Parafíliák (18+)

Főleg szexuális parafíliákról szeretnék írni érdekességeket. Meg esetleg más furcsaságokról is. Leginkább csak a saját szórakoztatásomra de nem utolsósorban mások örömére. A parafíliák olyan rendellenes szexuális viselkedések, vagy fantáziák ami más, mint a megszokott, hagyományos...

Címkék

acomophilia (1) acrotomophilia (3) agalamatophilia (1) algolagnia (1) alkohol (1) amomaxia (1) amputálás (3) anglia (1) animizmus (9) apotemnophilia (1) art (2) asphyxia (2) asphyxiaphilia (4) autofellatio (1) baleset (1) bdsm (7) bepisilés (1) bestiofília (1) blog (2) bondage (1) bugyi (1) bulvár (6) bűnözők (1) burusera (1) chrematistophilia (1) csápok (1) dacryphilia (1) dendrophilia (1) deperszonalizáció (2) dogging (1) dohányzás (1) emetophilia (1) entomophilia (1) épületek (2) evés (1) exhibicionizmus (1) fák (1) fejhallgató (1) felnőttbaba (2) fétis (4) filmek (10) formicophilia (1) furry (2) gázpedál (1) gipsz (1) groteszk (1) guro (1) haj (1) hányás (1) harisnya (1) harpaxophilia (1) hentai (1) horoszkóp (1) humor (7) hybristophilia (1) illatok (1) infantilizmus (2) inflatophilia (1) irodalom (3) japán (11) kaja (1) kaka (1) kaki (1) kandaulizmus (1) kannibalizmus (4) kéjgyilkosság (1) kendőkódok (1) kocsik (3) könnyek (1) könyv (4) kopaszság (1) kövérség (1) külföldi nyelv (1) láb (1) légzéskontroll (4) lovak (1) lovedolls (5) lufi (1) magyar (1) majeziofília (1) makrofília (1) mazochizmus (3) mechaphilia (2) mikrofília (1) mocsok (1) mysophilia (1) namasera (1) nekrofília (5) növény (1) nyotaimori (1) objectophilia (1) objektophilia (5) olactofília (1) olfactophilia (1) omorashi (1) parafilia (1) pedofília (2) pelenka (3) penectomy (1) plushophilia (3) plüssállatok (1) reakció (1) riport (2) rovarok (1) s/m (6) salirophilia (1) scat (2) spectrophilia (1) stockholm szindróma (1) symphorophilia (1) szellemek (1) szkopofília (1) takony (1) tamakeri (1) tárgyak (2) terhesség (1) tökönrúgás (1) transzneműség (2) trichophilia (1) túsz (1) vegyes (2) vorarephilia (2) vore (1) voyeurizmus (3) wakamezake (1) yiff (2) zentai (1) zoofília (9) Címkefelhő

aberrált blog

2009.12.09. 16:11 mangoman

NEKROZOOFÍLIA

Címkék: zoofília nekrofília

Ezt a posztot több netes újságcikk alapján írtam:

2006 novembere: Egy férfit, (a történtekkor 44 éves Ronald Kuch) azzal vádolnak, hogy egy kutyatetemmel folytatott szexuális viszonyt, várhatóan alapos pszichológigi vizsgálaton is át fog esni. Az orvosok megállapítják majd, hogy beszámíthatónak minősült-e a bűncselekmény idején.
Kuch-t 2006 október 20-án, édesanyja otthonában tartóztatták le. Ide menekült, miután konfliktusba keveredett egy Bay megyei állat-egészségügyi tisztviselővel. A szemtanúk látták amint Kuch nemi aktust folytat egy már halott fekete labrador kan kutyával, akit azelőtt legalább négy-öt nappal korábban gázolt halálra egy kocsi. A férfi mindezt egy napköziotthon  játszótere mögött csinálta. -- Az ügyvédje olyanokkal jött elő az állatkínzás vádjára, hogy ezzel az erővel azokat is elítélhetnék, akik felfújható babákkal szexelnek, vagy akik medvebőrön csinálják (és a medvebőrt is bevonják egy kicsit a dologba). -- Mikor a rendőrség kiérkezett Kuch azt ordítozta, hogy a kutya magántulajdon, majd berohant a játszótér mögötti erdőbe. Kiderült, hogy a labrador a férfi barátnőjéé volt, aki a napköziotthon közelében lakott, és aki még a baleset napján megkérte Kuch-t, hogy temesse el neki a kutyát, mert ő nem képes rá. A férfi aztán beismerte, hogy több napon keresztül abuzálta a szerencsétlen állat tetemét. Az is szóbakerült, hogy a pasas súlyos alkolista és mentális problémái is vannak. Később a többi vádban is bűnösnek vallotta magát (szódómia, szemérem ellen elkövetett erőszak, rendőri intézkedésnek való ellenállás).

1996 december 6-án a rendőrség a Pennsylvania állambeli (USA) Bethel Parkban  letartóztatott egy férfit, miután az elismerte, hogy szexuális kapcsolatot folytatott egy halott, fej nélküli szarvassal. A rendőrséghez több panasz is érkezett egy elviselhetetlen bűz miatt, ami Pittsburg egyik külvárosi házából áradt.
Miután bejutottak, nem kellet sokáig keresni a szag eredetét, nem is volt kérdéses, hogy egy már rothadó, lefejezett szarvas az, melyet illegálisan ejtettek el egy nyílpuskával. A férfit, akinek nevét nem említik, a halott tettem mel folytatott szodómia miatt vették őrizetbe. Ezenkívül a férfi azt is elárulta, hogy az állat vérét is itta. ("Knuckleheads In the News", John Machay, Ballantine Books, 1996)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parafilia.blog.hu/api/trackback/id/tr191586050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása