Parafíliák (18+)

Főleg szexuális parafíliákról szeretnék írni érdekességeket. Meg esetleg más furcsaságokról is. Leginkább csak a saját szórakoztatásomra de nem utolsósorban mások örömére. A parafíliák olyan rendellenes szexuális viselkedések, vagy fantáziák ami más, mint a megszokott, hagyományos...

Címkék

acomophilia (1) acrotomophilia (3) agalamatophilia (1) algolagnia (1) alkohol (1) amomaxia (1) amputálás (3) anglia (1) animizmus (9) apotemnophilia (1) art (2) asphyxia (2) asphyxiaphilia (4) autofellatio (1) baleset (1) bdsm (7) bepisilés (1) bestiofília (1) blog (2) bondage (1) bugyi (1) bulvár (6) bűnözők (1) burusera (1) chrematistophilia (1) csápok (1) dacryphilia (1) dendrophilia (1) deperszonalizáció (2) dogging (1) dohányzás (1) emetophilia (1) entomophilia (1) épületek (2) evés (1) exhibicionizmus (1) fák (1) fejhallgató (1) felnőttbaba (2) fétis (4) filmek (10) formicophilia (1) furry (2) gázpedál (1) gipsz (1) groteszk (1) guro (1) haj (1) hányás (1) harisnya (1) harpaxophilia (1) hentai (1) horoszkóp (1) humor (7) hybristophilia (1) illatok (1) infantilizmus (2) inflatophilia (1) irodalom (3) japán (11) kaja (1) kaka (1) kaki (1) kandaulizmus (1) kannibalizmus (4) kéjgyilkosság (1) kendőkódok (1) kocsik (3) könnyek (1) könyv (4) kopaszság (1) kövérség (1) külföldi nyelv (1) láb (1) légzéskontroll (4) lovak (1) lovedolls (5) lufi (1) magyar (1) majeziofília (1) makrofília (1) mazochizmus (3) mechaphilia (2) mikrofília (1) mocsok (1) mysophilia (1) namasera (1) nekrofília (5) növény (1) nyotaimori (1) objectophilia (1) objektophilia (5) olactofília (1) olfactophilia (1) omorashi (1) parafilia (1) pedofília (2) pelenka (3) penectomy (1) plushophilia (3) plüssállatok (1) reakció (1) riport (2) rovarok (1) s/m (6) salirophilia (1) scat (2) spectrophilia (1) stockholm szindróma (1) symphorophilia (1) szellemek (1) szkopofília (1) takony (1) tamakeri (1) tárgyak (2) terhesség (1) tökönrúgás (1) transzneműség (2) trichophilia (1) túsz (1) vegyes (2) vorarephilia (2) vore (1) voyeurizmus (3) wakamezake (1) yiff (2) zentai (1) zoofília (9) Címkefelhő

aberrált blog

2009.12.14. 00:03 mangoman

Nyotaimori - szusizás nőről

Címkék: kaja japán nyotaimori

A "nyotaimori" jelentése: a nő feldíszített teste

A Nyotaimori (angolul: body/naked sushi) A külföldi média feltette azt a kérdést, vajon a meztelen női testen való ételfelszolgálás is a japán kultúra hagyományos része? A választ egy 30 éves, 168 centiméteres „női test”, Miho adja meg, aki tavalyig a tokiói egyik híres bárjának volt a felszolgáló teste. Havonta egyszer végtagjait és csupasz hasát friss gyümölcsökkel, halakkal diszítették. Wakabayashi részmunkaidős sztriptíztáncosnő és pornószínész. Különleges esemény miatt kérték fel őt erre a munkára, hogy mosolyt csaljon a férfiak arcára.

Azt mondja,  a nyotaimori ma  a nagy közönség számára nem létező fogalom, hiszen annyira ritka. A nyotaimori megjelenését a tengerentúlon különbözőképpen értelmezik. A hírek, amelyek az elmúlt évtized folyamán eljutottak külföldre ezen bárok megnyitásáról, egyfajta japán táplálékkultúraként említik, nem pedig illegális tevékenységként. A kulturális elferdítésekért nagyrészt azok a külföldi tudósítók felelősek, akik szenzációs történeteket keresnek.

Ám nem szokatlan az ételek összetársítása a meztelen női testtel. Azonban tényként kezelhető, hogy semmiféle kulturális eredetet nem találtak hozzá, de már a 80-as évek elején is igen kedvelt szórakozási forma volt a nyotaimori. Ez az evés és a szexszolgáltatások ötvözete volt, ám a szalmonella végül csökkentette a népszerűségét.

A nyotaimori a szervezett bűnözők körében örvendett nagy népszerűségnek. Ez elég régóta kedvelt szórakozása a yakuzáknak, ám az érdeklődés szép lassan csökkent.

(forrás: szaku.hu és japantimes)

Magyarul nem sokat írnak erről, valaki megnézheti a nana.hu hiteltelen álszenteskedő és szokásosan tényket is elferdítő írását, idióta rinyálását, hogy ez mennyire megalázza a nőket és milyen kínzásoknak vetették alá a gésákat ezzel kapcsolatban a múltban (ez sem igaz - és kb minden mondata hazugság) és egy nő sírását, aki ezért akkora összegeket kaszál hetente, amiért engem szájba is pisálhatnának - és aki a nanéban "megszólal" az nekem már eleve hiteltelen...)

de ehelyett megnézhetünk egy másik youtube klippet az államokból (Hollywood) erről a szörnyű kínzásról, ahol több nő is részt vesz ebben a fertelmes nőalázásban :S.  Itt élősóban jól megmondják a hülye, rinyacsának a tutit, aki még jól éhen is marad. Meg azért is jó ez a műsor, mert vicces és pasiról is lehet zabálni :D. Amúgy úgy tűnik, az amiknak és németeknek viszont nagyon megtetszett ez a dolog. Ha rákeresünk, sok ilyen vidit találhatunk. (pl: 1   2   3 )

Kevésbé gyakori, de nem ismeretlen, hogy férfimodellt használnak, ez az úgynevezett nantaimori. (pl) Ennek paródiáját láthatjuk a 2009-s Brüno c. vígjátékban, ahol a főszereplő Paula Abdulnak akarja felszolgálni fel az ételt egy pucér mexikói pasiról.

Kínában jelenleg törvénytelen, de ott sokminden az...

Az eredeti szabályokról azt kell tudni, hogy nemcsak a modell nem beszélhet, de a vendégek sem szólhatnak hozzá. Nem érinthetik meg a testét, és nem mondhatnak illetlenségeket.

szóval a lényeget összegezve: Japánban ez a dolog nagyon rég volt a tradíció része, még a geishák idejében, akik maguk is művészek voltak, de már akkor is ritka volt, később kb. csak a jakuzák szusiztak  néha íly módon, aztán a szalmonella miatt már ők se nagyon. Geishák már basromi régen nincsenek, de a bulvársajtó felkapta a dolgot, és mint mai napig "bevett szokást" állította be. Ez így nem igaz, viszont mivel tényleg nagy tutiság, ezért sok országban (főleg az államokban) elterjedt és már sok városban van ilyen body/naked sushi party, a részvétel persze igen sokba kerül. A szushi esztétikus elkészítése és annak tálalása pedig még ma is igazi művészet Japánban.

ITT van egy tuti étterem nemtom milyen országban.

akinek ez nem tetszik, az szégyellje magát! :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://parafilia.blog.hu/api/trackback/id/tr631595520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nomigo 2009.12.26. 22:43:48

Hello!
Bocs hogy ehhez a cikkedhez írok, de nincs meg véletlenül a Selyem sikolya c. film?
Nagy szükségem lenne rá!
süti beállítások módosítása