Parafíliák (18+)

Főleg szexuális parafíliákról szeretnék írni érdekességeket. Meg esetleg más furcsaságokról is. Leginkább csak a saját szórakoztatásomra de nem utolsósorban mások örömére. A parafíliák olyan rendellenes szexuális viselkedések, vagy fantáziák ami más, mint a megszokott, hagyományos...

Címkék

acomophilia (1) acrotomophilia (3) agalamatophilia (1) algolagnia (1) alkohol (1) amomaxia (1) amputálás (3) anglia (1) animizmus (9) apotemnophilia (1) art (2) asphyxia (2) asphyxiaphilia (4) autofellatio (1) baleset (1) bdsm (7) bepisilés (1) bestiofília (1) blog (2) bondage (1) bugyi (1) bulvár (6) bűnözők (1) burusera (1) chrematistophilia (1) csápok (1) dacryphilia (1) dendrophilia (1) deperszonalizáció (2) dogging (1) dohányzás (1) emetophilia (1) entomophilia (1) épületek (2) evés (1) exhibicionizmus (1) fák (1) fejhallgató (1) felnőttbaba (2) fétis (4) filmek (10) formicophilia (1) furry (2) gázpedál (1) gipsz (1) groteszk (1) guro (1) haj (1) hányás (1) harisnya (1) harpaxophilia (1) hentai (1) horoszkóp (1) humor (7) hybristophilia (1) illatok (1) infantilizmus (2) inflatophilia (1) irodalom (3) japán (11) kaja (1) kaka (1) kaki (1) kandaulizmus (1) kannibalizmus (4) kéjgyilkosság (1) kendőkódok (1) kocsik (3) könnyek (1) könyv (4) kopaszság (1) kövérség (1) külföldi nyelv (1) láb (1) légzéskontroll (4) lovak (1) lovedolls (5) lufi (1) magyar (1) majeziofília (1) makrofília (1) mazochizmus (3) mechaphilia (2) mikrofília (1) mocsok (1) mysophilia (1) namasera (1) nekrofília (5) növény (1) nyotaimori (1) objectophilia (1) objektophilia (5) olactofília (1) olfactophilia (1) omorashi (1) parafilia (1) pedofília (2) pelenka (3) penectomy (1) plushophilia (3) plüssállatok (1) reakció (1) riport (2) rovarok (1) s/m (6) salirophilia (1) scat (2) spectrophilia (1) stockholm szindróma (1) symphorophilia (1) szellemek (1) szkopofília (1) takony (1) tamakeri (1) tárgyak (2) terhesség (1) tökönrúgás (1) transzneműség (2) trichophilia (1) túsz (1) vegyes (2) vorarephilia (2) vore (1) voyeurizmus (3) wakamezake (1) yiff (2) zentai (1) zoofília (9) Címkefelhő

aberrált blog

2011.01.04. 01:41 mangoman

Szépeket írnak a blogról :)

Címkék: blog kannibalizmus

A 2009-ben goldenblog díjjas mamzel.freeblog.hu 2010 szeptemberében nagyon szépeket ír a Parafilia blogról, ITT. Nem érdekel, hogy szerénytelenség, bemásolom az egészet, mert tök jólesett. Íme:

 

Ez a blog a rendellenes szexuális viselkedésekkel foglalkozik, kizárólag erős idegzetűeknek javaslom a tovább olvasást.

De nekik nagyon.

Az egyik legjobb tematikus blog, amit valaha olvastam a Parafíliák. Alapos, objektív és szórakoztató, már annak, akit érdekel a fétisek mögött meghúzódó pszichológia és motivációk. A bejegyzések különlegessége, hogy nem akarnak felizgatni, sem pedig ítélkezni. (Ez alól a bűncselekményekről szóló posztok sem képeznek kivételt.)

Az író, mangoman feltett célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a feleket: "Kedves Lábrajongó, ő itt az Épületek Szerelmese, bizony, szó szerint, drága Objektofíl, ez az átlagos külsejű figura pedig odáig van a talpakért. Tisztelt Lábrajongó és Objektofíl, ők itt az Átlagembernek csúfolt közönség, akik egyelőre szégyenlősek kicsit, de nem haparnak, nyugodjatok meg. Tisztelt Közönség, fogadjátok szeretettel ezeket a kissé furcsa figurákat, nem veszélyesek. Tessék? Igen, Ferenc, ugyanazt eszik, mint mi."

Többnyire. A számomra leglenyűgözőbb, és egyben legmegrázóbb írást linkelem ide, Armin Meiwes történetét, aki néhány éve óriási port kavart azzal, hogy kannibalizmust követett el egy erre interneten jelentkező férfin. A szimpátiám nem a cselekményt támogatja, hanem a főszereplő megértésére tett szándékot értékeli. Nálam sikerrel, mert a végére nem egy hidegvérű gyilkost láttam Arminban, hanem egy félresikerült gyereket. Tettének következménye alól ez nem menti fel, de ahogy valamennyi izgalmas ember, így Armin esetében is imádtam azt a hátborzongató utat felfedezni, ami megdöbbentő lépéséig elkísérte.

Köszönöm még a linkajánlót a roookster.blogspot.comnak, a blogajánlót a Mortem aeternusnak, és a wikipédás hivatkozást is. (parafilia). És update jelleggel köszönöm a szánalmas.hu-nak is, hogy rekordnézettséget produkáltak itten, valamint az utcakutya.blogol.hu-nak, hogy a kedvencei között találtam magam, plussz a vbk.puruttya.hu-nak a hivatkozót. :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://parafilia.blog.hu/api/trackback/id/tr572558923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása