Parafíliák (18+)

Főleg szexuális parafíliákról szeretnék írni érdekességeket. Meg esetleg más furcsaságokról is. Leginkább csak a saját szórakoztatásomra de nem utolsósorban mások örömére. A parafíliák olyan rendellenes szexuális viselkedések, vagy fantáziák ami más, mint a megszokott, hagyományos...

Címkék

acomophilia (1) acrotomophilia (3) agalamatophilia (1) algolagnia (1) alkohol (1) amomaxia (1) amputálás (3) anglia (1) animizmus (9) apotemnophilia (1) art (2) asphyxia (2) asphyxiaphilia (4) autofellatio (1) baleset (1) bdsm (7) bepisilés (1) bestiofília (1) blog (2) bondage (1) bugyi (1) bulvár (6) bűnözők (1) burusera (1) chrematistophilia (1) csápok (1) dacryphilia (1) dendrophilia (1) deperszonalizáció (2) dogging (1) dohányzás (1) emetophilia (1) entomophilia (1) épületek (2) evés (1) exhibicionizmus (1) fák (1) fejhallgató (1) felnőttbaba (2) fétis (4) filmek (10) formicophilia (1) furry (2) gázpedál (1) gipsz (1) groteszk (1) guro (1) haj (1) hányás (1) harisnya (1) harpaxophilia (1) hentai (1) horoszkóp (1) humor (7) hybristophilia (1) illatok (1) infantilizmus (2) inflatophilia (1) irodalom (3) japán (11) kaja (1) kaka (1) kaki (1) kandaulizmus (1) kannibalizmus (4) kéjgyilkosság (1) kendőkódok (1) kocsik (3) könnyek (1) könyv (4) kopaszság (1) kövérség (1) külföldi nyelv (1) láb (1) légzéskontroll (4) lovak (1) lovedolls (5) lufi (1) magyar (1) majeziofília (1) makrofília (1) mazochizmus (3) mechaphilia (2) mikrofília (1) mocsok (1) mysophilia (1) namasera (1) nekrofília (5) növény (1) nyotaimori (1) objectophilia (1) objektophilia (5) olactofília (1) olfactophilia (1) omorashi (1) parafilia (1) pedofília (2) pelenka (3) penectomy (1) plushophilia (3) plüssállatok (1) reakció (1) riport (2) rovarok (1) s/m (6) salirophilia (1) scat (2) spectrophilia (1) stockholm szindróma (1) symphorophilia (1) szellemek (1) szkopofília (1) takony (1) tamakeri (1) tárgyak (2) terhesség (1) tökönrúgás (1) transzneműség (2) trichophilia (1) túsz (1) vegyes (2) vorarephilia (2) vore (1) voyeurizmus (3) wakamezake (1) yiff (2) zentai (1) zoofília (9) Címkefelhő

aberrált blog

2009.12.07. 03:37 mangoman

BURUSERA, NAMASERA - használt bugyik

Címkék: japán bugyi burusera namasera

Burusera: Ebben a boltban többek közt használt egyenruhákat, fürdőruhákat, bugyikat vásárolhatunk. A ruhák mellé gyakran mellékelik a viselőjének fényképét is. Régebben olyan automatákat is lehetett látni, ami csomagolt, használt bugyikat adott ki.

Ennek a boltnak van egy másik változata is a Namasera. A nama szó azt jelenti, hogy friss. Itt a lányok a frissen levett bugyijukat adják át a helyszínen a kuncsaftnak. Egy bugyi ára hufra átszámolva elérheti az 5-10 ezer forintot is.

A bugyik eladása odáig fajult, hogy megjelentek a kagaseyák. Ezek az iskolás lányok már azt is megengedték a kuncsaftnak, hogy a lábai között szaglássza a bugyiját. Ez állítólag arra is jó, hogy kijátsza az új törvényt, miszerint 18 évesnél fiatalabb lányok nem adhatják el a bugyijukat, de a szaglászást nem tiltja semmi...

Mostanában inkább az online eladás virágzik. Pl. ilyen a Shitagi Bijutsukan vagy a Panty Recycle, az a honlap is tele van olyan üzenetekkel, amiben férfiak keresnek használt bugyit, de egyre több asszony is jelentkezik eladásra, sokszor óriási pénzeket keresve azzal, hogy a kérdéses ruhaneműt a vásárló orra előtt veszi le. Az SY-flowers nevű honlapot pedig egy harmincéves hölgy üzemelteti, aki csak a saját használt bugyingóit árusítja. "Nem olcsó alsóneműt viselek. A vásárlók gyakran megjegyzik, hogy mennyivel jobbak az én használt bugyijaim, mint a szakboltokban árult ruhaneműk - és hogy ezért sokkal nagyobb örömmel szagolgatják az enyéimet." (sajna nekem egyik honpalot sem sikerült megtalálnom, ha valaki rájukakad, szóljon:))

 Viszont rossz idők járnak a hagyományos buruszera boltokra. Roszzul érintetette őket az online eladások felvirágzása. A hagyományos sibujai Burusera Shop ezért különleges megrendeléseket is teljesít. Több mint 170 regisztrált női bedolgozójuk van, a megrendelő meghatározhatja a bugyi színét, anyagát és azt, hogy mennyi ideig hordja az illető hölgy az értékesítés előtt. Néhány lány még azt is megengedi, hogy lefotózzák, amikor leveti a bugyitt és CD-n vagy DVD-n adják a fehérnemű mellé. "Büszkék vagyunk arra a magas szintű szolgáltatásra, amit nyújtunk." - mondja a tulaj.

Ezen a téren az online áruházak üzemeltetői lépést tartanak a hagyományos üzletekkel. "Én is árulok felvételeket a bugyit viselő lányokról, sőt, kézzel írt leveleket is kapnak a vásárlók a hölgyektől" - meséli egy webáruházat üzemeltető asszony. - "A bugyirajongókat nem elégíti ki önmagában az alsónemű. Erős vágyat éreznek az iránt, hogy kapcsolatba kerülhessenek a bugyit illatossá viselő hölggyel. Már ma is rengeteg honlapon árusítja saját bugyiját egy csomó nő, és azt hiszem, a számuk egyre nőni fog." 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parafilia.blog.hu/api/trackback/id/tr121579466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása