Parafíliák (18+)

Főleg szexuális parafíliákról szeretnék írni érdekességeket. Meg esetleg más furcsaságokról is. Leginkább csak a saját szórakoztatásomra de nem utolsósorban mások örömére. A parafíliák olyan rendellenes szexuális viselkedések, vagy fantáziák ami más, mint a megszokott, hagyományos...

Címkék

acomophilia (1) acrotomophilia (3) agalamatophilia (1) algolagnia (1) alkohol (1) amomaxia (1) amputálás (3) anglia (1) animizmus (9) apotemnophilia (1) art (2) asphyxia (2) asphyxiaphilia (4) autofellatio (1) baleset (1) bdsm (7) bepisilés (1) bestiofília (1) blog (2) bondage (1) bugyi (1) bulvár (6) bűnözők (1) burusera (1) chrematistophilia (1) csápok (1) dacryphilia (1) dendrophilia (1) deperszonalizáció (2) dogging (1) dohányzás (1) emetophilia (1) entomophilia (1) épületek (2) evés (1) exhibicionizmus (1) fák (1) fejhallgató (1) felnőttbaba (2) fétis (4) filmek (10) formicophilia (1) furry (2) gázpedál (1) gipsz (1) groteszk (1) guro (1) haj (1) hányás (1) harisnya (1) harpaxophilia (1) hentai (1) horoszkóp (1) humor (7) hybristophilia (1) illatok (1) infantilizmus (2) inflatophilia (1) irodalom (3) japán (11) kaja (1) kaka (1) kaki (1) kandaulizmus (1) kannibalizmus (4) kéjgyilkosság (1) kendőkódok (1) kocsik (3) könnyek (1) könyv (4) kopaszság (1) kövérség (1) külföldi nyelv (1) láb (1) légzéskontroll (4) lovak (1) lovedolls (5) lufi (1) magyar (1) majeziofília (1) makrofília (1) mazochizmus (3) mechaphilia (2) mikrofília (1) mocsok (1) mysophilia (1) namasera (1) nekrofília (5) növény (1) nyotaimori (1) objectophilia (1) objektophilia (5) olactofília (1) olfactophilia (1) omorashi (1) parafilia (1) pedofília (2) pelenka (3) penectomy (1) plushophilia (3) plüssállatok (1) reakció (1) riport (2) rovarok (1) s/m (6) salirophilia (1) scat (2) spectrophilia (1) stockholm szindróma (1) symphorophilia (1) szellemek (1) szkopofília (1) takony (1) tamakeri (1) tárgyak (2) terhesség (1) tökönrúgás (1) transzneműség (2) trichophilia (1) túsz (1) vegyes (2) vorarephilia (2) vore (1) voyeurizmus (3) wakamezake (1) yiff (2) zentai (1) zoofília (9) Címkefelhő

aberrált blog

2012.01.20. 21:21 mangoman

Veronica Moser élete és munkássága

Címkék: kaka scat

veronica-moser-parafilia-scat.jpgA következőkben egy interjút láthatunk az osztrák Veronica Moser pornószínésznővel, akinek specialitása a SCAT, vagyis a kaka téma. A legtöbb, ma készült, ilyen témájú filmben "műtrágyát" használnak, mert ha jól van megcsinálva a valódi szar illúzióját kelti, és inkább rá lehet venni az embereket, hogy ezt magukra kenjék, nyalogassák, stb. Mikor Veronica elkezdte a pályafutását a 90-es évek elején, még nem voltak ilyen filmek, szóval nem volt tömeggyártás, sem műtrágya gyártás, ő akkor is (és azóta is!) igazi extrétumokkal "dolgozik". Na de lássuk az interjút!

1 komment

2011.05.30. 14:28 mangoman

Angel Buck

Címkék: transzneműség

A most 41 éves Buck Angel (született: Susan Butch)  "Female to Male" (FTM) pornószár. Amikor még Zsuzska kislány volt, a világ plasztikai sebészete még nem tartott ott, hogy hipp-hopp péniszt varázsoljon azokra, akik úgy érezték, hogy nekik az dukál. De még ez se vette el a kedvét attól, hogy elkezdje a tesztoszteronkezelést meg az ilyesmiket. Eleinte elég szomorú volt, hogy így kell élnie, akkor még úgy gondolta, hogy a pénisz, mint olyan, a férfiember természetes velejárója. Amikor aztán fogyatékosságából előnyt kovácsolva szép pornós karriert futott be, köszönhetően ama ténynek, hogy (kb még mindig) ő az egyetlen és igaz puncisfiú, - úgy döntött, hogy megtartja ami van, annak ellenére, hogy ma már ott tart az orvostudomány, hogy akár egy élethű királykobrautánzatot is ráaplikálhatnának. 

5 komment

2011.02.22. 11:46 mangoman

Kutyámmá teszlek!

Címkék: bdsm

Megtanítalak a feltétlen engedelmességre és alázatra. Kényemre-kedvemre elszórakozom veled és rabszolgámmá, kutyámmá, játékszeremmé teszlek.

Térdencsúszva, boldogan teljesíted majd a parancsaimat. Örömmel viselsz el minden fájdalmat és ajándékként fogadod Tőlem. S ha kedvemre szolgálsz majd, jutalmul tisztára nyalhatod fenséges cipellőmet. A lábaim előtt a porban csúszó-mászó, csizmám talpát nyalogató szánalmas teremtménnyé változol Uralmam alatt.

Szeretnéd?

Könyörögj érte alázattal!

Lehetőséged van alávetni magad minden utasításomnak és szeszélyemnek. Olyan leszek hozzád, mint a kedvenc kutyámhoz. Ha jó és illedelmes vagy jutalmazlak, ha nem büntetlek! Egy dologra azonban nincs lehetőséged! Arra, hogy szexuális szolgáltatásokat várj el tőlem! Ha csak a gondolata is felmerül benned, kihajítalak az ajtóm elé!

Szólj hozzá!

2011.02.19. 04:35 mangoman

Emetophilia - hányás fétis - római zuhany

Címkék: hányás fétis emetophilia

Szexuális izgalmat okoz, ha valaki hány, esetleg csak öklendezik, vagy mást hányni/öklendezni lát. Opcionálisan, ha őt magát hányják le, vagy ő rókázik egy másik emberre.

Amikor az emetofil fétisét a gyakorlatba ülteti át (partnerével), azt római zuhanynak (roman shower) hívja a 'szubkultúra'.

Szólj hozzá!

2011.02.14. 13:01 mangoman

salirophilia, saliromania

Címkék: mocsok fétis salirophilia mysophilia

A Salirophilia (saliromania) egy egy olyan szexuális fétis vagy parafília, ahol a szexuális élményt a vágy tárgyának (amely általában egy vonzó személy) beszennyezése, bemocskolása, elcsúfítása okozza. Igazándiból egy általános gyűjtőfogalom.
Sok minden ide tartozik, többek között a másik ruhájának, alsóneműjének szakítása, széttépése, szaggatása, a frizura szétzilálása, smink elkenése, a másik bepiszkolása sárral, étellel, akármivel.

Szólj hozzá!

2011.01.18. 13:58 mangoman

Plüsiiiiii

Címkék: plushophilia

Szólj hozzá!

2011.01.10. 09:33 mangoman

ero GURO

Címkék: japán groteszk guro

Erotic Grotesque Nonsense, rövidebben ero guro, még rövidebben guro. A kifejezést nyugaton gyakran használják helytelenül a grafikus "gore" egyfajta szinonímájaként. A groteszk nem feltétlenül véres, ami véres az sem feltétlenül groteszk. A groteszk lényege tudniillik az, hogy össze nem illő elemek kerülnek össze, és ezen dolgok együttes hatása váltja ki a groteszk hatást. A guro pedig még csak nem is minden esetben pornográf, noha az erotikus elem mindig jelen van, akkor is, ha az nem kifejezett.

3 komment

2011.01.04. 05:48 mangoman

Autoerotikus asphyxia + Kristian Digby halála

Címkék: légzéskontroll asphyxiaphilia asphyxia

EROTIKUS FOJTOGATÁS & ÖNAKASZTÁS:  autoerotic asphyxia vagyis autoerotikus aszfixia. Erről már volt szó, de mégegyszer röviden: Az agyba jutó oxigén szándékos korlátozása, a szexuális arousal növelése céljából. Egyéb megnezései: asphyxiophilia, hypoxyphilia, breath control play, légzéskontroll. Angolban néha 'gasper'nek is hívják azt a személyt, aki ilyesmikben vesz részt. A fulladáshoz kötődő erotikus érdeklődést a DSM (a pszichiátria diagnosztikai és statisztikai kézikönyve - kb ekvivalens az orvosi MSD-vel) parafiliának osztályozza. Gyakorlása súlyos, maradandó sérülésekkel járhat, sokszor halállal végződhet.

Szólj hozzá!

2011.01.04. 01:41 mangoman

Szépeket írnak a blogról :)

Címkék: blog kannibalizmus

A 2009-ben goldenblog díjjas mamzel.freeblog.hu 2010 szeptemberében nagyon szépeket ír a Parafilia blogról, ITT. Nem érdekel, hogy szerénytelenség, bemásolom az egészet, mert tök jólesett. Íme:

2 komment

2011.01.03. 22:24 mangoman

Tanuljunk nyelveket, mert még jól jöhet

Címkék: humor filmek külföldi nyelv

A hal neve: Wanda (A Fish Called Wanda) című filmben Wandát beindítja, ha valaki olaszul beszél, végül rá kell jönnie, hogy az orosz nyelv még annál is szexisebb :D

színes, magyarul beszélő, amerikai-angol vígjáték, 108 perc, 1988
rendező: Charles Crichton, író: John Cleese, Charles Crichton
fsz.: John Cleese, Jamie Lee Curtis, Kevin Kline, Michael Palin

Szólj hozzá!

2010.12.20. 21:36 mangoman

Fat fetishism - FA, Feederism, Gaining, Stuffing, Feeder, Feedie, (SS)BBW

Címkék: kövérség evés

"The fatter the better" (Minél kövérebb, annál jobb)

Bevezetésként néhány terminus technikus: A Fat Admirer (FA) aki a túlsúlyos emberekhez vonzódik. Az etető (Feeder) olyan férfi (ritkábban nő) akinek az okoz vizuális és szexuális örömet, ha a párjukat minél kövérebbre tudja hizlalni. Az etetés (Feederism) maga a szexuális fetisizmus egy fajtája, mivel ahhoz, hogy az etető olyan partnerrel szeretkezhessen, aki elég kövér ahhoz, hogy felizgassa, előbb (még jobban) fel kell hizlalnia őt. (persze sokszor nem lehet valaki az ő szemükben "elég kövér"). Így az evés egyfajta előjátékká válik, az etető pedig szexszel, és dicsértetekkel jutalmazza az etetettet (Feedie), így az igazolást kap arra, hogy amit csinál, az normális, sőt jó dolog, hiszen ő csak a párjának akar tetszeni. Feedie-k vagy Gainerek (a gainer saját örömére akar hízni) általában eleve túlsúlyos emberekből lesznek.

BBW (Big Beautiful Woman): Nagy darab vagy duci nő. SSBBW (Super-Sized BBW): brutálkövér nő, (SS)BBBW (BB Black W): fekete nő, (SS)BHM (Big Handsome Man): férfi.

1 komment

2010.12.16. 10:06 mangoman

Filmek a híres gyilkosokról

Címkék: filmek kannibalizmus kéjgyilkosság nekrofília

(Sorozat)gyilkosokból van egy csomó, közülük sok a kéjgyilkos, és akad olyan is, aki nem is annyira magát a gyilkolást élvezte. Sokan vannak, mégis van egy-két figyelemereméltó híresség közülük, akikről film is készült. Sajnos Jeremy Brudos életéről, munkásságáról nem találtam mozifilmet, pedig jó lett volna őt is idecitálni. Érjük hát be most a következőkkel: Ed Gain, Jeffrey Dahmer, Albert Fish, John Waine Gacy, Andrej Csikatilo, Ted Bundy, Armin Meiwes

1 komment

2010.12.12. 22:36 mangoman

WÁÁÁÁÁ! :S

Címkék: takony

Hát gyerekek, ilyen is van a nap alatt...
Ehhez nem is tudok többet hozzáfűzni

snotgirls.com

'Watch as Michelle digs for Gold'
'Cringe as Tara pokes her brain'

Szólj hozzá!

2010.10.05. 16:11 mangoman

Híres "reakció-videók"

Címkék: kaki reakció mazochizmus zoofília scat

Bizonyára mindenki ismeri (legalább hallomásból) a "2 Girls 1 Cup" videót és a youtubon fellelhető megannyi reakcióvideót. Ha valaki még nem látta volna ezeket a felvételeket, - most szólok! Ha gyenge a szívünk, gyomrunk, vagy csak szimplán nem szeretnék testileg-lelkileg megállni a fejlődésben NE nézzük meg! - munkahelyen pláne ne - vagy ha valaki mégis megnézi, hát vessen magára!!! Ellenben ajánlom, hogy nézegessük a reakcióvideókat, amiből már rengeteg készült. Ezeken nagyon jókat lehet röhögni még akkor is, ha nem láttuk az eredetiket.

2 komment

2010.08.11. 11:24 mangoman

SHIBARI könyvajánló - japán kötélbondage

Címkék: könyv japán bondage

Bridgett Harrington
Shibari You Can Use: Japanese Rope Bondage and Erotic Macramé (Használható shibari: Japán kötélbondage és erotikus makramé)

 nyelv: angol, terjedelem: 160 oldal, megjelenés dátuma: 2006

Az ismert bondage mester, művész, modell, oktató könyve ránézésre nem túl bizalomgerjesztően retró jellegű: a nyolcvanas évek színei, hangulata és nyomdatechnikája a színes borítón, durva felbontású fekete-fehér fotók a belíveken, szőrös női hónaljak. Aztán a könyvbe belemerülve kiderül, hogy a könyv erőssége éppen a hétköznapisága, az egyszerűsége.

2 komment

2010.08.08. 23:55 mangoman

Smoking Fetish / SF - dohányzás

Címkék: dohányzás

Ha valamelyik honpolgár erotikusnak tartja a szép, cigarettázó hölgyeket, vagy macsónak a dohányzó férfiakat, annak kiinduló bázisként a magyar Smoking Fetish Hungary oldalt ajánlom, itt mindent megtalálnak. (Regisztrálás nélkül is lehet olvasgatni). Abszolút nem pornográf, és sok érdekeset megtudhatunk erről a fétisről és az "SF" szerelmeseiről. Vannak képek, videók, egyéb blogok és oldalajánlók (amikből az is kiderül, hogy mennyibe kerül az esetleges priumtagság), ezen kívül dohányos celebek adatbázisa (ami jelenleg 65), valamint egy fórum is szavazásokkal, meg mindenféle idevágó témával. Pl.:

"Mikor és hogyan jöttünk rá, hogy smoking fetish-ünk van?"

2 komment

2010.08.08. 02:59 mangoman

Chrissy, a bőr szőnyeg

Címkék: art lovedolls

Chrissy Conant (aki többnyire teljesen normális és hétköznapi portrékat szokott festeni) ezúttal egy nagyon személyes munkával rukkolt elő, amivel szüleivel való kapcsolatát szerette volna - meglehetősen bizarr módon - kifejezni. A szülői hatások és a gyermekkora óta elfojtott érzelmei inspirálták, a magáról mintázott gumiszőnyeg megalkotásakor.

Szólj hozzá!

2010.08.07. 20:22 mangoman

Alain Robbe-Grillet - Érzelmes regény /irodalmi rovat/

Címkék: könyv irodalom

Alain Robbe-Grillet utolsó műve, az Érzelmes regény (Un roman sentimental) nemrégiben jelent meg a Magvetőnél. A regény Franciaországban annak ellenére keltett kisebb felzúdulást, hogy arrafelé meglehetősen gyakran jelennek meg obszcén illetve pornográf irányultságú szövegek. Csakhogy a szerző ebben az esetben nem akárki. A francia „új regény” erőteljes hatású alakja, író és filmrendező.

A szöveg egy valószerűtlen jelentettel kezdődik. Valaki, akiről nem derül ki, hogy kicsoda, mintha felébredne, és látja, amint egy fiatal lány az apjával furcsa magánórához hasonló foglalkozással tölti az idejét. Hamar eloszlanak az illúzióink, itt bizony a kislány szexuális neveléséről van szó, a kamaszlány olyan oktatásban részesül, melynek eredményeképpen korlátlanul használható, odaadó szexuális tárggyá válik majd. Így kezdődik az a perverz, szadista vízió, ami a szöveg egészét tematizálja, és amelynek olvasása során bepillantást nyerhetünk egy olyan nem létező világba, ahol a nők életük végéig a férfiak tulajdonát képezik. Egyetlen feladatuk, hogy alávessék magukat a válogatott és kegyetlen kínzások sorozatának, amely előbb-utóbb a kínhalálukkal fog véget érni.

Szólj hozzá!

2010.08.06. 22:54 mangoman

Armin Meiwes élete és munkássága - kannibalizmus / vorarefília

Címkék: kannibalizmus vorarephilia

- Megnézem a videót ITT -

The Man Who Ate His Lover (2004-es dokumentumfilm, 49 perc) imdb

Ez a doksifilm még akkor készült, mikor barátunkra első fokon 8 és fél év letöltendő fegyházbüntetést rót ki a bíróság. Csórikám itt még nem tudja, hogy 2006-ban a közvélemény nyomására ítéletét életfogytiglanra változtatják.

2001 március 9-én a 42 éves Bernd Jürgen Brandes szoftverdizájner repesve várja, hogy Armin Meiwes (az akkoriban 38 éves, Németországban élő számítógépes mérnök) végre lenyiszálja legnemesebb szervét, hogy azt aztán közösen elfogyasszák, később pedig a többi része is társa tányérján kössön ki. Újsütetű barátja pedig nem okoz neki csalódást. Ténykedését videóra rögzíti. Az elkövetkező évben 20 kg húst eszeget meg Brandesből. Sokszor nézi meg a darabolós homevideót, közben jókat masztizik.

12 komment

2010.08.06. 12:48 mangoman

Guillaume Apollinaire - Tizenegyezer vessző /irodalmi rovat/

Címkék: könyv irodalom

„Szarj a tenyerembe! Szarj a tenyerembe!"

Guillaume Apollinaire (1880, Róma – 1918, Párizs) költő, író és kritikus.

Valamikor a századfordulón, a bukaresti Bebascu önjelölt herceg megelégeli, hogy mindig csak elszenvedője a szerb konzul, szószerinti baszogatásainak, és hogy már rajta röhög az egész város, ezért inkább összeszedi minden vagyonát, és Párizsba utazik, hogy végre az élet császára legyen, és ő uralkodhasson.
Párizsban találkozik két nimfomán hölggyel, akiknek elbüszkélkedik, hogy amennyiben nem bír ki húsz menetet megállás nélkül, akkor sújtson le rá tizenegyezer vessző. Innentől kezdve a regény megállás nélkül, a legbetegebb csoportos aktusokon át robog a vég felé, ahol Bebascu végzete beteljesül. De míg odáig eljut, a fél világon át, addig az emberi perverziók tárházát kapjuk. A mű 1906-1907-ben született.

Apollinairenek természetesen rengeteg más értékes prózája és verse is született. 1914-ben, amikor a háború kitört, megjelent „Kalligrammák" című kötete, (kalligramma = képvers) amelyben képkölteményeit gyűjtötte össze. Ezt a különös műfajt már az ókori alexandriai költészet is ismerte. Ő újra felfedezte.

Tizenegyezer vessző letöltése - (pdf formátum - 606 KB)

Szólj hozzá!

2010.06.05. 07:29 mangoman

A csodálatos MANDRAGÓRA - aksztófamanó

Címkék: növény légzéskontroll asphyxiaphilia

“Akasztottnak hol magva hull, a mandragóra ott lapul.”
(Salman Rushdie – A Firenzei varázslónő, Ulpius kiadó, 2008)

A mandragórát már az egyiptomiak is afrodiziákumként és altatóként használták, de ami minket itt érdekelnek, azok a középkori legendák. A mandragóra bitófa alatt növekszik az akasztott ember magjából; ezért a növényt akasztófamanónak is hívták.

Ez a legenda egészen az ógermán hagyományokig visszavezethető. Az akasztás pillanatában, az oxigénhiányos állapot miatt ejakuláló bűnös ember magjának (spermájának) varázserőt tulajdonítottak, melyből e csodás növény fakad. A különféle szertartások során kihúzott gyökérből kel életre az maga az akasztófamanó (Galgenmännlein). A mandragóra németül alraun (titkok tudója). A szó a gót runa-ból ered, ami titkot, rejtélyt jelent. A keresztény kultúrkör ezt a manót már a démoni erők tulajdonosának tekinti. Ebben az időben kapott negatív jelentést.

2 komment

2010.03.10. 08:47 mangoman

EZMEGMIEZ?!

Címkék: láb fétis

Itt az ideje, hogy a lábfetiszmus is új értelmet nyerjen!

Lábmasszás, csókolgatás, "footjob"? Ugyanmár, hadd el, hol élsz te? Nem halottal még erről az új ...ööö...izéről? Nem-e?! Hát akkor vérciki vagy fiacskám...

Ezt a csodát a www.stockroom.com oldalán lehetett megvásárolni, most sajnos nincs kinn, de remélem hamarosan pótolják a hiányt, elárasztva a világot, ezzel a hiánypótló kellékkel. Addig is bírjuk ki valahogy, ha már eddig sikerült

Szólj hozzá!

2010.03.10. 06:58 mangoman

Kocsikkal kefél az angol szerelő

Címkék: kocsik mechaphilia

Szégyen vagy sem, de a szöveg első felét kb egy az egyben a Velvetről loptam... (ők meg a The Suntól)

"van, aki a didikre, van, aki a könnyű numerákra hajt, én a karosszéria vonalaira bukom" - Chris Donald

Chris szenvedélyének alakulásában nagy szerepe van Kitnek, a Knight Rider beszélő autójának, akit kamaszként mindig is csodált. 17 éves korában kezdett szexuálisan érdeklődni a járművek iránt. Első szerelme egy kék Peugeot 205-ös volt, akit Laurának hívott. Következő szabadidő- partnere Lydia, egy egészen különleges BMW 735i volt. Chris az elmúlt húsz év során több mint 30 különböző modellel létesített szexuális kapcsolatot. Tett egy kis kitérőt a vízi járművek világába is: meghágott két motorcsónakot és a haverja egyik jetskijét is. Az autó fetistiszta, aki egyébként tartós párkapcsolatban él, fűtött és kárpitozott dupla garázsában bonyolítja szerelmi légyottjait. Barátnője elfogadja fura szokását, talán ő a porszívóval lép félre néha. "Egy szép autó nekem az érzékek kavarodását jelenti. - mondja el Chris- Az illatokról szól, az érzelmekről és az ízekről. Ha látok egy csodálatos Mercedest, tudom, hogy ágyba tudnék bújni vele." Az autószerelő kifejezetten szereti a különleges darabokat. Ex-partnerei között találunk Bentley Arnaget, Porschet és egy Jaguar XK8-at is. Saját autói között -amelyek mindig vágyai tárgyát képezték- az utolsó egy krémszínű bőr kárpittal borított Jaguar X-Type.

Szólj hozzá!

2010.03.10. 01:38 mangoman

Már minállunk babám...

Címkék: animizmus lovedolls

"Nem tartom magam se perverznek, se nekrofilnak csak azért, mert nem vagyok hajlandó többé belemenni a korábbihoz hasonlóan megalázó viszonyokba. Nekem egyszerűen nem működnek a párkapcsolataim. Ennek ellenére vágyom a törődésre, arra, hogy valaki várjon, mikor hazaérek a munkából és megnézzen velem egy filmet esténként. Miért lenne az perverz, ha ezt történetesen egy babától kapom meg?"

A probléma nagy valószínűséggel abban gyökerezik, hogy ki mennyire tudja megélni a társas kapcsolatokat, ugyanis a szexológusok és pszichológusok egyöntetűen állítják: nem kifejezetten szexuális zavarral küzdő betegekről, inkább olyan személyekről van szó, akik korábbi párkapcsolataikkal kapcsolatos sorozatos negatív tapasztalataik, valós nőkkel folytatott viszonyt lelkileg gátló testi hiba, vagy visszahúzódó, társaságkerülő személyiségük okán folyamodnak a párkapcsolat ezen módjához.

2 komment

2010.03.09. 06:34 mangoman

Saját kezével vágta le - PENECTOMY

Címkék: bdsm penectomy

Hogy miért akarja valaki levágni a saját péniszét? Fyrezice 2008-ban írt blogjából még erre is fény derülhet. Ez a fickó blogot vezetett az operáció előtt pár héttől az azt követő pár hétig.

"Erős a vágy bennem, hogy levágjam a péniszem. Nap mint nap rengeteget gondolok rá, sok időt töltök a tervezgetéssel, és azzal, hogy elképzeljem, hogyan fogok kinézni azután. De honnan származik ez a vágy?"

Barátunk a penectomy (pénisz eltávolítása) koncepciójával kb 30 évvel ezelőtt, az Encyclopedia Britannica olvasgatása közben találkozott. A cikk megemlítette, hogy ezekben az esetekben, a férfiak nyilván nem tudják annyira levezetni a szexuális feszültséget, és hát az elég frusztráló. Ez pedig szinte nyomban beindította Fyrezice erőteljesen mazochisztikus fantáziáját. Azóta sem hagyja nyugodni a kisördög, az orgazmus még mindig túl egyszerű, 8 éves kora óta maszturbál és pár perc alatt el tud jutni a csúcsra, az egész nem egy nagy durranás, mondhatni elvesztette a varázsát.

Szólj hozzá!

2010.03.08. 09:36 mangoman

Majeziofília (Maiesiophilia) - terhességfetisizmus

Címkék: terhesség majeziofília

Tutti Frutti DVD ajánló: "Mindig is izgatott, hogy mit csinálnak a kis ribancok miután felcsinálták őket? Hát persze, hogy folytatják a kefélést! Duzzadt csöcsök, hatalmas pocakok..."

A Maieusiophiliának külön wikipédiája van, a Mikipedia. Jó sok anyag van itten összegyüjtögetve, kb teljesen random dolgokat fogok kiragadni, szóval akit igazán foglalkoztat/érdekel a téma, nézzen szét rajta.

A majeziofiliának rengeteg alfaja, változata ismert. Lehet attrakció a terhes vagy terhesnek tűnő nő iránt, de lehet vágy fantázia a saját terhességről (férfiak esetében is), ez a gravidophilia, a szex közbeni terhességbe esés veszélyének izgalmas lehetőségétől. Ide kapcsolódnak a szüléshez kapcsolatos erotikus fantáziák, maga az erotikus laktáció (erotic lactation), sőt az inflatophilia is.

PG-13: a terhességfetisiszták közösségének "hivatalos" oldala. G'Tronban akkor fogalmazódott meg a honlapkészítés gondolta, miután elkezdett terhes nőket ábrázoló képeket rajzolni, és ezeket autodidakta módon tökéletesíteni 1998-ban. A terveket tett követte, a honlap 2000-ben már üzemelt. (Mondjuk nem ez volt a legelő site a témában, ott volt többek között a Pregnant Princess is). felkerült G'Tron azóta elhíresült  képe, ami egy olyan olyan fegyver, ami jól teherbe ejti az áldozatokat  egy képregénysorozatban. Azóta ez a fogalom igazi jelenséggé nőtte ki magát, sokan reflektáltak rá saját rajzaikkal, ezek a "fegyverek" pedig megkapták az IC jelzőt. (Imaculate Conception - szeplőtlen fogantatás).

Káros a szexuális együttlét a terhesség alatt? Nem vagyok szakember, nem tudom, mindenképpen kérdezzük meg erről a szülésznőt, szülészorvost. Pornó anyag rengeteg van a neten, de értelmes, hasznos leírást gyakorlati segítséget magyarul szinte nem találtam, bár lehet, hogy csak bennem van a hiba... Max ezt a kis írást, de ez nem jelent semmit, se forrásmegjelölés, se semmi...  "A kutatások is azt bizonyítják, hogy a terhesség alatti szex mindenkinek jó, vagyis kismamának – és kispapának egyaránt, sőt még a pocaklakó babának is..."

ITT meg olvasgathatjuk az indexes idevágó fórumot, az illetők szigorúan szubjektív véleményével.

folytatás következik majd...

Szólj hozzá!

2010.03.08. 03:18 mangoman

CSÁPOLÁS - shokushu goukan (触手強姦)

Címkék: japán csápok

Japántól nagyon sok mindent kaptunk már, többek közt a csápos megerőszakolósdit...

Hogy miért is ilyen elképesztően népszerű japánban a csápos anime / manga? Hogy miért van ennyi  erőszakoskodó polip, meg egyéb csápos izé? Azért kéremszépen, mert ezek a japán művészek igazán törvénytisztelő, jóravaló  polgárok. Hoppá!

Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer a 17. században egy japán festő és fametszőművész, akit Katsushika Hokusainak hívtak. Abban az időben főleg a tájképeiről volt híres, ma már inkább más dolgok jutnak eszébe az embereknek. Ez a bácsi, a tájképeken kívül sok-sok erotikus képet is készített, ezek közül ma már klasszikusnak számít, a úgy 1820 körül született a "The Dream of the Fisherman's Wife" (日本語) című metszete, magyarul kb. a halászfeleség álma, ahol egy kisebb és egy óriási polip vegzálja a pucér feleséget. Hát én megnézegettem  a tájképeit, elég elnagyoltak, ezt a képet azokhoz képest bezzeg jól kidolgozta. :) (Felbukkan  ez a kép Reklámőrültek (Mad Men) 2007-s amerikai filmsorozat 4. részében Bertram Cooper irodájában is). Azt hiszem erre a képre igencsak ráillik a "bestiality" kifejezés, de később, mint látni fogjuk, a japóéknál nem maga az állat a lényeg. Napjainkban külön műfaja van az erőszakoskodó csápoknak. Ez a csodálatos műfaj, (shokushu goukan) mely angolul és nemzetközileg is csak tentacle rape / tentacle fetish néven ismert, a halászfeleség után egy évszázaddal, - bizonyos Toshio Maeda úrnak köszönhetően, az 1987-ben megalkotott Urotsukidoji című műremek elkészítésével - támadt fel poraiból. Barátunk azon gondolkodott, hogy csinálni kéne egy jó kis hentait (japán animációs/rajzolt pornó), de eléggé idegesítette, hogy a japán törvények szerint (ez a törvény a mai napig érvényben van) csak kikockázva mutathatja be a férfiember legnemesebb szervét. A folklór szerint a tengert nézte elmélázva, mikor egyszer csak eszébe villant a drága jó Hokusai úr, és annak vadító fametszete. Ekkor tudta már hogyan mutassa meg a megmutathatatlant és ezzel a zseniális húzásával sikerült végre átbújni azon a bizonyos kiskapun, mert a japán jog  a csápokkal tényleg nem igazán tudott mit kezdeni.

1 komment

2010.03.06. 00:53 mangoman

Objektumszexualitás egy építész szemével

Címkék: épületek objektophilia

Most nem egy önmagában vett parafíliáról (vagy szexuális orientációról, ha valaki ezt a nézetet vallaná) lesz szó, hanem ennek, egy építész által való továbbgondolásáról és hétköznapi emóciókkal való párhuzamáról.

Polyák Levente urbanista, kutató és kritikus. Építészetet, urbanisztikát, szociológiát és művészetelméletet tanult Budapesten, Párizsban és New Yorkban. A budapesti Kortárs Építészeti Központ kuratóriumának tagja. Dolgozott a budapesti, a pécsi, a New York-i és a párizsi önkormányzatok megbízásából. 2009 őszén a budapesti MOME és a BMGE oktatója. (erasmuskollegium.hu)

Ez az úr nemrég (2010 február) egy blogbejegyzést írt a tranzit.blog.hu-n, miután 2009 decemberében beszélgesést szervezett Építészet és megszállottság címmel az Építészeti Filmnapok keretén belül, olyan filmekkel kapcsolatban, amelyekben többek közt épületekhez kapcsolódó szélsőséges érzelmek, kötődések jelentek meg. Lars Laumann Berlinmuren című gondolatébresztőnek szánt munkája kapcsán kapcsán beszélgettek.  (A film a svéd Eija-Riita Berliner-Mauer-t mutatja be, aki leküzdhetetlen vonzódásától vezetve 1979-ben feleségül ment a berlini falhoz.) 'Beszélgetőtársaim reakciója elutasító volt: művészeti akcióként értelmezték a svéd nő vallomását, különösképpen azt, hogy egy épülettel kapcsolatos érzelmeit internetes archivumában dokumentálja: “Ha valakinek van egy ilyen bensőséges viszonya egy épülettel, nem fog ennyire kitárulkozni.”'

Szólj hozzá!

2010.03.04. 19:14 mangoman

ALGOLAGNIA - kéjes fájdalom

Címkék: s/m algolagnia

Az algolagnia (a görög "algos": fájdalom, szenvedés, és a "lagneia": öröm, élvezet szavakból származik), a köztudatban szado-mazochizmusként ismert, a romboló és önromboló impulzusok kombinációiból tevődik össze. Ezek a késztetések mindenkiben megtalálhatók egy ellenőrzött szinten, és fantáziáinkban kapnak teret. De néha átkerülhetnek a patologikus szintre, ahol mindenféle kontrollt maguk mögött hagynak.
Legújabb kutatások arra utalnak, hogy ennek teljesen biológiai alapja van, hiszen bizonyított, hogy a fájdalom, csakúgy, mint érzéki élvezeteket, (mint a nemi érintkezés és édes ételek) endorfin felszabadulással járnak, ami örömöt okoz. Továbbá lefolytatott vizsgálatok azt mutatják, hogy az algolagniával rendelkező emberek agya másképpen reagál a fájdalomra, mint idegi bemenetre.

Havelock Ellis volt az első kutatók egyike, aki az algolagniát vizsgálta, a korai 1900-as években. Az Analysis of the Sexual Impulse, Love and Pain, The Sexual Impulse in Women and The Evolution of Modesty, The Phenomena of Sexual Periodicity, Auto-Erotism című írásaiban fejtette ki a jelenség alapjit. (A témával később Eugen Kahn, Smith Ely Jelliffe, William Alanson White, and Hugh Northcote pszichológusok foglalkoztak behatóbban.) 

A legtöbb korai vizsgálat az algolagniát egy kalap alá vette a mazohisztikus késztetéssel, és a többi, hasonló szexuális devianciával. De William Alanson White úgy gondolta, hogy algolagnia elsősorban a motoros funkció, vagy idegi eredetű megbetegedés.

Jelenleg a legtöbb kutató úgy véli, hogy pszichológiai algolagnia olyan fizikai jelenség, mely pszichológiai hatást vált ki. Különösen Dolf Zillmann által végzett kutatásokból következik, hogy a legtöbb algolagniásra jellemző a normális, hétköznapi életvezetés, többnyire élvezik a normális nemi együttléteket is, de szexualitással kapcsolatos fájdalomnak vannak kitéve, az rettenetesen felhúzza őket, hogy szinte nem bírnak magukkal. Az algolagniát gyakran társítják agresszióhoz, hyperszexualitással vagy más zavarokhoz.

forrás: serialkillercalendar.com

Szólj hozzá!

2010.03.04. 16:20 mangoman

Amputee fetisizm

Címkék: amputálás acrotomophilia apotemnophilia

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása