Parafíliák (18+)

Főleg szexuális parafíliákról szeretnék írni érdekességeket. Meg esetleg más furcsaságokról is. Leginkább csak a saját szórakoztatásomra de nem utolsósorban mások örömére. A parafíliák olyan rendellenes szexuális viselkedések, vagy fantáziák ami más, mint a megszokott, hagyományos...

Címkék

acomophilia (1) acrotomophilia (3) agalamatophilia (1) algolagnia (1) alkohol (1) amomaxia (1) amputálás (3) anglia (1) animizmus (9) apotemnophilia (1) art (2) asphyxia (2) asphyxiaphilia (4) autofellatio (1) baleset (1) bdsm (7) bepisilés (1) bestiofília (1) blog (2) bondage (1) bugyi (1) bulvár (6) bűnözők (1) burusera (1) chrematistophilia (1) csápok (1) dacryphilia (1) dendrophilia (1) deperszonalizáció (2) dogging (1) dohányzás (1) emetophilia (1) entomophilia (1) épületek (2) evés (1) exhibicionizmus (1) fák (1) fejhallgató (1) felnőttbaba (2) fétis (4) filmek (10) formicophilia (1) furry (2) gázpedál (1) gipsz (1) groteszk (1) guro (1) haj (1) hányás (1) harisnya (1) harpaxophilia (1) hentai (1) horoszkóp (1) humor (7) hybristophilia (1) illatok (1) infantilizmus (2) inflatophilia (1) irodalom (3) japán (11) kaja (1) kaka (1) kaki (1) kandaulizmus (1) kannibalizmus (4) kéjgyilkosság (1) kendőkódok (1) kocsik (3) könnyek (1) könyv (4) kopaszság (1) kövérség (1) külföldi nyelv (1) láb (1) légzéskontroll (4) lovak (1) lovedolls (5) lufi (1) magyar (1) majeziofília (1) makrofília (1) mazochizmus (3) mechaphilia (2) mikrofília (1) mocsok (1) mysophilia (1) namasera (1) nekrofília (5) növény (1) nyotaimori (1) objectophilia (1) objektophilia (5) olactofília (1) olfactophilia (1) omorashi (1) parafilia (1) pedofília (2) pelenka (3) penectomy (1) plushophilia (3) plüssállatok (1) reakció (1) riport (2) rovarok (1) s/m (6) salirophilia (1) scat (2) spectrophilia (1) stockholm szindróma (1) symphorophilia (1) szellemek (1) szkopofília (1) takony (1) tamakeri (1) tárgyak (2) terhesség (1) tökönrúgás (1) transzneműség (2) trichophilia (1) túsz (1) vegyes (2) vorarephilia (2) vore (1) voyeurizmus (3) wakamezake (1) yiff (2) zentai (1) zoofília (9) Címkefelhő

aberrált blog

2009.12.09. 21:36 mangoman

Asphyxia - David Carradine halála

Címkék: bulvár légzéskontroll asphyxiaphilia asphyxia

2009 június: Holtan találták David Carradine amerikai színészt, a Kill Bill és más filmek, sorozatok (Kung Fu) sztárját egy bangkoki szállodában. A 72 éves hollywoodi sztárt felakasztva találta meg a szobalány egy szekrényben, nyaka és pénisze körül kötéllel. Az eset nem öngyilkosság volt, hanem baleset, ami egy fojtogatós szexuális játék (asphyxia) közben következett be.


Négy hétig bvizsgálták halálának okát, ebből 3 hétig tartott a toxikológiai tesztek elvégzése. A rendőrség gyanúja szerint a színész egy félresikerült szexuális aktus közben hunyt el. Meztelen holttestét ugyanis a szobában lévő szekrény rácsaihoz kötözve találták, a testén lévő szíjak pedig nem csak a nyakát, hanem a nemi szervét is átfonták. Dr. Pornthip Rojanasunand, Thaiföld legismertebb igazságügyi orvosszakértője, igazi a halottkém celebrity (a mellékelt fotón ő látható).  Nem kertelt, kimondta, hogy a halál oka auto-erotic asphyxiation. (fojtogatós maszturbálás)

A hirtelen oxigénhiány miatt hunyt el, testén pedig nem találhatóak olyan nyomok, ami küzdelemre utalnának. Ez utóbbi azért lényeges, mert a család ragaszkodott ahhoz a teóriához, hogy Carradine-t meggyilkolták.

Újabb botrányt generált, amikor a Thai Rath közzétett egy rendőrségi helyszínelői fotót (egy bangkoki bulvárlap szombati száma címlapon hozta a rendőrségi helyszínelők egyik fotóját, amelyen a halott színész felakasztva lóg a szekrényben. A család azonnal perrel fenyegette a lapot, és minden más médiaszereplőt, aki át meri venni tőlük a fotót. A helyszínelők fotóin kívül a halottasházból is kerültek ki képek: ezek Carradine-t a boncolás után összevarrt mellkassal, kiterítve ábrázolják, mellkasán a cipőfűzővel, amivel a kezei voltak összekötve. A szekrényben csüngő Carradine-ról, további pletykáknak adott alapot. A fotón ugyanis durva raszterezéssel takarták ki a színész testének nagy részét, melynek köszönhetően az újabb hírek már neccharisnyáról beszéltek, az ezekre hivatkozó még újabbak pedig már egyenesen női ruháról.

Az is sok találgatásra adott okot – és a családdal együtt többen a gyilkossági teória alátámasztásának vélték –, hogyan tudja valaki egyedül összekötözni a saját csuklóját. A thai hatóságok szerint azonban a szállodai személyzet kihallgatása és a biztonsági kamerák felvételei alapján kizárható, hogy bárki is lett volna Carradine-nal, vagy távozott volna a szobájából. A megszólaltatott BDSM-szakértő szerint pedig a kiszivárgott helyszínelői fotón látható mutatvány minden további nélkül végrehajtható egyedül, és egyben gyakran alkalmazott fogás is a fojtogatós szexuális játékok során: az alany lazán összeköti a csuklóit maga előtt, majd a feje fölé emelve húzza szorosra. Brent Turvey szerint ebből a helyzetből a szabadulás is gyors és pofonegyszerű, Carradine pedig tényleg csak peches volt: „A félig ülő pozíciójából látható, hogy könnyedén fel tudott volna állni, hogy a fogával kikösse a csuklóján a kötelet. Ebben a testhelyzetben a fulladás csakis baleset lehet, ami azért következik be, mert a nyakát pár pillanattal tovább szorította el a kötél, mint kellett volna”. A színész amúgy is kellő tapasztalattal rendelkezett a különféle csomók terén, egyik korábbi neje elmondása szerint igen, nagyon is szerette kikötözni magát. forrás. független hírügynökség + velvet.hu

Az amerikai színész legújabb filmjének, a Stretch-nek forgatása miatt tartózkodott Thaiföldön - írja a BBC. David Carradine színészdinasztiából származott és három fiútestvére is szakmabeli. Folkénekesként kezdte, a hatvanas években westernfilmekben szerepelt. Nagyobb ismertséget a harcművészetekben szerzett tapasztalatának köszönheti. Legtöbben a Kung Fu című sorozatból ismerhették (Kwai Chang Caine) A Egy folkénekes életét feldolgozó Bound for Glory lett még ismertebb filmje, illetve Ingmar Bergman Kígyótojás című filmjének főszerepel.  A nagy visszatérése Tarantino Kill Billje (Bill). Több mint száz játékfilmet forgatott, négyszer jelölték Golden Globe-díjra. 2004-ben ötödszörre nősült:  Két felnőtt lánya színésznő.

A fojtogatás és orgazmus kapcsolatára (asphyxia / asphyxiaphilia / breath controll / légzéskontroll) akkor terelődött először a közfigyelem, <pedig a bdsm körökben ez általános gyakorlat> amikor 1997-ben hasonló módon – búcsúlevél nélkül, meztelenül felakasztva egy hotelszobában – halt meg az INXS énekese, Kylie Minogue barátja, Michael Hutchence is. Akkor a barátok és Hutchence testvérének beszámolói alapján, valamint a halál körülményeit megvizsgálva arra jutottak, hogy az énekest baleset érte: önkielégítés közben fulladt meg.

Index videó: Csak párban biztonságos a fojtogatós szex

"Ha műanyag fóliával mumifikálnak, ha lakkruhában az arcodra ülnek, azt simán megúszhatod. De ha rendszeresen önkielégítesz a ruhásszekrénybe akasztva, abba előbb-utóbb belehalsz." Egy lakótelepi misztressz is megszólal, a biztonségos paraktikákról. Szerintem baromi érdekes, nézzétek meg!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://parafilia.blog.hu/api/trackback/id/tr1001586916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babel 2010.07.29. 14:08:54

Szerintem vihar a biliben. Nem akarom elítélni ezért, és a filmjei sem ettől jók vagy rosszak. Ez teljes mértékben magánügy, semmivel sem vált ki belőlem többet, mintha autóbalesetben halt volna meg. Nem értem ezt az egész "izét" e körül. Mert most akkor mi van? Semmi. Ettől még lehetett rendes ember. (Felteszem az is volt, nem ismertem személyesen.) ;)

Sok a képmutató, álszent ember a világban.

mangoman · http://parafilia.blog.hu/ 2010.08.08. 21:08:30

Ezzel tökéletesen egyetértek.
Mindenesetre érdekes eset és fölhívta a figyelmet erre, az emberek többsége számára ismeretlen, az oxigénhiányos állapota okozta szexuális stimulációra. - Meg arra, hogy ez bizony egyedül végezve veszélyes lehet...

Ettől természetesen mint ember és mint színész nem lesz sem jobb sem rosszabb. Szerintem a filmjei a Kill Billt kivéve (nekem egyik kedvenc filmem)nem nagy durranások, utóbbiban viszont remekül alakított.

Halála körülményei viszont a blogom profiljába vágott, ezért szinte adta magát ez a téma, távol áll tőlem, hogy elítéljem őt emiatt, sajnálom, hogy elment és remélem hogy az aszfixia szerelmeseinek intő példa lesz, és nagyobb körültekintéssel csinálják majd ezt a dolgot.
süti beállítások módosítása