Parafíliák (18+)

Főleg szexuális parafíliákról szeretnék írni érdekességeket. Meg esetleg más furcsaságokról is. Leginkább csak a saját szórakoztatásomra de nem utolsósorban mások örömére. A parafíliák olyan rendellenes szexuális viselkedések, vagy fantáziák ami más, mint a megszokott, hagyományos...

Címkék

acomophilia (1) acrotomophilia (3) agalamatophilia (1) algolagnia (1) alkohol (1) amomaxia (1) amputálás (3) anglia (1) animizmus (9) apotemnophilia (1) art (2) asphyxia (2) asphyxiaphilia (4) autofellatio (1) baleset (1) bdsm (7) bepisilés (1) bestiofília (1) blog (2) bondage (1) bugyi (1) bulvár (6) bűnözők (1) burusera (1) chrematistophilia (1) csápok (1) dacryphilia (1) dendrophilia (1) deperszonalizáció (2) dogging (1) dohányzás (1) emetophilia (1) entomophilia (1) épületek (2) evés (1) exhibicionizmus (1) fák (1) fejhallgató (1) felnőttbaba (2) fétis (4) filmek (10) formicophilia (1) furry (2) gázpedál (1) gipsz (1) groteszk (1) guro (1) haj (1) hányás (1) harisnya (1) harpaxophilia (1) hentai (1) horoszkóp (1) humor (7) hybristophilia (1) illatok (1) infantilizmus (2) inflatophilia (1) irodalom (3) japán (11) kaja (1) kaka (1) kaki (1) kandaulizmus (1) kannibalizmus (4) kéjgyilkosság (1) kendőkódok (1) kocsik (3) könnyek (1) könyv (4) kopaszság (1) kövérség (1) külföldi nyelv (1) láb (1) légzéskontroll (4) lovak (1) lovedolls (5) lufi (1) magyar (1) majeziofília (1) makrofília (1) mazochizmus (3) mechaphilia (2) mikrofília (1) mocsok (1) mysophilia (1) namasera (1) nekrofília (5) növény (1) nyotaimori (1) objectophilia (1) objektophilia (5) olactofília (1) olfactophilia (1) omorashi (1) parafilia (1) pedofília (2) pelenka (3) penectomy (1) plushophilia (3) plüssállatok (1) reakció (1) riport (2) rovarok (1) s/m (6) salirophilia (1) scat (2) spectrophilia (1) stockholm szindróma (1) symphorophilia (1) szellemek (1) szkopofília (1) takony (1) tamakeri (1) tárgyak (2) terhesség (1) tökönrúgás (1) transzneműség (2) trichophilia (1) túsz (1) vegyes (2) vorarephilia (2) vore (1) voyeurizmus (3) wakamezake (1) yiff (2) zentai (1) zoofília (9) Címkefelhő

aberrált blog

2010.08.08. 23:55 mangoman

Smoking Fetish / SF - dohányzás

Címkék: dohányzás

Ha valamelyik honpolgár erotikusnak tartja a szép, cigarettázó hölgyeket, vagy macsónak a dohányzó férfiakat, annak kiinduló bázisként a magyar Smoking Fetish Hungary oldalt ajánlom, itt mindent megtalálnak. (Regisztrálás nélkül is lehet olvasgatni). Abszolút nem pornográf, és sok érdekeset megtudhatunk erről a fétisről és az "SF" szerelmeseiről. Vannak képek, videók, egyéb blogok és oldalajánlók (amikből az is kiderül, hogy mennyibe kerül az esetleges priumtagság), ezen kívül dohányos celebek adatbázisa (ami jelenleg 65), valamint egy fórum is szavazásokkal, meg mindenféle idevágó témával. Pl.:

"Mikor és hogyan jöttünk rá, hogy smoking fetish-ünk van?"

én olyan 14-15 évesen kezdtem rádöbbenni, hogy valami nem stimmel  Akkoriban nem volt internet, el voltunk szigetelve, én is azt hittem, hogy ez valami egyedi dolog nálam. Viszont az általánosban szinte egy lány sem cigizett ... Maradtak a filmek. Máig tudom a régi flmekről, hogy melyikben melyik női szereplő cigizik a filmben. Igazából a filmek miatt teljesedett ki a dolog nálam, illetve a gimiben, ahol sok-sok gyönyörű lány cigizett az iskola mellett.

Kb. 16 éves lehettem, még iskolába jártam. Sokszor nem mentem be a suliba, hanem a Déli pályaudvaron ragadtam, és figyeltem a lányokat/hölgyeket hogy melyik dohányzik. Aki tetszett utána mentem, és élveztem ahogy fújja ki a füstöt, és igyekeztem beszívni. Amelyik nagyon tetszett, megvártam hogy eldobja a cigit, és eltettem itthon ereklyének.

Fetisiszták vagyunk nem perverzek.

Eve-t szívott hosszú vékony fehér cigit és egyfolytában rám fújta a füstöt élvezte hogy cigizhet és hogy egy olyan emberre fújhatja a füstöt aki nem dohányzik. Akkor én még kicsi voltam és mindig azt mondták nekem hogy nem jó a dohányzás. Megkérdeztem tőle hogy hogy tudja így élvezni a cigit. Erre ő azt felelte hogy imádja jól esik neki ha a füst simogatja a tüdejét. Ettől a vagányságtól én nagyon bevadultam és megcsókoltam a lábát. Ő csak nevetett és újjab cigire gyújtott. Élveztem a pillanatot. De ekkor sajnos megjöttek a szüleim.  Ám nem dobták ki a csikkes hamutartót így elraktam a hölgy cigijit és még ma is azokat dédelgetem néha.

Másik érdekes téma a "Ki mit szeret pontosan a dohányzásban?" Itt megtudhatjuk, hogy fontos a stílus, az elegencia és a nőiesség. Van aki kifejezetten azt szereti, ha dominák füstölögnek, sőt a cigivel való kínzás látványát sem vetné meg, míg másnak ez nem annyira tetszik. Általában fontos az is, hogy lehessen látni rajta hogy élvezetből füstöl és van aki kifejezetten elvesz az élvezetéből az, ha meztelen nőt lát cigizni. Szóval izlések és pofonok a még a SF rajongók között is :)

egyszerűen nem bírtam betelni a VS120's teljesen fehér látványától

Nem olvastam végig az egész fórumot, de tény, hogy sok érdekes dolgot olvashatunk erről, és csak úgy repkednek a szakkifejezések, amiből egy kukkot sem értettem. Ezért természetesen utánanéztem :). A frech inhale lényege pl, hogy a szánkon beszívott füstöt, amit nem tüdőzünk le, azt az orrunkon szívjuk fel, majd a szánkon ki. A snap inhale állítólag kicsit trükkösebb, a szánkaban tartogatjuk füstöt, a nyelvünket felvisszük a szájpadlásra, kicsit kinyitjuk a szánkat, a nyelvünket meg levisszük, vagy hogy mondjam. A kiáramló füstöt pedig gyorsan visszaszippantjuk. Íme az eredmény. A nose exhaleről beszélünk, ha valaki az orrán, a mouth exhale, ha a száján fújja ki a füstöt. (Remélem ehhez nem kell videót linkelnem). Ennek egyik alesete, hogy a szánk nyitva van, (open mouthe) a füst pedig szabadon kigomolyog belőle. Persze azt is csinálhatjuk, hogy elkezdjük a szánkon kifújni, majd átváltunk az orrunkra vagy fordítva. A talk exhale pedig bármilyen meglepő, de a beszéd közben kvázi spontán füstkifújást jelenti. De a füstkarika (smoke ring) is jó trükk lehet. A dangle pedig azt jelenti, hogy ember nem veszi ki a szájából a cigijét, az ott figyeg oldalt, vagy elől tartogatjuk.

--Jut eszembe a kilencesterv nevezetű, filmes letöltőoldalon is van egy ilyen topik, ahol, filmekből vett dohányzó hölgyek, urak képeit teszik ki xD --

Ezen a rövid videón MsInhale (igazi neve Chloe) nevű brit hölgy szív egy szuperritkaságszámbe menő cigit. Van nekije honlapja is, ahol mindenféle méretű és hosszúságú cigiket, szivarokat fogyaszt nagy élvezettel.

Itt pedig 2 férfiember pipázik, hogy az SF hölgyek és meleg urak se maradjanak szárazon :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://parafilia.blog.hu/api/trackback/id/tr922208459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval.co.nr · http://maxval.co.nr 2010.08.29. 17:23:06

Érdekes, hogy semmit nem írtál a wetlook fetisről.

Highheel40 2016.12.19. 21:27:32

Ez nekem is kedvencem
süti beállítások módosítása