Parafíliák (18+)

Főleg szexuális parafíliákról szeretnék írni érdekességeket. Meg esetleg más furcsaságokról is. Leginkább csak a saját szórakoztatásomra de nem utolsósorban mások örömére. A parafíliák olyan rendellenes szexuális viselkedések, vagy fantáziák ami más, mint a megszokott, hagyományos...

Címkék

acomophilia (1) acrotomophilia (3) agalamatophilia (1) algolagnia (1) alkohol (1) amomaxia (1) amputálás (3) anglia (1) animizmus (9) apotemnophilia (1) art (2) asphyxia (2) asphyxiaphilia (4) autofellatio (1) baleset (1) bdsm (7) bepisilés (1) bestiofília (1) blog (2) bondage (1) bugyi (1) bulvár (6) bűnözők (1) burusera (1) chrematistophilia (1) csápok (1) dacryphilia (1) dendrophilia (1) deperszonalizáció (2) dogging (1) dohányzás (1) emetophilia (1) entomophilia (1) épületek (2) evés (1) exhibicionizmus (1) fák (1) fejhallgató (1) felnőttbaba (2) fétis (4) filmek (10) formicophilia (1) furry (2) gázpedál (1) gipsz (1) groteszk (1) guro (1) haj (1) hányás (1) harisnya (1) harpaxophilia (1) hentai (1) horoszkóp (1) humor (7) hybristophilia (1) illatok (1) infantilizmus (2) inflatophilia (1) irodalom (3) japán (11) kaja (1) kaka (1) kaki (1) kandaulizmus (1) kannibalizmus (4) kéjgyilkosság (1) kendőkódok (1) kocsik (3) könnyek (1) könyv (4) kopaszság (1) kövérség (1) külföldi nyelv (1) láb (1) légzéskontroll (4) lovak (1) lovedolls (5) lufi (1) magyar (1) majeziofília (1) makrofília (1) mazochizmus (3) mechaphilia (2) mikrofília (1) mocsok (1) mysophilia (1) namasera (1) nekrofília (5) növény (1) nyotaimori (1) objectophilia (1) objektophilia (5) olactofília (1) olfactophilia (1) omorashi (1) parafilia (1) pedofília (2) pelenka (3) penectomy (1) plushophilia (3) plüssállatok (1) reakció (1) riport (2) rovarok (1) s/m (6) salirophilia (1) scat (2) spectrophilia (1) stockholm szindróma (1) symphorophilia (1) szellemek (1) szkopofília (1) takony (1) tamakeri (1) tárgyak (2) terhesség (1) tökönrúgás (1) transzneműség (2) trichophilia (1) túsz (1) vegyes (2) vorarephilia (2) vore (1) voyeurizmus (3) wakamezake (1) yiff (2) zentai (1) zoofília (9) Címkefelhő

aberrált blog

2011.02.19. 04:35 mangoman

Emetophilia - hányás fétis - római zuhany

Címkék: hányás fétis emetophilia

Szexuális izgalmat okoz, ha valaki hány, esetleg csak öklendezik, vagy mást hányni/öklendezni lát. Opcionálisan, ha őt magát hányják le, vagy ő rókázik egy másik emberre.

Amikor az emetofil fétisét a gyakorlatba ülteti át (partnerével), azt római zuhanynak (roman shower) hívja a 'szubkultúra'.

Hogy miért római? Mert egy általános tévhit szerint a rómaiak hedonista zabálások után/közben egy vomotorium (vomitoria) nevű helységbe jártak jól kihányni magukat. 

Vomitórium (vom): Közismert mítosz, hogy a lakomák idején az élvhajhász rómaiak addig ettek, míg tele nem lettek, és aztán kihányták az ételt egy vomitorium nevű helységbe, ami éppen erre szolgált. Valójában színházakban, amfiteátrumokban lévő átjárókat nevezték így, ahol a tömeg kiáramlott az előadások végén. Természetesen ma is sok színházban, sportcsarnokban megtalálhatóak. Egyébként Ciceró szerint Julius Caesar egyszer nagyon rosszul érzete magát vacsora után, és ahelyett, hogy a latrinára ment volna, ahol gyilkosok várhatták, inkább a hálószobájába ment hányni, így ez alkalommal sikerült elkerülnie végzetét. Egyesek szerint esetleg ez a történet lehetett az alapja a vomitorium későbbiekben tévesen értelmezett jelentésének, de valószínűbb, hogy csak megerősítette azt. /forrás: en.wikipedia (vomitorium) tinedzser.lapunk.hu/

Az emetofilek számára a hányás fázisai megegyeznek az orgazmus fázisaival. Görcsösség, az izmok megfeszülnek, aztán következik maga az 'ejakuláció', 'magömlés' végül pedig a megkönnyebbülés, ellazulás. A rosszullét megszűnik. Ez minden embernek jó érzés. Egyeseknek még annál is jobb...

Mások számára inkább az az erotikusabb, ha másokat hányni látnak/hallanak. Vannak akik azt szeretik, ha őket hányják le, esetleg másokat szeretnek (akár erőszakkal) hánytatni. Természetesen a legtöbb hányás fétissel megáldott felebarátunk ezen  eljárások közül többet is szeret, illetve ezeknek különféle kombinációját sem veti meg.

Az, ha valaki azt szereti, ha őt hányják le, szubmisszióval, míg mások lehányásának igénye dominanciaigénnyel hozható összefüggése. forrás: en.wikipedia(emetophilia)

Az emetofilek számára a hányás - legalábbis kezdetben - ugyanolyan furcsán visszataszító élmény lehet, mint bárki másnak, de valamilyen ok miatt az idők során mégis a megkönnyebbülés és a hányás okozta furcsa lelkiállapot, ami könnyekkel, s egyfajta furcsa emócióval társul, győzedelmeskedett a hányadék undorítósága felett. Idővel aztán a szexuális izgalom és kielégülés szolgálatába állt esetükben a különleges érzés iránti furcsa rajongás.

Fantázia szintjén gyakran jelenik meg a szeretett ember hányadékában való elmerülés, az azzal való beboríttatás, vagy egyenesen a központba, a partner gyomrába képzelik el magukat. Érdekes módon megesik, hogy hányásfóbiával társul a hányásszeretet, azaz minél többet fantáziál valaki ilyesmiről, annál jobban fél attól, hogy elhányja magát. 

Jeff Levy, a hányásfetiszta "celeb": (Jeff the vomit guy)  ITT van egy beszélgetés részlet Jeffel, a híres vomit fetisisztával, ami 2006-ban vagy 2007-ban készült, az Amerikában igen népszerű Howard Stern talk-showjában. ITT pedig az egész beszélgetés hanganyaga, 47:11 perc. Szuperrövid kivonat: Az akkor 53 éves, Jeff Levy, aki majdnem 89 éves apukájával él együtt. (Anyukája már nem él). Ő maga egyke gyerek. Számára az a legnagyobb tutiság, ha nőket hányni lát. Akár rá is hányhatnak, de nem az a lényeg. A munkahelyein nem bírt sose megmaradni, hamar otthagyta őket. Szeretne egy olyan barátnőt, aki elég nyitott ahhoz, hogy megértse és elfogadja a fétisét. Visszatérő fantáziája, hogy orvosként nők szájába spatulát, vagy mi a rákot dugdos, ami szerinte egyfajta orális fixációként is felfogható. Előjátékként olyasmit képzel el legszívesebben, hogy egy nő  (lehetőség szerint Pamela Anderson vagy Britney Spears) elmondja, hogy rosszul van, émelyeg, Jeff attól rögtön bekanosodik. Egyik barátjával (aki már annak is örül, ha csak rászarnak), és aki már vagy 10 éve nyomat egy ilyen hányós tematikájú oldalt, már több lányt is rávettek ilyen játékokra. Ennek a barátjának egyébként családja van, (noha most éppen válik) karrierje, fétiseit pedig már huszonakárhány éve titkolgatja. Elmeséli, hogyan töltöttek el egy számukra erotikusnak mondható éjszakát nőkkel egy motelszobában, ami sacper 250 dollárjukba került. A lány letérdepeltette őket egymás mellé, oszt kaptak egy kis sárga/barna esőt, aztán kijelentette, hogy annyira undorítóak, hogy rosszul van tőlük és jól arconhányta a havert. Miután a fétisjátékot eljátszották, jöhetett a szex része a dolognak. Aztán bevágnak egy telefonbeszélgetést, ahol Jeff felhív egy bulimia-központot és előadja, hogy szívesen segítene a lányokon, és ledugná az ujját a torkukon :D. Amúgy kár, hogy a felvételen nem elég, hogy egyvégtében oltják és alázzák, de még állandóan a szavába is vágnak, kb alig tud bármit is befejezni. Jeff különben sosem ivott, drogozott, dohányzott, nem molesztált gyerekeket, a törvénnyel sosem került összetűzésbe, pszichiátriai gyógyszereket sem szedett soha. Demokratának vallja magát, bár sosem szavazott. Ja, és 10 macskájuk van, meg pár madár, a fickó fél életét a ház tisztogatásával tölti. Bunkó betelefonáló: Megeszi a hányást? Néhányan igen, ő nem.  ITTEN pedig fosi minőségben egy kis mozgóképet is láthatunk ugyanabból a beszélgetésből.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parafilia.blog.hu/api/trackback/id/tr572671910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása