Parafíliák (18+)

Főleg szexuális parafíliákról szeretnék írni érdekességeket. Meg esetleg más furcsaságokról is. Leginkább csak a saját szórakoztatásomra de nem utolsósorban mások örömére. A parafíliák olyan rendellenes szexuális viselkedések, vagy fantáziák ami más, mint a megszokott, hagyományos...

Címkék

acomophilia (1) acrotomophilia (3) agalamatophilia (1) algolagnia (1) alkohol (1) amomaxia (1) amputálás (3) anglia (1) animizmus (9) apotemnophilia (1) art (2) asphyxia (2) asphyxiaphilia (4) autofellatio (1) baleset (1) bdsm (7) bepisilés (1) bestiofília (1) blog (2) bondage (1) bugyi (1) bulvár (6) bűnözők (1) burusera (1) chrematistophilia (1) csápok (1) dacryphilia (1) dendrophilia (1) deperszonalizáció (2) dogging (1) dohányzás (1) emetophilia (1) entomophilia (1) épületek (2) evés (1) exhibicionizmus (1) fák (1) fejhallgató (1) felnőttbaba (2) fétis (4) filmek (10) formicophilia (1) furry (2) gázpedál (1) gipsz (1) groteszk (1) guro (1) haj (1) hányás (1) harisnya (1) harpaxophilia (1) hentai (1) horoszkóp (1) humor (7) hybristophilia (1) illatok (1) infantilizmus (2) inflatophilia (1) irodalom (3) japán (11) kaja (1) kaka (1) kaki (1) kandaulizmus (1) kannibalizmus (4) kéjgyilkosság (1) kendőkódok (1) kocsik (3) könnyek (1) könyv (4) kopaszság (1) kövérség (1) külföldi nyelv (1) láb (1) légzéskontroll (4) lovak (1) lovedolls (5) lufi (1) magyar (1) majeziofília (1) makrofília (1) mazochizmus (3) mechaphilia (2) mikrofília (1) mocsok (1) mysophilia (1) namasera (1) nekrofília (5) növény (1) nyotaimori (1) objectophilia (1) objektophilia (5) olactofília (1) olfactophilia (1) omorashi (1) parafilia (1) pedofília (2) pelenka (3) penectomy (1) plushophilia (3) plüssállatok (1) reakció (1) riport (2) rovarok (1) s/m (6) salirophilia (1) scat (2) spectrophilia (1) stockholm szindróma (1) symphorophilia (1) szellemek (1) szkopofília (1) takony (1) tamakeri (1) tárgyak (2) terhesség (1) tökönrúgás (1) transzneműség (2) trichophilia (1) túsz (1) vegyes (2) vorarephilia (2) vore (1) voyeurizmus (3) wakamezake (1) yiff (2) zentai (1) zoofília (9) Címkefelhő

aberrált blog

2010.10.05. 16:11 mangoman

Híres "reakció-videók"

Címkék: kaki reakció mazochizmus zoofília scat

Bizonyára mindenki ismeri (legalább hallomásból) a "2 Girls 1 Cup" videót és a youtubon fellelhető megannyi reakcióvideót. Ha valaki még nem látta volna ezeket a felvételeket, - most szólok! Ha gyenge a szívünk, gyomrunk, vagy csak szimplán nem szeretnék testileg-lelkileg megállni a fejlődésben NE nézzük meg! - munkahelyen pláne ne - vagy ha valaki mégis megnézi, hát vessen magára!!! Ellenben ajánlom, hogy nézegessük a reakcióvideókat, amiből már rengeteg készült. Ezeken nagyon jókat lehet röhögni még akkor is, ha nem láttuk az eredetiket.

2 Girls 1 Cup a Hungry Bitches pornográf film trailerének nem hivatalos címe. A videót az MFX Media készítette. Az előzetesben két nő szerepel, egyikük belekakál egy csészébe,  azt jóízűen elfogyasztják, majd egymás szájába hányják. A háttérben Hervé Roy Romantic Themes lemezének „Lovers Theme” dala szól.

A reakció miatt, amit ez az egy perces videó azok körében kiváltott, kik még soha nem láttak ilyesfajta felvételt, hamarosan közismertté tette a bloggerek és az internetes fórum felhasználói körében, s internetes mém vált belőle. 2007-ben a YouTube-hoz hasonló videómegosztó oldalakat elözönlötték az olyan felvételek, melyeken azok a reakciók látszanak, amik a videót először megtekintőkből törnek ki.

A filmet eredetileg egy brazil filmterjesztő és fényképész készítette, aki saját bevallása szerint „megrögzött fetisiszta.” Fiorito kezdetekben lábimádattal kapcsolatos filmeket forgatott, de gyorsan áttért a koprofágia területére. Fiorito filmjei Brazíliában legálisak, de az USA területén több filmjét is betiltották a hatóságok, mivel azok álláspontjuk szerint obszcén. Emiatt vádat emeltek a vállalat ottani, Florodában élő képviselője, Danilo Croce ellen, akivel aztán vádalkut kötöttek, melynek értelmében feltételesen szabadlábra helyezték, és 98.000 dolláros vagyonelkobzásra ítélték. Fiorito azt mondta, nem volt arról tudomása, hogy filmjei az Egyesült Államokban törvénysértők. Elmondta, hogy az ürülék helyett filmjeiben gyakran alkalmaztak csokoládét, mivel voltak olyan szereplői, kik szívesen játszottak volna egy ilyen filmben, de nem akartak ürüléket fogyasztani. reakció --- reakció forrás: magyar Wikipédia - itt több részletet is olvashattok

A 1 Man 1 Jar azóta szintén nagy népszerűségre tett szert. A lényeg, hogy egy fickó análtágítani szeretne egy befőttesüveggel, de az szerencsétlenségére eltörik a seggében. Ki ez a pasas, mi történt vele ezután, és egyáltalán...
Interjú Alexxel, a videó főhősével:

Kérdés: Tulajdonképpen ki vagy te?
Alex: Én csak egy menedzser vagyok, amúgy házas, és nem vagyok meleg!
Kérdés: Azt hiszem, a legtöbben ezt kérdeznék: "Miért nem mentél kórházba?"
Alex: Féltem az esetleges kérdésektől.
Kérdés: Tehát házas vagy. Tud erről a feleséged?
Alex: Ez már a második házasságom. Az első 7 évig tartott. A jelenlegi pedig 11 éve tart. Van két fiam is, egy 5 és egy 17 éves. A családom nem tud semmit.
Kérdés: Mióta nyomsz fel dolgokat az ánuszodba?
Alex: Már 12 éve, most 40 vagyok. Egy kólás üveggel kezdtem. Én remélem, hogy hamarosan még nagyobb tárgyakat is képes leszek felrakni, mint a videón látható befőttesüveg.
Kérdés: Kanyarodjunk vissza a kórház témához. Nem fájt? Hogy lehet az, hogy nem sikítottál?
Alex: Három napig vérzett. Még két hétig rettenetesen fájt. Még mindig van két üvegszilánk a végbélnyílásomban. Nem sikoltoztam, mert nem akartam, hogy családom meghallja. Pokolian fájt. Van egy új videóm, ahol kitisztítom a sebet a zuhanyzóban.
Kérdés: Van még valami, amit szeretnél elmondani?
Alex: Azért töltöttem fel a videót, hogy mások is lássák, hogy milyen veszélyes, ha valaki üveget tol fel a seggébe. És mert a videó nagyon vicces, és leginkább azért töltöttem fel, mert vicces. Ja és nincsenek hegek a seggem. Szappant használtam a síkosítóként.
Elfelejtettem mondani, hogy jobb szeretem üvegedényt, mert a mérete nem változik. Műanyag palack (még akkor is, ha tele van vízzel), nem kemény, és változhat az átmérője. Ez pedig a rekord méret pontos mérése miatt fontos.

Mondjuk én nem értem, ha Alex barátunk kibírta azt, hogy ne kiabáljon, mikor beletört a befőttesüveg, mert ha annyira félt attól, hogy a családja meghallhatja és nem ment kórházba, nehogy kellemetlen kérdéseket tegyenek fel neki, akkor miért rakja ki a képeit a netre? Mondjuk a szappant sem értem egészen, annál ma már sokkal jobb síkosítókat is be lehet szerezni.

Ha úgy vesszük ennél a videónál sokkal brutálisabbakat is csináltak már. Nehéz eldönteni, hogy ez az exteme inserting dolog felizgatja-e egyáltalán vagy inkább csak egy elég sajátos Guinness világrekordot próbál felállítani. A legzavarbaejtőbb, hogy egy teljesen átlagos embernek írje le magát, aki a munkából hazatérve, feleségéhez is gyerekeihez, éjjelenként egyre nagyobb dolgokat próbál feltolni magába, - mintha ez teljesen normális volna. Mondjuk az is elég freaky hogy valaki viccesnek találjon egy olyan videót, amiben egy befőttes üveg robban szét a végbelében... reakció --- reakció --- reakció  (az interjú forrása: PervScan.com)

BME Pain Olympics: Final - A fájdalom olimpia egyike a Kanadában (Toronto) megrendezett BME BBQs programjainak. Természetesen semmi köze a Nemzetközi Olimpiai Bizottsághoz, ez csupán egy olyan verseny, amely arról szól, hogy kinek a legnagyobb fájdalmtoleranciája és kitartása, ahol a versenyzők többnyire (jól) ismerik egymást. (Mondjuk ilyen elvetemült állatból azért elég kevés van, érthető, hogy ismerik egymást). Az ivóversenyekhez hasonlóan a versenyzők saját felelősségükre neveznek be és vesznek részt a versenyben, itt azonban mindenkinek józannak kell lennie.
Már a legrégebbi emberi rekordok között is dokumentáltak fájdalomtűrést a fájdalmmal járó bevatasi rítusok részeként. Ami a Pain Olimics-ot megkülönbözteti a rituáléktól, vagy például híres és szintén nagyon fájdalmas Kavaditól vagy Phuket Vegetáriánus Fesztiváltól, hogy a résztvevőket elég ritkán motiválja a szellemi megvilágosodás, nincsenek spirituális elemek, inkább csak a kíváncsiság és a 'sport' dominálnak. Ezenkívül a fájdalom olimpiában szinte kizárólag a BME BBQs törzsközönsége nyomul, akik  év közben is fényképeket és videókat küldenek be a bmezine.com-ra. Általában nincs semmi kézzelfogható díjazás, a nyertes híressé, a bmezine oldal celebjévé válhat. Az első fájdalom olimpiát a 2001-ben, Toronto városban tartott BBQ összejövetel "játékai" ihlették, ahol volt pl. csilis-mártás ivóverseny, meg hogy ki mennyi súlyt bír el, szuszpenzió közben (amikor az illető bőrébe kis kampókat szúrnak és úgy függesztik fel). A "Pain Olympics" nevet először a 2003-as BMEFesten használták (Tweed, Ontario állam). A fájdalom olimpia a valóságban tulajdonképpen csak egy egész kis része a BMEfest eseménynek, de az ominózus és híres sokkoló videó miatt (ami ráadásul fake) szinte mítikus nagyságot öltött azok szemében akik sose vettek részt ezen a fesztiválon, és nem tudják valójában miről van szó.

Szóval van ez a hoax átverés videó, amiről a reakcióvideók is készültek - BME Pain Olympics: Final néven, aminek semmi köze a tényleges Pain Olympicshez. Ezt rengeteg ember nézte meg és híres reakcióvideó lett belőle YouTube-on is. Úgy tűnik, mintha a videón két férfi öncsonkítást végezne (az egyik féssel vágja le a farkát, a másik pedig húsbárddal a heréit) a háttérben pedig "Livin' Like a Zombie" track hallható a Mortification zenekartól. A BMEzine-re feltöltött eredeti videó végén megjelenik egy üzenet, ami megerősíti, hogy a felvétel nem igazi (vagyis fake). Viszont az a verzió, ami a  különféle szájtokon pillanatok alatt elterjedt, ezt az üzit már nem tartalmazza. Shannon Larratt, a videó készítője elárulja, hogy a két "versenyző" valójában ugyanaz a személy, aki "művégtagokat" vagdal, nem történik valódi testmódosítás, csonkolás. (A kanadai Shannon Larratt kezdte el, és szerkeszti azóta is a világhírű BMEzine magazint, - ezenkívül programozó, producer, művész és több könyvet is írt) reakció --- reakció --- reakció (forrás: wikipedia.org)

2 man (guys) 1 horse - Mr. Hands (polgári nevén Kenneth Pinyan) a lovak szerelmese volt. Életéről és munkásságáról már volt szó ITT, a lényeg itt most csak az, hogy a felvétel igazi. Ebbe később ez a jóember  belahalt. -- Az átszakadt vastagbele miatti vérveszteséget még túl is élte volna, ha időben kórházba kerül. Ezt a bizonyos vastagbélszakadást pedig egy arab telivér pénisze okozta - ezt "élvezhetjük" végig a nagyon rövid vidin. (a lovak között is az arab telivér rendelkezik a legnyabobb szerszámmal). Jómagam a reakcióvideók közül csak ezt az egyet láttam, azt hiszem ez nem is baj, és tökéletsen kielégíti a kíváncsiságomat, hogy tudom azt, hogy a többi miről szól... reakció --- reakció

2 girls 1 finger - erről sajnos semmilyen információt nem találtam. Annyi biztos csak, hogy ez a japán kakás-hányós "alkotás" a hozzáértők szerint ha lehet, még a 2 girls 1 cupnál is undibb. --- reakció --- reakció --- reakció

4 girls finger paint - ehhez sem találtam semmi háttérinfót :(

2 Kids 1 Sandbox (2 kids in a sandbox) - reakció --- reakció --- reakció

---- A legjobb reakciók természetesen akkor születnek, mikor az "áldozat" teljesen gyanútlan, nem is sejti, hogy hogy valami sokkoló dolgot fog látni. Mint pl ez a srác is, aki a 2 girls 1 cup videót nézi. Az elején még örül a leszbilányoknak... persze nem sokáig :D ----

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://parafilia.blog.hu/api/trackback/id/tr232347080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Édes Élet 2011.04.03. 16:57:42

Ez a befőttesüveges csávó nem semmi. Nekem a talpamban volt üvegszilánk, és az is iszonyúan fájt. :(

Édes Élet 2011.04.03. 16:59:04

Ez a befőttesüveges csávó nem semmi. Nekem a talpamban volt egy üvegsziláink, és az is iszonyúan fájt :(
süti beállítások módosítása