Parafíliák (18+)

Főleg szexuális parafíliákról szeretnék írni érdekességeket. Meg esetleg más furcsaságokról is. Leginkább csak a saját szórakoztatásomra de nem utolsósorban mások örömére. A parafíliák olyan rendellenes szexuális viselkedések, vagy fantáziák ami más, mint a megszokott, hagyományos...

Címkék

acomophilia (1) acrotomophilia (3) agalamatophilia (1) algolagnia (1) alkohol (1) amomaxia (1) amputálás (3) anglia (1) animizmus (9) apotemnophilia (1) art (2) asphyxia (2) asphyxiaphilia (4) autofellatio (1) baleset (1) bdsm (7) bepisilés (1) bestiofília (1) blog (2) bondage (1) bugyi (1) bulvár (6) bűnözők (1) burusera (1) chrematistophilia (1) csápok (1) dacryphilia (1) dendrophilia (1) deperszonalizáció (2) dogging (1) dohányzás (1) emetophilia (1) entomophilia (1) épületek (2) evés (1) exhibicionizmus (1) fák (1) fejhallgató (1) felnőttbaba (2) fétis (4) filmek (10) formicophilia (1) furry (2) gázpedál (1) gipsz (1) groteszk (1) guro (1) haj (1) hányás (1) harisnya (1) harpaxophilia (1) hentai (1) horoszkóp (1) humor (7) hybristophilia (1) illatok (1) infantilizmus (2) inflatophilia (1) irodalom (3) japán (11) kaja (1) kaka (1) kaki (1) kandaulizmus (1) kannibalizmus (4) kéjgyilkosság (1) kendőkódok (1) kocsik (3) könnyek (1) könyv (4) kopaszság (1) kövérség (1) külföldi nyelv (1) láb (1) légzéskontroll (4) lovak (1) lovedolls (5) lufi (1) magyar (1) majeziofília (1) makrofília (1) mazochizmus (3) mechaphilia (2) mikrofília (1) mocsok (1) mysophilia (1) namasera (1) nekrofília (5) növény (1) nyotaimori (1) objectophilia (1) objektophilia (5) olactofília (1) olfactophilia (1) omorashi (1) parafilia (1) pedofília (2) pelenka (3) penectomy (1) plushophilia (3) plüssállatok (1) reakció (1) riport (2) rovarok (1) s/m (6) salirophilia (1) scat (2) spectrophilia (1) stockholm szindróma (1) symphorophilia (1) szellemek (1) szkopofília (1) takony (1) tamakeri (1) tárgyak (2) terhesség (1) tökönrúgás (1) transzneműség (2) trichophilia (1) túsz (1) vegyes (2) vorarephilia (2) vore (1) voyeurizmus (3) wakamezake (1) yiff (2) zentai (1) zoofília (9) Címkefelhő

aberrált blog

2011.05.30. 14:28 mangoman

Angel Buck

Címkék: transzneműség

A most 41 éves Buck Angel (született: Susan Butch)  "Female to Male" (FTM) pornószár. Amikor még Zsuzska kislány volt, a világ plasztikai sebészete még nem tartott ott, hogy hipp-hopp péniszt varázsoljon azokra, akik úgy érezték, hogy nekik az dukál. De még ez se vette el a kedvét attól, hogy elkezdje a tesztoszteronkezelést meg az ilyesmiket. Eleinte elég szomorú volt, hogy így kell élnie, akkor még úgy gondolta, hogy a pénisz, mint olyan, a férfiember természetes velejárója. Amikor aztán fogyatékosságából előnyt kovácsolva szép pornós karriert futott be, köszönhetően ama ténynek, hogy (kb még mindig) ő az egyetlen és igaz puncisfiú, - úgy döntött, hogy megtartja ami van, annak ellenére, hogy ma már ott tart az orvostudomány, hogy akár egy élethű királykobrautánzatot is ráaplikálhatnának. 

Az élete olyan rémes volt, hogy emiatt alkoholistává és drogfüggővé  vált. Csak miután tiszta lett, volt képes arra, hogy tisztábban lássa a helyzetét: "egy nap láttam egy filmet, amiben volt egy FTM karakter és hirtelen megvilágosodtam... Soha senki nem beszélt nekem arról, hogy megváltoztathatnám a nemem és végre olyan testem lehetne, ami passzolna a belsőmhöz. Olyan érzés volt mintha valami nagy súly esett volna le a vállaimról.... 2006-ban kezdtem ezt a munkát és a kezdetek óta ugyanazt mondom: - Nem az határozza meg a nemed, ami a lábad között van. Te határozod meg, hogy ki vagy és milyen férfi szeretnél lenni. Számomra ez a testemről és a tudatomról szól." Mi az oka annak, hogy a mellkasi kialakításon kívül, nem csináltatott meg más műtétet? "Azértkérdezik ezt a leggyakrabban, mert egyszerűen nem tudják elhinni az emberek, hogy nem szeretnék péniszt. Az, hogy ha lenne péniszem teljesen férfi lennék. Először is, azt le kell szögeznem, hogy nem vagyok péniszműtét ellenes... Óriási fejlődést értek el orvostechnikailag és lehet egy napon majd tökéletesítik a műtétet. Alapvetően perfekcionista vagyok, rengeteget informálódtam és arra a következtetésre jutottam, hogy ez nem az amit én szeretnék. Meg kellett tanulnom együtt élni a vaginámmal és elfogadni azt, hogy nekem ez jutott... És ki a példaképe? "A feleségem.... Rá néztem fel, amikor megalkottam Buck Angelt és úttörő voltam a felnőtt szórakoztatóiparban. Ő volt a példaképem, olyan valaki, akiben megvoltak azok az értékek és az az éleslátás, amivel én is szerettem volna rendelkezni." "Most egy új filmen dolgozom és ez nem felnőtt film lesz. Transzférfiakról és a szexualitásukról készítek dokumentumfilmet. Nagyon lelkes vagyok ettől a projecttől, mert a munkám ezzel egészen új szintre kerül és oktathatom az embereket valami olyasmivel kapcsolatban, ami az igazi szenvedélyem. A szexualitás!" Mire a legbüszkébb, amit eddig elért? "Azt mondanám a szoborra, amit Marc Quinn készített rólam: Ez egy életnagyságú meztelen Buck Angel szobor, ami része lesz a művész 2010-es kiállításának, amely hamarosan bejárja a világot. Aztán tavaly tartottam egy előadást a Yale-en és ez nagy pillanat volt az életemben. Csodálatos volt! Egy olyan srác számára, mint én, aki valaha hajléktalan volt és még a középiskolát sem fejezte be, a Yale-en beszélni hihetetlen volt." 

"Mindig azt mondom, hogy a hetero világ sokkal elfogadóbb a transz emberekkel kapcsolatban, mint a melegek. Talán azért mert az egyik a nemről a másik pedig a szexualitásról szól."

Ha adhatnál egy jó tanácsot egy transzfiúnak, aki most kezd bele a transition-be, mi lenne az?  "Győződj meg róla, hogy valóban ezt és magadért akarod tenni. Hiszem, hogy túl sokan ugranak bele terápia nélkül vagy anélkül, hogy megértenék mit jelent transzszexuálisnak lenni. Csak azért mert férfias vagy egyáltalán nem biztos, hogy transzszexuális is. Sok srácot láttam, már akik belekezdtek a hormonterápiába aztán úgy gondolták bár ne tették volna. Adj időt magadnak és jól gondold végig." 

Ezenkívül megtudhatjuk még, hogy: "7 kutyám van és imádok velük játszani. Szeretek filmet nézni. Edzőterembe járok állandóan, mert azt is szeretem. Azt mondanám, egy nagyon egyszerű srác vagyok, aki szeret jókat enni és olvasni..... Köszönöm még egyszer az interjút és, hogy beszélhettem a magyar emberekhez."  Az interjút készítette: H. Barnabás - pinkvanilla.hu

18+ blogja:
Buck Angel: Porn For Women
The man who knows what women like--because he used to be one!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://parafilia.blog.hu/api/trackback/id/tr592943318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dda 2011.07.02. 12:09:32

nem igazán tudom ezt egyébként hová tenni. ha férfiakkal van, akkor az meleg pornó? ha nőkkel az pedig leszbikus? vagy erre a szituációra ezek értelmezhetetlen jellemzők?:)
teljesen ledöbbentem, próbálom elképzelni, hogy a férjemnek ugyanaz a felépítése, mint nekem. az a nőci gyakorlatilag biszex. de ez nem ítélet, csak próbálom megközelíteni ezt a dolgot valahonnan :)

miegymás 2011.07.28. 21:18:43

akkor most neki punija van,ugye?

dda 2011.08.17. 21:41:20

@miegymás: eléggé az van neki.

Greyman 2011.12.21. 03:07:12

Jó cikk, de nem ő az egyetlen fiú, akinek p...-ja van...Az embereknek sajnos nagyon fontos, hogy kategorizálhassák egymást...Erről mindig az jut eszembe, hogy mit csinált Hannibal Lecter azzal, aki be akarta skatulyázni! :DDD (Megette a máját babbal. Bár én ezzel nem értek egyet! A májhoz csakis a krumpli illik!!)

Távoli Fitymacsattogás 2014.11.03. 05:10:12

"köszönhetően ama ténynek, hogy (kb még mindig) ő az egyetlen és igaz puncisfiú"

Honnan vetted ezt a baromságot?
Több ezer ilyen ember van, és egyre többen lesznek.
Az összes nőből-férfi transzszexuális, aki nem csináltat magának fhaszt, az technikailag pinásfiú. Márpedig egy csomó közülük nem csináltat, mert rohadt drága, meg nem is tudnak rendes fhaszt csinálni nekik: vagy mikroméretű lesz, vagy érzéketlen, használhatatlan virsli, a belsejében egy műanyag implantátummal.
süti beállítások módosítása