Parafíliák (18+)

Főleg szexuális parafíliákról szeretnék írni érdekességeket. Meg esetleg más furcsaságokról is. Leginkább csak a saját szórakoztatásomra de nem utolsósorban mások örömére. A parafíliák olyan rendellenes szexuális viselkedések, vagy fantáziák ami más, mint a megszokott, hagyományos...

Címkék

acomophilia (1) acrotomophilia (3) agalamatophilia (1) algolagnia (1) alkohol (1) amomaxia (1) amputálás (3) anglia (1) animizmus (9) apotemnophilia (1) art (2) asphyxia (2) asphyxiaphilia (4) autofellatio (1) baleset (1) bdsm (7) bepisilés (1) bestiofília (1) blog (2) bondage (1) bugyi (1) bulvár (6) bűnözők (1) burusera (1) chrematistophilia (1) csápok (1) dacryphilia (1) dendrophilia (1) deperszonalizáció (2) dogging (1) dohányzás (1) emetophilia (1) entomophilia (1) épületek (2) evés (1) exhibicionizmus (1) fák (1) fejhallgató (1) felnőttbaba (2) fétis (4) filmek (10) formicophilia (1) furry (2) gázpedál (1) gipsz (1) groteszk (1) guro (1) haj (1) hányás (1) harisnya (1) harpaxophilia (1) hentai (1) horoszkóp (1) humor (7) hybristophilia (1) illatok (1) infantilizmus (2) inflatophilia (1) irodalom (3) japán (11) kaja (1) kaka (1) kaki (1) kandaulizmus (1) kannibalizmus (4) kéjgyilkosság (1) kendőkódok (1) kocsik (3) könnyek (1) könyv (4) kopaszság (1) kövérség (1) külföldi nyelv (1) láb (1) légzéskontroll (4) lovak (1) lovedolls (5) lufi (1) magyar (1) majeziofília (1) makrofília (1) mazochizmus (3) mechaphilia (2) mikrofília (1) mocsok (1) mysophilia (1) namasera (1) nekrofília (5) növény (1) nyotaimori (1) objectophilia (1) objektophilia (5) olactofília (1) olfactophilia (1) omorashi (1) parafilia (1) pedofília (2) pelenka (3) penectomy (1) plushophilia (3) plüssállatok (1) reakció (1) riport (2) rovarok (1) s/m (6) salirophilia (1) scat (2) spectrophilia (1) stockholm szindróma (1) symphorophilia (1) szellemek (1) szkopofília (1) takony (1) tamakeri (1) tárgyak (2) terhesség (1) tökönrúgás (1) transzneműség (2) trichophilia (1) túsz (1) vegyes (2) vorarephilia (2) vore (1) voyeurizmus (3) wakamezake (1) yiff (2) zentai (1) zoofília (9) Címkefelhő

aberrált blog

2009.12.07. 15:43 mangoman

ZOOPHILIA - Mr. Hands és barátai

Címkék: filmek lovak zoofília

ZOO: A Mr. Hands (1960 június 22 - 2005 July 2) életéréről és munkásságáról készült lírai dokumentumfilm előzetese. A film készítői a szexuálisan állatokhoz vonzódó, szélsőséges ízlésű embertársaink problémáira kívánják felhívni a figyelmet. "A film kiindulási pontja egy 2005-ös The Seattle Times-ban megjelent újsághír egy férfi haláláról. Kenneth Pinyan elvált, egy gyerekes apa volt, aki a Boeingnél dolgozott [8 évig, mint mérnök] és akiről kevesen tudták, hogy a lovakhoz vonzódik. A kifejlett csődörökkel folytatott szexuális aktusokat egy barátja [James Michael Tait] segítségével videón is megörökítette és Mr. Hands néven az interneten terjesztette. [Rendőrségi Enumclaw városka melletti farmon, több mint 100 VHS videó és DVD-t talált] Halála [45 éves volt] is szenvedélyének volt köszönhető, elvérzett, miután átszakadt a vastagbele. A hír az év legolvasottabb cikke lett.

Az állatorvosok szerint a ló [arab csődör] nem szenvedett fizikai sérüléseket, viszont végül kiherélték egyfajta furcsa igazságszolgáltatásként. A fenti történet ihlette a Sundance fesztiválon bemutatt Zoo című filmet. Devor célja az volt, hogy többet mondjon el az általa különlegesnek tartott emberekről, bemutassa világukat. Bár dokumentumfilmről van szó, de a zoofileket színészek alakítják, életüket szótlan, szépen fotografált művészi képeken tekinthetik meg a nézők. A dramatizált részek között pedig állatvédők, helyi hatóságok nyilatkoznak a témával kapcsolatban. A rendező szándékai alapján a film nem kíván állást foglalni, pusztán információt nyújt." - hvg az egész film fenn van youtubon 9 részben elég rossz minőségben és angolul. ITT van az első rész, akit érdekel, megtalálja a többit is.

Hát én láttam ezt a filmet, szerintem baromi érdekes, semmi szex nincs benne, csak szép képek, lassú kameramozgás, stb. Washington államban ez a dolgot nem tiltotta a törvény, Mr. Hands és hasonló érdeklődésű baráti társasága egy farmon jöttek össze bulizni, inni, a saját meg a szomszéd lovait vegzálni. Szóval képet kaphatunk ezeknek az uraknak a mindennapjairól, érzéseikről, belső vívódásaikról, Mr. Hands 2005-ben bekövetkezett halálának körülményeiről, a nyomozásról, a sajtóvisszhangról, és a szereplők további sorsáról. Van, aki az arcát is adja a filmben (Coyote), van, aki csak a hangját.

2 guys 1 horse reaction - a youtubon van rengeteg ilyen van (azt mondják közelít az 500-hoz) mikor embereknek először nézik meg ezt a Mr. Hands videót, -állítólag ez az az ominózus felvétel, ami miatt nemsokkal később meghalt- és felveszik a reakciójukat. (ez egyike ezeknek a "mi a reakciód" videóknak). - A másik ilyen híres videó a 2 girls 1 cup, nekem elég volt, hogy elolvastam miről szólnak, nem szeretném megnézni egyiket sem. De jó móka lehet másnak mutogatni és kamerázni a reakciójukat... nem tudom, de inkább NE!

2009 októbere: A rendőrség egy olyan amerikai farm körül vizsgálódik, amely magát állítólag "szex háziállatokkal" szlogennel hirdette. A most 58 éves James Tait - akit 2005-ben már egyszer elítéltek a fenti eset kapcsán (birtokháborításért) és ő filmezte Mr. Hands-et is - most újra letolt gatyával kapták rajta egy másik farmon. A Reuters értesülései szerint a rendőrség a szexfarmon 13 lovat, Shetland pónikat, kecskéket, kutyákat talált. Teitet három rendbeli állatkínzással vádolják. A 44 éves Kenny Thomasont, aki Taittel élt Maury megyében (Tenessee), pedig két rendbeli állatkínzással. Övé volt a farm, ahol életek. A detektív elmondta, azt gyanították, hogy bizonyos emberek azért járnak oda, hogy ezekkel az állatokkal éljenek nemi életet. Kaptak előtte egy fülest, egy névtelen feljelentőtől, aki meglátogatta ezt a farmot, és email-ben küldött nekik képeket az ott folyó bestialitásról. A hatóságok számos, ezt bizonyító videokazettát találtak. Taitet korábban egy év felfüggesztett börtönbüntetésre, 300 US dollár bírság kifizetésére, és nyolc óra közmunkára ítélték a 2005-s incidens miatt. (eredeti cikk: news.com) Máshol még egy 35 éves hölgy, bizonyos Christy D. Morris neve is felmerül, aki kutyálkodott a fent említett farmon) A 2005-ben történtek nem számítottak állatkínzásnak, mert a lovak nem szenvedtek fizikai sérülést. Akkor birtokháborítás miatt szabtak ki rá büntetést, mert a lovak a szomszéd farmon éltek. De az eset mégis sorsdöntő volt, mert ezután az állatvédők nyomására megváltoztatták az ezzel kapcsolatos törvényt Washington államban, a bestialitásért 5 évig terjedő börtönbüntetés szabható ki. (Egyébként úgy gondolom, hogy Teit a filmben a "the happy horsman" nicknevű kopasz ember, mivel ő ténylegesen kamionsofőr volt.)

Az utóbbi esetről egy rövid youtubos TV riport. 

Ez a fekete jóember is a lovak szerelmese, csak ő egy hűséges típus... A Dél-Karolinában élő, 50 éves Rodell Vereen 3 év letöltendő börtönbüntetésre ítéltek, mert egy lóval létesített szexuális kapcsolatot, két év alatt immár másodszor. 2007-ben már kapott egy próbaidős felfüggesztett büntetést, és nyilvántartásba vették. Sugar gazdája pár honapja lett figyelmes arra, hogy a 15 éves állat furcsán viselkedik, fertőzése van és mintha az istállójában is járt volna valaki. Barbara elhatározta, hogy megvédi lova erkölcseit, ennek érdekében pár nap sikertelen megfigyelés után mozgásérzékelő kamerákat helyezett el a karámban, amik felvételeit visszanézve nem hitt a szemének; ugyanaz a fickó prütykölte a jó öreg Sugart. Barbara nem tökölt sokat, elbújt, majd mikor este a kalandra éhes Rómeó újra megjelent, a felháborodott tulajdonos fegyvert fogott Vereen-re, sakkban tartva őt a rendőrség kiérkeztéig. A mostani ügyért 5 évet kapott, amelyből levonásra került a sikeresen letöltött próbaidő két éve. A bíró elrendelte az elítélt mentális kezelését is. (forrás többek közt: subba.blog.hu). Vareen úr különben egy igazi zoofil, aki komoly érzelmi elköteleződést érzett Sugar iránt. és persze videón is láthatjuk a bátor, puskát szorongató idősebb hölgyet, Barbara Kenley-t! meg kb ugyanazt ITT is.

Ez viszont egy bestiofil óvónőről szóló bulvárcikk az indexen (2007), belinkelem, ha már lovakról esett szó...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parafilia.blog.hu/api/trackback/id/tr191580554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása