Parafíliák (18+)

Főleg szexuális parafíliákról szeretnék írni érdekességeket. Meg esetleg más furcsaságokról is. Leginkább csak a saját szórakoztatásomra de nem utolsósorban mások örömére. A parafíliák olyan rendellenes szexuális viselkedések, vagy fantáziák ami más, mint a megszokott, hagyományos...

Címkék

acomophilia (1) acrotomophilia (3) agalamatophilia (1) algolagnia (1) alkohol (1) amomaxia (1) amputálás (3) anglia (1) animizmus (9) apotemnophilia (1) art (2) asphyxia (2) asphyxiaphilia (4) autofellatio (1) baleset (1) bdsm (7) bepisilés (1) bestiofília (1) blog (2) bondage (1) bugyi (1) bulvár (6) bűnözők (1) burusera (1) chrematistophilia (1) csápok (1) dacryphilia (1) dendrophilia (1) deperszonalizáció (2) dogging (1) dohányzás (1) emetophilia (1) entomophilia (1) épületek (2) evés (1) exhibicionizmus (1) fák (1) fejhallgató (1) felnőttbaba (2) fétis (4) filmek (10) formicophilia (1) furry (2) gázpedál (1) gipsz (1) groteszk (1) guro (1) haj (1) hányás (1) harisnya (1) harpaxophilia (1) hentai (1) horoszkóp (1) humor (7) hybristophilia (1) illatok (1) infantilizmus (2) inflatophilia (1) irodalom (3) japán (11) kaja (1) kaka (1) kaki (1) kandaulizmus (1) kannibalizmus (4) kéjgyilkosság (1) kendőkódok (1) kocsik (3) könnyek (1) könyv (4) kopaszság (1) kövérség (1) külföldi nyelv (1) láb (1) légzéskontroll (4) lovak (1) lovedolls (5) lufi (1) magyar (1) majeziofília (1) makrofília (1) mazochizmus (3) mechaphilia (2) mikrofília (1) mocsok (1) mysophilia (1) namasera (1) nekrofília (5) növény (1) nyotaimori (1) objectophilia (1) objektophilia (5) olactofília (1) olfactophilia (1) omorashi (1) parafilia (1) pedofília (2) pelenka (3) penectomy (1) plushophilia (3) plüssállatok (1) reakció (1) riport (2) rovarok (1) s/m (6) salirophilia (1) scat (2) spectrophilia (1) stockholm szindróma (1) symphorophilia (1) szellemek (1) szkopofília (1) takony (1) tamakeri (1) tárgyak (2) terhesség (1) tökönrúgás (1) transzneműség (2) trichophilia (1) túsz (1) vegyes (2) vorarephilia (2) vore (1) voyeurizmus (3) wakamezake (1) yiff (2) zentai (1) zoofília (9) Címkefelhő

aberrált blog

2010.03.08. 09:36 mangoman

Majeziofília (Maiesiophilia) - terhességfetisizmus

Címkék: terhesség majeziofília

Tutti Frutti DVD ajánló: "Mindig is izgatott, hogy mit csinálnak a kis ribancok miután felcsinálták őket? Hát persze, hogy folytatják a kefélést! Duzzadt csöcsök, hatalmas pocakok..."

A Maieusiophiliának külön wikipédiája van, a Mikipedia. Jó sok anyag van itten összegyüjtögetve, kb teljesen random dolgokat fogok kiragadni, szóval akit igazán foglalkoztat/érdekel a téma, nézzen szét rajta.

A majeziofiliának rengeteg alfaja, változata ismert. Lehet attrakció a terhes vagy terhesnek tűnő nő iránt, de lehet vágy fantázia a saját terhességről (férfiak esetében is), ez a gravidophilia, a szex közbeni terhességbe esés veszélyének izgalmas lehetőségétől. Ide kapcsolódnak a szüléshez kapcsolatos erotikus fantáziák, maga az erotikus laktáció (erotic lactation), sőt az inflatophilia is.

PG-13: a terhességfetisiszták közösségének "hivatalos" oldala. G'Tronban akkor fogalmazódott meg a honlapkészítés gondolta, miután elkezdett terhes nőket ábrázoló képeket rajzolni, és ezeket autodidakta módon tökéletesíteni 1998-ban. A terveket tett követte, a honlap 2000-ben már üzemelt. (Mondjuk nem ez volt a legelő site a témában, ott volt többek között a Pregnant Princess is). felkerült G'Tron azóta elhíresült  képe, ami egy olyan olyan fegyver, ami jól teherbe ejti az áldozatokat  egy képregénysorozatban. Azóta ez a fogalom igazi jelenséggé nőtte ki magát, sokan reflektáltak rá saját rajzaikkal, ezek a "fegyverek" pedig megkapták az IC jelzőt. (Imaculate Conception - szeplőtlen fogantatás).

Káros a szexuális együttlét a terhesség alatt? Nem vagyok szakember, nem tudom, mindenképpen kérdezzük meg erről a szülésznőt, szülészorvost. Pornó anyag rengeteg van a neten, de értelmes, hasznos leírást gyakorlati segítséget magyarul szinte nem találtam, bár lehet, hogy csak bennem van a hiba... Max ezt a kis írást, de ez nem jelent semmit, se forrásmegjelölés, se semmi...  "A kutatások is azt bizonyítják, hogy a terhesség alatti szex mindenkinek jó, vagyis kismamának – és kispapának egyaránt, sőt még a pocaklakó babának is..."

ITT meg olvasgathatjuk az indexes idevágó fórumot, az illetők szigorúan szubjektív véleményével.

folytatás következik majd...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parafilia.blog.hu/api/trackback/id/tr461818276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása