Parafíliák (18+)

Főleg szexuális parafíliákról szeretnék írni érdekességeket. Meg esetleg más furcsaságokról is. Leginkább csak a saját szórakoztatásomra de nem utolsósorban mások örömére. A parafíliák olyan rendellenes szexuális viselkedések, vagy fantáziák ami más, mint a megszokott, hagyományos...

Címkék

acomophilia (1) acrotomophilia (3) agalamatophilia (1) algolagnia (1) alkohol (1) amomaxia (1) amputálás (3) anglia (1) animizmus (9) apotemnophilia (1) art (2) asphyxia (2) asphyxiaphilia (4) autofellatio (1) baleset (1) bdsm (7) bepisilés (1) bestiofília (1) blog (2) bondage (1) bugyi (1) bulvár (6) bűnözők (1) burusera (1) chrematistophilia (1) csápok (1) dacryphilia (1) dendrophilia (1) deperszonalizáció (2) dogging (1) dohányzás (1) emetophilia (1) entomophilia (1) épületek (2) evés (1) exhibicionizmus (1) fák (1) fejhallgató (1) felnőttbaba (2) fétis (4) filmek (10) formicophilia (1) furry (2) gázpedál (1) gipsz (1) groteszk (1) guro (1) haj (1) hányás (1) harisnya (1) harpaxophilia (1) hentai (1) horoszkóp (1) humor (7) hybristophilia (1) illatok (1) infantilizmus (2) inflatophilia (1) irodalom (3) japán (11) kaja (1) kaka (1) kaki (1) kandaulizmus (1) kannibalizmus (4) kéjgyilkosság (1) kendőkódok (1) kocsik (3) könnyek (1) könyv (4) kopaszság (1) kövérség (1) külföldi nyelv (1) láb (1) légzéskontroll (4) lovak (1) lovedolls (5) lufi (1) magyar (1) majeziofília (1) makrofília (1) mazochizmus (3) mechaphilia (2) mikrofília (1) mocsok (1) mysophilia (1) namasera (1) nekrofília (5) növény (1) nyotaimori (1) objectophilia (1) objektophilia (5) olactofília (1) olfactophilia (1) omorashi (1) parafilia (1) pedofília (2) pelenka (3) penectomy (1) plushophilia (3) plüssállatok (1) reakció (1) riport (2) rovarok (1) s/m (6) salirophilia (1) scat (2) spectrophilia (1) stockholm szindróma (1) symphorophilia (1) szellemek (1) szkopofília (1) takony (1) tamakeri (1) tárgyak (2) terhesség (1) tökönrúgás (1) transzneműség (2) trichophilia (1) túsz (1) vegyes (2) vorarephilia (2) vore (1) voyeurizmus (3) wakamezake (1) yiff (2) zentai (1) zoofília (9) Címkefelhő

aberrált blog

2010.12.20. 21:36 mangoman

Fat fetishism - FA, Feederism, Gaining, Stuffing, Feeder, Feedie, (SS)BBW

Címkék: kövérség evés

"The fatter the better" (Minél kövérebb, annál jobb)

Bevezetésként néhány terminus technikus: A Fat Admirer (FA) aki a túlsúlyos emberekhez vonzódik. Az etető (Feeder) olyan férfi (ritkábban nő) akinek az okoz vizuális és szexuális örömet, ha a párjukat minél kövérebbre tudja hizlalni. Az etetés (Feederism) maga a szexuális fetisizmus egy fajtája, mivel ahhoz, hogy az etető olyan partnerrel szeretkezhessen, aki elég kövér ahhoz, hogy felizgassa, előbb (még jobban) fel kell hizlalnia őt. (persze sokszor nem lehet valaki az ő szemükben "elég kövér"). Így az evés egyfajta előjátékká válik, az etető pedig szexszel, és dicsértetekkel jutalmazza az etetettet (Feedie), így az igazolást kap arra, hogy amit csinál, az normális, sőt jó dolog, hiszen ő csak a párjának akar tetszeni. Feedie-k vagy Gainerek (a gainer saját örömére akar hízni) általában eleve túlsúlyos emberekből lesznek.

BBW (Big Beautiful Woman): Nagy darab vagy duci nő. SSBBW (Super-Sized BBW): brutálkövér nő, (SS)BBBW (BB Black W): fekete nő, (SS)BHM (Big Handsome Man): férfi.

Az utóbbi években az általánosan elfogadott szépségideál a kifejezetten vékony, már-már anorexiás nő lett. Ez az alkat köszön vissza ránk a divatlapokból, a filmekből, a kifutókról. Ugyanakkor a világ női lakosságának jó része nemhogy átlagos, hanem az átlagosnál is teltebb testalkatúnak mondható. Egyes országokban a nőknek akár a fele is túlsúlyos lehet. Másrészt a férfiakban él egy ősi vágy a gömbölyű női formák, a kövér lányok és asszonyok iránt, amely koronként és helyenként megnyilvánul (lásd az őskori istennőszobrokat - willendorfi vénusz -, a rubensi szépségideált vagy akár a mai arabok preferenciáit is).

Maga az etetés, mint fétis (vagyis a feederism) inkább Amerikában jellemző, hiszen amúgy is ott van a legtöbb elhízott ember. Akkora teret sikerült már hódítania, hogy külön fórumok, társkeresők, közösségek alakultak a feederek és feedie-k (gainerek) egymásra találását, és tapasztalat cseréit segítendő.

Egy ilyen viszonyban eleinte mindkét fél boldognak tűnik, mert az etetett számára 180 fokos fordulatot vesz a világ, hiszen ami miatt eddig lenézték, csúfolták, kirekesztették, az most előnnyé, sőt imádott tulajdonsággá válik. Ha nem azt hallanánk folyton, hogy csak a sovány lehet szép és egészséges, akkor nem jelentene akkora vonzerőt egy etetővel való  megnyugtató kapcsolat. Nem éreznék annyira a kontrasztot a két világ és megítélés között. Persze, hogy könnyebb olyat szeretni, aki szépnek lát.

Az aktív etetők segédkeznek is az etetésben, a passzívak csak nézik, ahogy zabál a kedves, de mindkettő nagy örömmel fogadja a felelőtlen és mértéktelen evés következményeit, a zsírpárnákat. Gyönyörködnek benne, de valahogy soha nem elég a hájból, így NÉHA az is előfordul, hogy a másikat addig hizlalják, ameddig az magatehetetlen lesz, így kiszolgálhatják, tovább etethetik, a szeretet legfőbb jeleként. Nem beszélve arról, hogy az esetleges féltékenységnek is véget lehet vetni, ha a partner már nem tud menni sehová.

Természetesen erőszakkal nem lehet kényszeríteni senkit, hogy betegre egye magát, ehhez is két ember kell. Az etetettet súlyos önbizalomhiánya, vagy épp az ellenkezője, önnön kövérségének határtalan szeretete kergetheti bele egy ilyen jellegű kapcsolatba. Az etetőt a fetisizta hajlama kényszeríti arra, hogy minden erkölcsi aggályt félretéve felhizlalja a partnerét saját kielégülésének érdekében, mindezzel saját magát is becsapva, mindkettőjükkel elhitetve, hogy ez is szeretet.

A folyamat nem hirtelen zajlik le, hanem fokozatosan, ezért aztán vannak olyan esetek, ahol a feedie meg tud szabadulni az etetőtől, mert ő is belátja, hogy a saját egészsége fontosabb bármilyen partner szexuális izgalmánál, és a művi önigazolásnál. Ők ki tudtak kerülni a feeder bűvköréből.

Az "etetők" akár több száz kilós hölgyeket is vonzónak tartanak, és az általuk okozott komoly egészségügyi kockázatok sem tántorítják el őket szenvedélyüktől. Az ilyen jellegű kapcsolatokat a pszichiáterek is patológikusak tartják, hiszen durva alá-fölérendeltségi viszonyt eredményezhetnek" (nem feltétlenül!), "s többnyire az etetett fél teljes kiszolgáltatottságáig vezethetnek. Ilyenkor a passzív elszenvedője a kapcsolatnak, minden tekintetben függővé válik a másiktól, miközben családjától és kapcsolataitól is elszakítják" (ezt így kb mindenhol leírják, de szerintem csak NAGYON  ritkán lehet ez cél - ha egyáltalán... Tudnillik ezek az okosok elfelejtik, hogy itt főleg az USÁ-ról van szó. Ezek az eleve molett nők, pedig kövér istennők lesznek, akikért a férfiak egy nagy része egyszerűen megveszik. Ez az "elszakítsák a családjától" egy nagy fasság. - szerintem. Nem a feedereket akarom mentegetni, mert nyilván annyira önzők, hogy nem számít nekik, ha a másik 35 éveskorában infarktusban feldobja a talpát, mindössze csak úgy érzem, hoyga  legtöbb esetben nem az ilyen alá-fölérendeltségi viszony kialakítás a cél). Persze maga a kiszolgáltatottság is lehet egyes emberek számára vonzó dolog. Sőt minél többet olvasgatok annál inkább az az érzésem, hogy a sok férfinál felmerül fantázia szinten a "DOMINATED BY BIGGER GIRLS" koncepció IS, ahogyan ez el is hangzik többek közt a BODacious Magazine gyors bemutatása kapcsán ITT. A facesitting téma is gyakran előjön, ha egy féltonnás nő ráseggel valaki arcára, ott vajon ki van alárendelt viszonyban?

Semmiképp sem szabad összekeverni az etetést, azzal, ha valakinek egyszerűen csak jobban tetszenek a gömbölyded formák a vékonyaknál. Sok férfi szereti a molett nőket, nők a mackós férfiakat. Ez még nem jelenti azt, hogy nem normális az ízlésük, csak azt, hogy sokfélék vagyunk. Egy normális férfi, nő, aki TÉNYLEG szeret bennünket, nem tenné kockára az egészségünket azért, mert nem vagyunk elég kövérek a számára, így elég izgatóak sem szexuálisan. Ha egészséges párkapcsolatban élünk, fel kell hogy tűnjön, ha a párunk etetni akar bennünket.

Arról, hogy mi "normális", mi a szép, csakis mi magunk dönthetünk, nem szabad, hogy a külvilág, a társadalom, a média, vagy bármi befolyásoljon minket a véleményalkotásban. Azt pedig, hogy hol van a határ, mi számít már túl soknak esetleg még egy molett imádó számára is, azt nem lehet pontosan számszerűsíteni, de azért körül lehet írni.

Gainer (Gaining) - Gainernek ugye azt nevezzük, aki szexisnek tartja a saját kövérségét, így másokat etet, hanem magát. A leghíresebb ilyen hölgy talán Nicki McRoberts, (ő van a képen is) aki Kanadában tengeti hétköznapjait. ITT a 27 éves Nickit láthatjuk, aki minél kövérebb, annál szebbnek látja saját magát. Minél hájasabb annál kihívóbb ruhát vesz fel, ha nem sikerül híznia depressziósnak érzi magát. 14 ezer kalóriát erőltet magába egy nap. Az elmúlt években sikerült majdnem megkétszereznie a súlyát. A vivdiben 353.5 font (160.68 kg), aminek igen örül, mert ez azt jelenti ismét hízott valamennyit. A végső cél úgy 500-600 font lenne (227-272 kg). Néhány évvel ezelőtt irigykedve nézte a hatalmas nőket akiket gyönyörűnek látott, ez motiválta őt a hízókúrára is. Mindenféle testrészét (karját, combját, hasát, mellét) méregeti, a számokat pedig egy kis noteszben vezeti minden hónapban, hogy lássa, hogy halad a kúra. A 3500 kalóriás shakeből kettőt is megiszik egy nap, az egyiket általában lefekvés előtt, mert ugye az úgy jobban "hat". Az öltözködés jó sokba kerül, mert kb minden hónapban kihízza a full ruhatárát, másrészt egyre szexisebb ruhákat szeret felvenni. Az "új testében" nagyon gyönyörűnek, szexinek, elégedettnek érzi magát. Hogy a férje mégis mit szól mindehhez nehéz lenne megmondani, annyi biztos, hogy bár nem tömi a feleségét, nem is igen tiltakozik. (További vidik: Nicki ITT már 434.5 font. ITT pedig átmegy a szomszédba medencézni két, szintén nem anorexiás barátnőjével, EMITT csak szimplán mórikálja magát) A gaininggoddess.com pedig Nicki softcore-nak tűnő oldala.

3 részes BBW interjú: 1 2 3 Dr Keith nevű show műsor... Miközben 17 millió amerikai fogyni próbál, van nekünk egy testvérpárunk, művésznevükön Desire - 280 font (vágy) és Destiny - 330 font (végzet). Nincs bennük szégyenérzet a testük miatt, sőt. Mindent meg tudnak csinálni, amit csak akarnak, és amúgy is elég mozgékony mind a kettő, a nagy méret semmiben nem akadályozza őket. Vallják, hogy a soványság nem szinonimája a csinosságnak. Mindenhol a figyelem középpontjában kerülnek, akárhová is mennek és igen, ezt élvezik is. "Gyönyörű lány vagyok és ezt mondogatják mások is" "Szexisnek érzem magam és mások is állandóan ezt mondják" - nyilatkozza a két lány. Mindkettőjüknek van ezzel kapcsolatos weboldala is. Azt mondják a kövérekkel kapcsolatos sztereotípiák nem mindig helyesek, ők pl nem lusták, semmirekellők, nem hanyagolják el a külsejüket, stb. Amúgy hogy lettek mégis ilyen kövérek? Destiny főleg  tinikorában fogyózgatott, mert már akkor is elég debella volt, de aztán feltette magának a kérdést, hogy mi a fenének harcoljon? Desire kövérebb volt hajdanán, ami 380 fontot jelent, de 150 fontot leadott, majd 50-t visszaszedett. Na és hízni próbáltak-e? Destiny (a kövérebbik szőke) sose, míg testvére igen. Neki az "üzlet" miatt kellet, mivel 240 fontot nyomva kevés volt, mint "plus size modell". Megtudjuk, hogy van olyan is, hogy "eating set" ahol az emberek fényképezhetik, miközben tömi magát, mert hát ilyen fétis is van ugyebár... /közönség nevetgél/ szerintük, aki nem tolerálja a kövéreket és/vagy beszól nekik az rasszista. Ha varászlatra lefogyhatnának, élnének a lehetőséggel? Nem. (Akkor bizti ugyanolyan hétköznapi kis senkiknek éreznék magukat) Eloszlatnak néhány tévhitet, a kövér lányok nem mind promiszkuisak, nem mind slamposak, mocskosak, ezenkívül  a kövér ember is lehet ugyanolyan egészséges, mint bárki más, továbbá, hogy nem esznek sokkal többet mint más, főleg ha már csak szintentartás van (gondolom én). végül pedig megemlítik, hogy lehet, hogy a divatcégek, azt szeretnék, ha úgy öltözködnének, mint a nagyik, de nekik is igényük van a divatos, drága, szép ruhákra.

A  következő részben megismerhetünk egy igazi feedert és feediet, akik az interneten ismerkedtek össze. A lány (Christine) elmondja, hogy régebben normál (sőt sovány) testalkata volt, de nagyon formátlannak érezte magát. Saját elhatározásból (mintegy kísérletképpen) kezdett hízni, néhány évvel ezelőtt, csakhogy lássa hogy mutatna úgy. 50 kilót szedett fel és egyre jobban tetszett az új alkata. Szeretne még többet hízni amiben barátja nagy örömmel segít majd neki :) Amúgy űgy tűnik a srác nem akarja a lányt semmiféle alárendeltségi viszonyba kényszeríteni, magatehetetlenné tenni, egyszerűen csak az ilyen típusú nők vonzzák. Azt mondja, lehet, hogy ez egy fétis, de semmiképpen nem valami "freak show". Valaki korbácsra és láncokra esküszik ő muffinra. Nagyon nőiesnek találja, ha egy lánynak gömbölyű formái vannak. "I've came out the fat closet" - vagyis coming outolt a kövérfétisével, bevállalta magát, így végül meg is találta végre a hozzá való, hízni vágyó nőt, akinek nem csak a testét szereti, hanem a személyiségét is. Örül, hogy a kedvese szépnek látja magát kövéren, és úgy érzi nagyon szorosan kötődnek most már egymáshoz. Christine legszívesebben Nickire (a gaining godessre) szeretne hasonlítani alkatilag, mert az érzéki, szexi, erotikus, meg ilyesmi. Dan elmondja, hogy a nők nagy része azt hiszi, hogy minden pasas a szupemodellekért van megveszve, pedig nem mindegyik. Ezért is keserednek el a nők, ha nem tudnak lefogyni, pedig igenis van, aki az ő alakatukat tartja vonzónak. Persze sokszor ehhez a férfinek is coming outolnia kell, mert fél attól, hogy a barátai, ismerősei emiatt majd esetleg őt is lenézik, kiközösítik. Ha a társadalom nem pofázna közvetve még abba is bele, hogy ki milyen típusú embert szeressen, sokkal könnyebb és boldogabb lenne az emberek élete. Kérdés, mi lenne, ha Christine úgy döntene, hogy fogyni szeretne, az probléma lenne Daniel számára? Dan úgy véli az a legfontosabb, hogy jól érezzék magukat ebben a kapcsolatba, ha valamelyik félnek valami már nem jó, azt el kell mondani a másiknak, mert ha egyikük nem élvezi ezt a dolgot, akkor az egész nem működik. Ha Christie úgy döntene, hogy vékony akar lenni, az csakis rajta múlik, Dan ugyanúgy szeretné őt, mert a lelkét szereti, nem pedig szimplán csak a testét, még akkor sem, ha neki (Dannak) kövérségfétise van.

A harmadik részben egy 270 fontos anyuka van (aki szintén szeretne még kicsit felszedni, mert minél kövérebb annál több hatalmat erőt érez magában), a fiának viszont már kicsit elege van a dologból, aggódik a mama egészsége miatt. Rhonda J. McCurley tisztában van a veszélyekkel, a dokijával is rendszeresen konzultál ezügyben, egészséges ételeket eszik. Vérnyomását, vércukorszintjét méricskéli, azok egyenlőre rendben vannak. A fia bejön és elmondja, hogy nem lesz ez így jó, ha tovább hízik, ráadásul nem tud vele elmenni egy csomó helyre, mert az anyja fizikailag képtelen rá. Rhonda azt mondja addig fog hízni, amíg az orvos azt nem mondja, hogy le kell állnia (milyen doktor az olyan, aki már ennyit is engedett? - teszi fel jogosan a kérdést a fiú) Az anya azzal védekezik, hogy a fia meg dohányzik, aki elismeri, hogy ok, meg minden, de neki nem célja az, hogy minél többet cigizzen és nem a dohányzás az életének a központja, nem érzi ettől magát hatalmasabbnak, erősebbnek, stb. Felmerül a kérdés, ha a fia leszokna az anyja kedvvért a cigiről, vajon az anya is leállna a hízással, esetleg fogyna is valamit? Azt mondja,  a fiúnak egy ideig le kell állnia a cigivel, mielőtt ő is abbahagyná a zabát, mert ezek csak szavak. /lehurrogják/. --- a kommentek közt olvastam, hogy már meghalt szegény Rhonda, többek közt azért, mert nehéz volt feldolgoznia a fia halálát, és azt követően elindult a lejtőn. A hír igaz, kb 500 fontos súllyal, 38 évesen, 2009 decemberében hunyt el, fiát (Zackery William McCurley) pedig 2007 augusztusában, 18 évesen érte a halál. Nem tudtam kideríteni ő miért halt meg ilyen fiatalon, de remélem nem azért mert cigizett...

Következik a feka pár, a pali imádja a kövér nőket, de leginkább az olyan kufferos körteformát, mint a barátnője, 'Hot Chocolate'. (persze az almaforma Rhonda is jobb, mint egy sovánka lány). Chocolate szokott tornázgatni, van személyi edzője is meg minden, főleg arra figyel, hogy a dereka lehetőleg vékony maradjon, ő maga pedig egészséges, amennyire csak lehet. Azt mondja, ha valakinek problémái vannak az egészségével, annak igenis le kell(ene) fogynia. Azt is megtudhatjuk, hogy a pasiját nem izgatja fel szexuálisan, ha kedvesét enni látja, az előző sráccal (Dan) ellentétben, akit az is felizgat, ha bármilyen nőt enni lát. Ez nem teszi féltékennyé a barátnőjét, sőt ő is szeret más csajokat nézni evés közben. szuper.

ITT pedig Kevin az FA etető látható és hallható. Számára nem is annyira az etetés, mint inkább az eredmény érdekes. Élvezi, ha megfordulnak utánuk az emberek.

fat-tube: Ez valami porntube szerűség, ahol még kövér pöcsöslányokat is láthatunk szexezni xD. Azért van (elvétve) néhány lájtos képgyűjtemény is, ITT pl egy Sicilia Curves nevű BBW modellről.

Doctor Scott: "She's got the fattest ass I've ever seen. I'm like: put in on my face please." Doctor Scott egy igazi SSBBW fan. Ezzel kapcsolatos érzéseit, testi-lelki hevületét nem rejti véka alá, sőt dalban mondja el nekünk - erotikusnak szánt nyelvmozgásokkal. És nem is csak egyben, hanem rögtön kb két tucatban. Már több albuma is megjelent, aminek 95%-a a szuperkövér nőkről való áradozás (néha meghívott 'vs.' hipihopi előadóművész haverokkal), a maradék 5%-ban pedig a 'jóság van meg rajság' életérzést sugározza magából. Youtubon (jelenleg 860 feliratkozóval) van egy csomó klippje is vagy minek is nevezzem... Lényeg, hogy azokban több szuperháj modell is  is megjelenik, egyik-másik több vidiben is szerepel. EZ az első ilyen videója, technikailag amúgy értékelhetetlen, kb mintha egy telóval vette volna fel, de mindegy. Fő, hogy rögtön több tonna karfiolban  is gyönyörködhetünk. Nekem zeneileg EZ a vidi tetszik legjobban (azért annyira ez sem jó), de legalább itt láthatunk igazi SSBBBW-t is. dejó. ITT pedig magát az előadóművészt láthatjuk 1:44-nél feedelés közben. Végül, de nem utolsósorban ITT van a 'Tedd a hasad az asztalomra' című remekmű, valamint EZ a gyöngyszem. Akinek ez sem volt elég, ne keseredjen el, mert van még egy rahedli klipp.

Stuffing (Tömés): egy olyan szexuális fétis, amelyik a feederism-hoz köthető.  Igazából a kettő majdnemhogy kéz a kézben jár. Mindkettőnél izgatólag hat a nagymennyiségű étel elfogyasztása. Amiben a stuffing más, az az, hogy a cél kizárólag az extrém teltségérzet elérése, nemúgy mint a feederismusnál, ahol  a szándék az, hogy a  feedie felhízzon.
Másrészről a stuffing egy nagyon rövid ideig tart, végülis csak addig, amíg a delikvens annyi enni és innivalót tölt magába, amennyit csak tud, így a has is kitágul. Ez lehet a feederizmus része is, hogy a feeder szereti látni a has tágulását  és többek közt ez okból is erőlteti is az evést. A gyomor ilyen szintű megtömése az alany számára is igencsak stimuláló lehet szexuálisan. Mikor a gyomor mérete megnő, ez nyomást gyakorolhat a genitáliákra is, ezért van az, hogy néhány embernél ez szexuális izgalmat okozhat. Mivel önmagában szexuális kielégülést okoz (vagy elősegíti azt) ezért az ember saját maga is "elvégezheti". Egy amúgy vékonyabb testalkatú nő, ha telezabálja magát, kicsit úgy néz ki, mintha terhes lenne. Így megadhatja a férfiaknak a szeretett nő terhességének illúzióját is, ami szintén sokakat lázba tud hozni, főleg akik a maiesiophiliára (terhesség fetisizmus - részben már volt róla szó) eleve fogékonyabbak. forrás

Fatorexia: Nem parafilia, de azért betolom, mint érdekességet.  "Megnevezték az új testképzavart Az anorexiáról már szinte mindenki tud, azt viszont csak kevesen, hogy a betegségnek létezik az ellentéte is. Fatorexiás az, aki annak ellenére karcsúnak látja magát, hogy elhízott. Sara Bird, egy 44 éves, kétgyermekes üzletasszony hívta fel a nyilvánosság figyelmét a legújabb testképzavarra. A nő 5 évvel ezelőttig ugyanis abban a hitben volt, hogy karcsú, hogy keveset eszik, miközben szinte az egész napot végignassolta eközben pedig súlyosan elhízott. Sara állítása szerint akkor szembesült a riasztó helyzettel, amikor egy orvosi vizsgálat során ráállították a mérlegre. Akkor 107 kilós volt, de Sara csak 80-nak érezte magát.
A szakértők szerint a fatorexia tulajdonképpen ugyanolyan testképzavar, mint az anorexia, csak épp ellenkező irányban. Ám míg az anorexia esetében a csontsoványság adott esetben figyelmeztető tünet lehet, addig a fatorexiások esetében olykor évekig nem derül ki az, hogy az illető nincs tisztában a saját túlsúlyával. A betegség legfőbb veszélye az, hogy a magát vékonynak tartó beteg egy idő után elvesztheti kontrollt a súlya felett és olyan mértékben elhízhat, amivel már komolyan kockáztatja az egészségét, sőt az életét is." Forrás: Női Lapozó

ui.: Találtam egy érdekes oldalt (SSBBW Magazine), ahol FA-k és (SS)BBW válaszolnak különféle kérdésekre. pl FA-k olyanokra mint: Mit szeret egy SSBBW nőben? Ha a társa már nem tudna elmenni hazulról a súlya miatt, akkor elhagyná? Van olyan, hogy túl kövér? Mit üzen az SSBBW-nek, a többi FA-nak, és azoknak akik csak kíváncsiságból olvassák a magazint? stb. Ha lesz időm, majd lefordítom ezeket...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://parafilia.blog.hu/api/trackback/id/tr952528890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ducinyuszika 2011.03.11. 12:05:56

Elolvasva a cikket akaratlanul is magamra ismertem. Egyrészt az életem foylamatos küzdelemből áll, mert egyszerűen imádok enni és evésfüggő vagyok, akinek e körül forog az élete. De az alakommal, vagy megvagyok elégedve, vagy hányom kell magamtól. Ez valószínüleg függ, hogy éppen milyen visszajelzéseket kapok, van-e éppen barátom aki elfogad, vagy sem stb. És valamivel csak msot szembesültem. Ha teletömöm magam én is egyfajta szexuális ingert érzek, és így már értem miért, emiatt a nyomás miatt. De mivel egyre nagyobb vagyok és egyre jobban tágula gyomrom, mindez eléréséhez egyre több kajára van szükségem...
süti beállítások módosítása