Parafíliák (18+)

Főleg szexuális parafíliákról szeretnék írni érdekességeket. Meg esetleg más furcsaságokról is. Leginkább csak a saját szórakoztatásomra de nem utolsósorban mások örömére. A parafíliák olyan rendellenes szexuális viselkedések, vagy fantáziák ami más, mint a megszokott, hagyományos...

Címkék

acomophilia (1) acrotomophilia (3) agalamatophilia (1) algolagnia (1) alkohol (1) amomaxia (1) amputálás (3) anglia (1) animizmus (9) apotemnophilia (1) art (2) asphyxia (2) asphyxiaphilia (4) autofellatio (1) baleset (1) bdsm (7) bepisilés (1) bestiofília (1) blog (2) bondage (1) bugyi (1) bulvár (6) bűnözők (1) burusera (1) chrematistophilia (1) csápok (1) dacryphilia (1) dendrophilia (1) deperszonalizáció (2) dogging (1) dohányzás (1) emetophilia (1) entomophilia (1) épületek (2) evés (1) exhibicionizmus (1) fák (1) fejhallgató (1) felnőttbaba (2) fétis (4) filmek (10) formicophilia (1) furry (2) gázpedál (1) gipsz (1) groteszk (1) guro (1) haj (1) hányás (1) harisnya (1) harpaxophilia (1) hentai (1) horoszkóp (1) humor (7) hybristophilia (1) illatok (1) infantilizmus (2) inflatophilia (1) irodalom (3) japán (11) kaja (1) kaka (1) kaki (1) kandaulizmus (1) kannibalizmus (4) kéjgyilkosság (1) kendőkódok (1) kocsik (3) könnyek (1) könyv (4) kopaszság (1) kövérség (1) külföldi nyelv (1) láb (1) légzéskontroll (4) lovak (1) lovedolls (5) lufi (1) magyar (1) majeziofília (1) makrofília (1) mazochizmus (3) mechaphilia (2) mikrofília (1) mocsok (1) mysophilia (1) namasera (1) nekrofília (5) növény (1) nyotaimori (1) objectophilia (1) objektophilia (5) olactofília (1) olfactophilia (1) omorashi (1) parafilia (1) pedofília (2) pelenka (3) penectomy (1) plushophilia (3) plüssállatok (1) reakció (1) riport (2) rovarok (1) s/m (6) salirophilia (1) scat (2) spectrophilia (1) stockholm szindróma (1) symphorophilia (1) szellemek (1) szkopofília (1) takony (1) tamakeri (1) tárgyak (2) terhesség (1) tökönrúgás (1) transzneműség (2) trichophilia (1) túsz (1) vegyes (2) vorarephilia (2) vore (1) voyeurizmus (3) wakamezake (1) yiff (2) zentai (1) zoofília (9) Címkefelhő

aberrált blog

2012.01.20. 21:21 mangoman

Veronica Moser élete és munkássága

Címkék: kaka scat

veronica-moser-parafilia-scat.jpgA következőkben egy interjút láthatunk az osztrák Veronica Moser pornószínésznővel, akinek specialitása a SCAT, vagyis a kaka téma. A legtöbb, ma készült, ilyen témájú filmben "műtrágyát" használnak, mert ha jól van megcsinálva a valódi szar illúzióját kelti, és inkább rá lehet venni az embereket, hogy ezt magukra kenjék, nyalogassák, stb. Mikor Veronica elkezdte a pályafutását a 90-es évek elején, még nem voltak ilyen filmek, szóval nem volt tömeggyártás, sem műtrágya gyártás, ő akkor is (és azóta is!) igazi extrétumokkal "dolgozik". Na de lássuk az interjút!

Fiatalon kezdtem a pornós karrieremet. Azelőtt titkárnőként dolgoztam, de ez a munka unalmassá vált, ezért más alternatíva után néztem. Aktmodellkedéssel kezdtem, aztán jöttek a pornó képek, majd a pornófimek. Eleinte csak a "normál" pornó, amíg fel nem fedeztem a csat iránti szenvedélyemet. Elhatároztam, hogy belevágok és ezt az utat követem. Nem tudok a fantáziáim nélkül élni. Dióhélyban ez a sztori. 

- Hogy feljődött ki benned ezt a nagyon speciális szenvedély?
Mikor egy barátom megkért, hogy mi lenne, ha kipróbálnánk a scat játékot. Beleegyeztem és kipróbáltuk.
 
- Szóval egy ismerős pasas megkért, hogy ugyan beleszarhat-e a szádba.... és nem szaladtál el sikítozva?
Nem. :D Új volt ez a dolog, és csábító. Előtte is gyakran pisáltak a számba és a testemre, de a szar egy teljesen új élmény volt. Eleinte nekem is voltak kétségeim, de nem tudtam kiverni a dolgot a fejemből. 
 
- Miután ez az első élmény megtörtént, mi izgatott fel leginkább, mikor a scat-ról fantáziáltál.
Az első célkítűzésem az volt, hogy megtanuljam a szart lenyelni, mert ez valami egészen speciális dolog. A saját szarommal próbáltam ki és gyakoroltam ezt, bár jobban szeretem a férfiszart. 
 
- Akkoriban még nem is létezett a scat pornó, nem is láthattad, hogy mások mit, és hogy csinálnak...
Egyáltalán nem láttam. De tényleg csinálni akartam méghozzá jól csinálni. Ezért is próbálkoztam először a saját kakámmal. Az, hogy valaki szart vegyen a szájába és pisát nyeljen, az egy tanulási folyat.
 
- Mennyi ideig tartott elérni a tökéletességet?
Nem emlékszem pontosan, de azt hiszem legalább két évet vett igénybe, hogy biztosan tudjam magamról, hogy le tudom nyelni a szart, és az lenn is marad. 
 
- "Lenn is marad". Ezzel azt akarod mondani, hogy tényleg megeszed és meg is emészted a szart?
Pontosan... Nem akarom kihányni, mert szeretem ha bennem van a szar. Nagyszerűen érzem magam, ha a hasam szarral van tele. 
 
- Szóval te soha, de soha nem játszotál még meg ilyen jelenetet?
Nem, soha. Tényleg szeretem, ha szarral vagyok tele. Akkor érzem jól magam. Mint egy igazi disznó.
 
- Mikor kezdődted a pornós karriered?
A sima pornót a 80-as évek végén. Az első film Párizsban készült, és ez volt egyben az első külföldi utam is. Fiatal voltam és nagyon ideges, de jól sikerült, jól éreztem magam. Az első scat film '92-ben készült. Az év végén adták ki. 
 
- Debütálásod a "Lady Gourmet"-ben elég sokkoló volt,  három férfiból etted ki a szart.
Már el is felejtettem, hanyan voltak, de a hosszú produktumukra jól emlékszem. :D
 
- Kaptál visszajelzéseket azzal a filmmel kapcsolatban?
Természetesen. Rendkívüli látvány volt egy olyan nő, aki szemmel láthatóan tényleg élvezi ezt, nem megjátszva magát, hanem jó étvággyal, ízlésesen eszik. Sok nézőnek az tetszett, AHOGYAN ettem. De mikor eljutottak hozzám ezek a reakciók, visszajelzések, ezzel az első videóval kapcsolatban, addigra már egy csomó scat filmen voltam túl. Nem is tudtam semmi mást kitalálni, ezt akartam csinálni. 
 
- És csináltad is. Ezután számtalan extrém szar nyelő performansz jellemezte a munkásságod. 
Valóban rengeteg kakát lenyeltem már, valószínüleg már több teli kádnyit. 
 
- Hány különböző partnertől?
Rengetegtől. Már nem számolom, de soktól. Számtalan férfi etetett már meg, és nők is, de sokkal jobban vonzódom a férfiakhoz, és a szarukat is jobban szeretem. Annak az ize is másmilyen, sokkal fűszeresebb.
 
- Ebben te vagy a szakértő, kérlek magyarázd meg. 
A srácok általában eleve többet szarnak és máshogy is étkeznek. Több húst esznek, nem úgy mint a nők, akik inkább a könnyebb dolgokat kedvelik, salátákat, ilyeneket, ezért is produkálnak kevesebbet. Szóval a férfiaké fűszeresebb, az jobban ízlik nekem. 
 
- Direkt keresed az ilyen extrém dolgokat? Újra és újra ki kell tágítanod a saját határaidat?
Egyfelől már elértem a célom, ami az volt ugye, hogy le tudjam nyelni és szexuálisan is felizgasson a bennem lévő szar. Számomra ennél nincs durvább, ezt nem lehet überelni, mint hogy más emberek szarát egyem. A punci szarral való megtömése egy újabb lépés volt. Szóval most már tényleg meg tele lehet tölteni kakával. A gyomrom, a szám, a vaginám. Imádom, ha szar van benne, és ez borítja be a testemet. Ez utóbbi ad valami extrát,de nem szükséges, hogy legyen. Számomra a legfontosabb az evés, az óriás, kövér szardarab evése, és hogy a puncim szarral basszák meg. Ennél extrémebbet és bizarrabbat egyszerűen nem tudok elképzelni, még úgy sem, hogy ezt csinálom, már hosszú évek óta. Minden filmem igazi, semmi sem fake. 
 
- Az emberi szervezetet azért mégsem szar evésre találták ki. Volt ezzel kapcsolatban valami problámád?
Ahogy az osztrákok is mondják, olyan a gyomrom, mintegy disznóé. Soha nem volt ezzel kapcsolatban problémám. Megemésztem a szart. Még az egészen nagy mennyiséget is jól bírom, van olyan filmjeim, amiben 5 akár 7 férfi is etetett, de soha nem lettem tőle beteg, soha nem még csak nem is hánytam ki. 
 
- Nagyon nyitott vagy magaddal kapcsolatban. De vajon hogyan fogadták a barátaid azt, hogy titkárnőből pornó sztárrá avanzsáltál?
Néhány barátom lojális maradt, hiszen önmagamért szeretnek és tudják, hogy nagyon szeretem a szexet, a és nem csak a hétköznapi szexet. Persze el is veszítettem emiatt néhány embert, aki nem tudta elfogani, hogy "ilyen nővel" barátkozzon. De az igaz barátokat, akik közel álltak hozzám, ők mellettem maradtak és ezt nagyon megbecsülöm. 
 
- Hátat fordítottak neked az emberek mikor a normál szexből scatre váltottál?
Nem. Egyáltalán nem. Tudták már, hogy ezen téren elég extrém vagyok. "Ok, akkor most már ezt is csinálja." Kb ennyi volt. Sokan nehéznek találták, hogy AZT elfogadják, hogy valaki ezeket kamera előtt is csinálja. De mikor ezt már elfogadta az ember környezete és valaki továbblép, - mint én a scattel, - az már nem volt olyan vészes. Mert is kicsit őrültnek gondoltak már előtte is. :D
 
- Ilyen sok év eltelte után még mindig szeretsz a pornó iparban dolgozni?
Ez a munkám, szeretem. Mindenkinek megvan a maga munkája, az enyém pedig ez. 
 
- Mit szeretsz lejobban ebben a munkában?
Azt szeretem benne, hogy kiélhetem a fantáziáimat. A szexet is szeretem, egy kicsit nimfomán is vagyok. Szeretem a férfiakat, a faszt, azt, hogy megbasznak. Ezenkívül mivel elég exhibicionista vagyok, ezért magamat is szeretem mutogatni és megmutatni másoknak milyen disznó vagyok. Mindent megkapok, amire csak szükségem lehet. Ez így tökéletes, miért is adnám fel ezt a munkát?
 
- Mondjuk egy "rendes, tisztességes" foglalkozásért.
Egyáltalán nincs bennem szégyen. Tudom, hogy ki vagyok és hogy mit akarok, mire van szükségem. És így azt csinálok, amit iagzán akarok. 
 
- Már két évtizede vagy a pornó szakmában. gondolkodsz a visszavonuláson?
Mint oly sok nő, minél idősebb vagyok, annál jobban szeretem a szexet. Szexéhesebb vagyok, mint valaha. Szerintem ez nagyszerű. Fiatal koromban is szerettem a szexet, rögtön az anállal kezdtem, mert hajtott a kíváncsiság.  Most akarok még kipróbálni dolgokat, nem akkor mikor 70 éves leszek. 
 
- Hogyanszereted a szexet? Ha te vezetsz, vagy ha téged vezetnek?
Természetesen elmondom, hogy mit akarok és szeretek. De ha akcióra kerül a sor, akkor legszívesebben, csak fekszem, bagózom, miközben megbasznak. Ha pedig scat, akkor csak kinyitom a szám, ha mondják, és nyelek. Nincs szükség nagy előjátékra, ha kemény a fasz, menjen lyukra, seggbe, punciba, mindegy. :D
 
- Célratörően.
Így van.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://parafilia.blog.hu/api/trackback/id/tr373602597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alejandro Meggypálinka 2015.01.05. 18:07:49

én azt hiszem megértettem miről szól a cikk, be is iktatnék egy kis javítást:
A MŰTRÁGYA MÁR A 30-AS ÉVEKBEN IS LÉTEZETT!!4!!!!!44NÉGY!
süti beállítások módosítása