Parafíliák (18+)

Főleg szexuális parafíliákról szeretnék írni érdekességeket. Meg esetleg más furcsaságokról is. Leginkább csak a saját szórakoztatásomra de nem utolsósorban mások örömére. A parafíliák olyan rendellenes szexuális viselkedések, vagy fantáziák ami más, mint a megszokott, hagyományos...

Címkék

acomophilia (1) acrotomophilia (3) agalamatophilia (1) algolagnia (1) alkohol (1) amomaxia (1) amputálás (3) anglia (1) animizmus (9) apotemnophilia (1) art (2) asphyxia (2) asphyxiaphilia (4) autofellatio (1) baleset (1) bdsm (7) bepisilés (1) bestiofília (1) blog (2) bondage (1) bugyi (1) bulvár (6) bűnözők (1) burusera (1) chrematistophilia (1) csápok (1) dacryphilia (1) dendrophilia (1) deperszonalizáció (2) dogging (1) dohányzás (1) emetophilia (1) entomophilia (1) épületek (2) evés (1) exhibicionizmus (1) fák (1) fejhallgató (1) felnőttbaba (2) fétis (4) filmek (10) formicophilia (1) furry (2) gázpedál (1) gipsz (1) groteszk (1) guro (1) haj (1) hányás (1) harisnya (1) harpaxophilia (1) hentai (1) horoszkóp (1) humor (7) hybristophilia (1) illatok (1) infantilizmus (2) inflatophilia (1) irodalom (3) japán (11) kaja (1) kaka (1) kaki (1) kandaulizmus (1) kannibalizmus (4) kéjgyilkosság (1) kendőkódok (1) kocsik (3) könnyek (1) könyv (4) kopaszság (1) kövérség (1) külföldi nyelv (1) láb (1) légzéskontroll (4) lovak (1) lovedolls (5) lufi (1) magyar (1) majeziofília (1) makrofília (1) mazochizmus (3) mechaphilia (2) mikrofília (1) mocsok (1) mysophilia (1) namasera (1) nekrofília (5) növény (1) nyotaimori (1) objectophilia (1) objektophilia (5) olactofília (1) olfactophilia (1) omorashi (1) parafilia (1) pedofília (2) pelenka (3) penectomy (1) plushophilia (3) plüssállatok (1) reakció (1) riport (2) rovarok (1) s/m (6) salirophilia (1) scat (2) spectrophilia (1) stockholm szindróma (1) symphorophilia (1) szellemek (1) szkopofília (1) takony (1) tamakeri (1) tárgyak (2) terhesség (1) tökönrúgás (1) transzneműség (2) trichophilia (1) túsz (1) vegyes (2) vorarephilia (2) vore (1) voyeurizmus (3) wakamezake (1) yiff (2) zentai (1) zoofília (9) Címkefelhő

aberrált blog

2010.03.03. 23:00 mangoman

Virtuális barátnőjét vette el egy japán férfi

Címkék: bulvár japán animizmus

Videojáték-karaktert vett el egy japán férfi, aki újdonsült aráját és persze játékkonzolját tengerentúli nászútra viszi. A SAL9000 álnéven blogoló férfi a Love Plus nevű randevúszimulációs játékban "ismerte meg" Nene Anegaszaki karakterét. (A Konami 2009 nyarán jelentette meg Nintendo DS-re a szimulátort, ami azóta a műfaj egyik legsikeresebb játéka lett (persze ez a műfaj leginkább Japánban divatos). A Love Plusban nemcsak megszerezni kell az imádott virtuális nőt, hanem meg is kell tartani. A manga stílusú lánnyal kialakult szerelemből a sok-sok virtuális virágcsokor után az amerikai felségterületnek számító Guam szigetén köttetett a házasság, (2009 december 14-én) ugyanis Japánban ilyen esküvőre nincs lehetőség.

Ahogy ebből a CNN vidiből is kiderül, sok előnye van egy ilyen barátnőnek, akinek a karakterébe teljesen belehabarodott. Mindenhová magával hurcolja. Az esküvőt egyébként, amit online közvetítettek, rengetegen nézték a népszerű japán Nico Nico Douga nevű videomegosztó oldalon. Máshol elmondja, hogy elkezdte őt a feleségének hívni, aztán jött az a késztetés, hogy tényleg feleségül is vegye. A játékban igen csak meg kell szenvedni a hölgyek kegyeiért, virágcsokrokkal, vacsorákkal, egyéb figyelmességekkel. Közben,  jól ki lehet ismerni a karaktert, ki lehet kapcsolni, nem hisztizik, szóval sokkal stalibb és kezelhetőbb lesz, mint élő társai. A fiatalember ennek tükrében már nem is vágyik más nőkre sem 3D, sem 2D alakban, noha előtte nagy DonJuannak számított, ha virtális lányokról volt szó. SAL esete nem is olyan extrém mondja a (természetesen japán) internettel és játékokkal kapcsolatos addikciókkal foglalkozó szaki. [Mondjuk el tudom képzelni, hogy ez az esemény Japánban nem is hírértékű :D] Elmondja, hogy nagyon sok japán fiatal képtelen arra, hogy őszintén kifejezze az érzéseit a valóságban, és a trend nem csökken. A játék célja, hogy kiélje az ember ezt a varázslatos kapcsolatot - mondja SAL - nincsen végcél. Én különben arra lennék kíváncsi, vajon nem féltékeny-e arra a sok emberre, aki a Love Plus játékban szintén ezt a karaktert választja. "Az európai játékosnak ez talán nem tűnik többnek egy mangalányokat szerepeltető tamagocsinál, de a szigetországban nagyon sokan rákattantak a játékra, az elhanyagolt feleségek és barátnők már külön fórumokon panaszkodnak arról, hogy férjük/pasijuk megcsalja őket egy rajzolt ribanccal (egyikük szerint a férje még alváshoz is fürdéshez is magával viszi a DS-t)." (idézet: iddqd.blog.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parafilia.blog.hu/api/trackback/id/tr581807314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása