Parafíliák (18+)

Főleg szexuális parafíliákról szeretnék írni érdekességeket. Meg esetleg más furcsaságokról is. Leginkább csak a saját szórakoztatásomra de nem utolsósorban mások örömére. A parafíliák olyan rendellenes szexuális viselkedések, vagy fantáziák ami más, mint a megszokott, hagyományos...

Címkék

acomophilia (1) acrotomophilia (3) agalamatophilia (1) algolagnia (1) alkohol (1) amomaxia (1) amputálás (3) anglia (1) animizmus (9) apotemnophilia (1) art (2) asphyxia (2) asphyxiaphilia (4) autofellatio (1) baleset (1) bdsm (7) bepisilés (1) bestiofília (1) blog (2) bondage (1) bugyi (1) bulvár (6) bűnözők (1) burusera (1) chrematistophilia (1) csápok (1) dacryphilia (1) dendrophilia (1) deperszonalizáció (2) dogging (1) dohányzás (1) emetophilia (1) entomophilia (1) épületek (2) evés (1) exhibicionizmus (1) fák (1) fejhallgató (1) felnőttbaba (2) fétis (4) filmek (10) formicophilia (1) furry (2) gázpedál (1) gipsz (1) groteszk (1) guro (1) haj (1) hányás (1) harisnya (1) harpaxophilia (1) hentai (1) horoszkóp (1) humor (7) hybristophilia (1) illatok (1) infantilizmus (2) inflatophilia (1) irodalom (3) japán (11) kaja (1) kaka (1) kaki (1) kandaulizmus (1) kannibalizmus (4) kéjgyilkosság (1) kendőkódok (1) kocsik (3) könnyek (1) könyv (4) kopaszság (1) kövérség (1) külföldi nyelv (1) láb (1) légzéskontroll (4) lovak (1) lovedolls (5) lufi (1) magyar (1) majeziofília (1) makrofília (1) mazochizmus (3) mechaphilia (2) mikrofília (1) mocsok (1) mysophilia (1) namasera (1) nekrofília (5) növény (1) nyotaimori (1) objectophilia (1) objektophilia (5) olactofília (1) olfactophilia (1) omorashi (1) parafilia (1) pedofília (2) pelenka (3) penectomy (1) plushophilia (3) plüssállatok (1) reakció (1) riport (2) rovarok (1) s/m (6) salirophilia (1) scat (2) spectrophilia (1) stockholm szindróma (1) symphorophilia (1) szellemek (1) szkopofília (1) takony (1) tamakeri (1) tárgyak (2) terhesség (1) tökönrúgás (1) transzneműség (2) trichophilia (1) túsz (1) vegyes (2) vorarephilia (2) vore (1) voyeurizmus (3) wakamezake (1) yiff (2) zentai (1) zoofília (9) Címkefelhő

aberrált blog

2009.12.09. 00:16 mangoman

LOVEDOLLS - doksifilm

Címkék: animizmus lovedolls objektophilia

Guys and Dolls:  1   2   3   4   5

A channel 5 filmjében 4 magányos férfit ismerhetünk meg, akik megosztják az otthonukat ezzekkel a babákkal. Sokaknak nehéz partnert találniuk maguknak, van akiknek szinte lehetetlen. 10 évvel ezelőtt, egy kis kaliforniai gyár elkezdett ilyen babákat gyártani, amik gyakorlatilag minden ízlést kielégítenek. Ma úgy 3 ezer ilyen babát használnak, szerte a világon.


Dave Cat: A képen látható fiatalember éppen szilikonbarátnőjének talpát masszálja. — – Jelenleg a szüleivel él, kissé zavarja, hogy egymás s*ggében vannak. Apukája nincs elragatatva Shee-channal való kapcsolatától, nehezményezi hogy fia válaszottja nem él, hogy nem emberi lény. Természetellenesnek és furcsának, idegennek találja a dolgot. Ez okból kifolyólag szegény Shee-chan kényleten ideje 99.9 %-át kedvese szobájában tölteni. — – Dave Cat egyedül él, de korántsem magányosan. Ne gondoljuk, hogy csak a szexről van itt szó, noha megvallja, hogy amikor a lány belépett az életébe, igen sokat “voltak együtt”, ami egy bimbózó kapcsolatnál végülis teljesen érthető is. Ez később meleg szeretetté szelídült, Dave sokszor csak fekszik mellete, és élvezi a közelségét, nézi. Megbecsüli a lányt, és boldog vele. Elmondja, hogy ez a különbség az egyedüllét és a magány között. — – Arról is mesél, hogy milyen érdekes csókolni Shee-chant, (ezt a későbbiekben demonstrálja is) aki jelenleg 3 nyelvvel is bír. Egyenes nyelvvel érkezett, de Dave jobb szereti, ami kicsit hajlított. — – Mostmár itt vannak egymásnak, és örökre meg is maradnak egymásnak…

Everard: Az angliai Dorsetben vagyunk. Britanniában a babák úgy 4 ezer fontba kerülnek, kevesen engedhetik meg maguknak tehát. De bizonyos esetekben nem igaz, hogy a pénzért nem ne lehetne szerelmet venni. egy normálisnak tűnő papsas mutatja éppen az egyik modellrepülőjét. Everard tulajdonosa öt babának a tulajdonosa. Ez elég sok. Még Dave-catnél is patologikusabbnak tűnik. Elüldögélnek egy ikerház szobájában vagy  ha jó idő van Everaard szalmakalapot nyom a fejükbe és kiviszi őket a kertbe, hogy ott olvasgassanak. Két baba magazint olvas, amiről fényképek készülnek. Amúgy is sokat fényképezi őket, és sokszor ő maga is beáll, hogy még inkább igazi, családi fényképeknek tűnjenek. Hát nem tudom, szerintem ez a pasas igazán magányos lehet, remélem a riport után akadt valaki aki megsajnálta, és kapcsolatba lépett vele. 
sosem volt barátnője, vagyis csak egy darab egy napig tartott mióta az anyja meghalt. A házában az anyja szobáját megőrizte, még a szemeteskosarat sem ürítette ki. Everard amúgy egy nagyon nyugodt, kicsit talán szomorkás embernek tűnik. kicsit felélénkül, mikor a szebbik nemmel kapcsolatos sikertelenségit ecseteli. Mérges amiatt, mert a nők nem szólítják le. "csak vetnek rám egy pillantást és továbbmennek. Nem tudom miért". De ha hazamegyek, otthon vár a saját barátnőm - vigasztalja magát. Aztán kiderül, Everard heti rendszerességgel sárkányrepülőzik. Van egy olyan jelenet, mikor az egyik nőjére rácsíptet egy feliratot, hogy 'I am a doll' - mondván nehogy az emberek igazinak higgyék, és azt gondolják, hogy katatóniás, vagy ilyesmi, amíg kinn hagyja a kocsiban, sárkányrepülőzés közben. Azt mondja ez a sárkényrepülős dolog érdekli a nőket. Nem érti, hogy hogyan tudnak ilyen buta sorozatokat néző, focirajongó bunburnyákokat szeretni, mert ezek képest még ő is egy szuperhős. Úgy tűnik nekem már csak a babáim maradnak életem végéig. Nagyon szenved a magánytól, és hogy tulajdonképpen mégiscsak babákkal él együtt. 

Gorgon Griggs: Régi barátunkat láthatjuk viszont, otthonában, az amerikai Virginiában. Láthatunk archív felvételeket a kis Gordonról és megtzdhatjuk, az apa elhagyta a családot, mikor úgy egy éves lehetet, anyukája nevelte fel. Gordon úgy találja, hogy az emberek közti kapcsolatok nem tartanak túl sokáig. Az emberek azt gondolják, egy hidegszívű beteg ember vagyok, de gondoljatok a régi, akár gyerekkori barátaitokra, azok  közül mennyivel tartjátok a kapcsolatot? - kérdezi. Ez a plakát már 27 éve megvan. Volt egy barátnője, fényképet is mutat róla, akivel 10 évvel ezelőtt élt együtt. Szerinte nem lehet már soha normális emberi barátnője, mert nagyon csúnyának tartja magát. rossza a fogai, stb. Pedig láttam már tőle sokkal rondább pasasokat is barátnővel, feleséggel. Mikor éppen nem dolgozik (a helyi gyógyszertárban) otthon dobolgat. Három fegyverem van és két nőm. -mondja. Attól sem kell tartania, hogy teherbe esik, vagy vagy megfertőzi valamivel, ráadásul azt csinál velük amit csak akar. Isten lehet a saját világában. Nekünk is azt ajánlja, hogy ha már közel járunk a 40-hez, és még nem volt dolgunk nővel, nyugodtan próbálkozzunk ezekkel a babákkal. Gordonnak különben van egy saját csatornája a youtubon, ahol megválaszolja a hozzá intézett kérdéseket, ezenkívül alapított magának egy fanklubbot is, mondjuk ezt elég ironikusan, tette mert annyian baszogatták ezután a riport után. 

Kaliforniai babagyár. Szállítanak Ausztráliába, Japánba, Kínába, Svájcba, Spanyolországba, Koreába, stb, stb. Csak ennek a kis gyárnak kb 400 renedelése van egy évben. Volt már olyan is, aki terhes babát kért, de olyan is, aki 80 évesen kinézőt kért... Még a fanszőzet is lehet különböző színű és fazonra vágott. Meg talán volt valaki, aki különféle helyekre szerett volna lyukakat, de ezt sajnos nem értettem pontosan. Néha mondják a vásárlóim, hogy 50 éves vagyok, hullik a hajam, sose lenne egy ilyen bombázó alakú barátnőm, aki így néz ki, mint ezek a szexbabák. A legtöbb ember azt mondja, nem szexezne ezekkel a babákkal, pedig dehogynem - nyilatkozza az egyik készí.ő. nagyon jóesik, hogy a babáim, ilyen fontos érzelmi szerepet töltenek be bizonyos emberek életében, és hogy kicsit jobbá teszem az életüket. Vannak akik egyszerűen nem tudnak a nőkkel beszélni. És jobb egy darab tökéletes nő alakű gumival szexelni, mint egyáltalán nem szexelni. És vannak, akiknek ez tényleg elég, tökéletesen elvannak, elmennek dolgozni, aztán örülnek, ha hazérnek a babájukhoz.

Mike: Talán negyedik és egyben a záró esettanulmány a legütősebb. A fazon női ruhákat és parókákat válogat a babáinak. Van egy csomó barátja, hobbija. Jó sokba kerül minden, de minél élethűbben néznek ki, annál jobb a szex. Mint ahogy a motorozás, a vitorlázás stb, a szex is lehet egyfajta hobbi.Aztán egy zacskóból előhalsász valamit, kiderül, hogy igazi fanszőrzet Svédországból. Mike-nak, a többi riportalannyal ellentétben van barátnője. Judy-val nemrég ismerkedtek össze az interneten, de jól kijönnek egymással. Tetszik neki, hogy Mike ilyen nyitott gondolkodású. Judyt Mike intelligensnek, tehetségesnek tartja, jól érzi magát vele. Igen! Mondja, Mike, otthagynám a babákat, megfelelő nő kedvéért. meg tudnám csinálni.

folytatás következik...

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://parafilia.blog.hu/api/trackback/id/tr591584934

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása