Parafíliák (18+)

Főleg szexuális parafíliákról szeretnék írni érdekességeket. Meg esetleg más furcsaságokról is. Leginkább csak a saját szórakoztatásomra de nem utolsósorban mások örömére. A parafíliák olyan rendellenes szexuális viselkedések, vagy fantáziák ami más, mint a megszokott, hagyományos...

Címkék

acomophilia (1) acrotomophilia (3) agalamatophilia (1) algolagnia (1) alkohol (1) amomaxia (1) amputálás (3) anglia (1) animizmus (9) apotemnophilia (1) art (2) asphyxia (2) asphyxiaphilia (4) autofellatio (1) baleset (1) bdsm (7) bepisilés (1) bestiofília (1) blog (2) bondage (1) bugyi (1) bulvár (6) bűnözők (1) burusera (1) chrematistophilia (1) csápok (1) dacryphilia (1) dendrophilia (1) deperszonalizáció (2) dogging (1) dohányzás (1) emetophilia (1) entomophilia (1) épületek (2) evés (1) exhibicionizmus (1) fák (1) fejhallgató (1) felnőttbaba (2) fétis (4) filmek (10) formicophilia (1) furry (2) gázpedál (1) gipsz (1) groteszk (1) guro (1) haj (1) hányás (1) harisnya (1) harpaxophilia (1) hentai (1) horoszkóp (1) humor (7) hybristophilia (1) illatok (1) infantilizmus (2) inflatophilia (1) irodalom (3) japán (11) kaja (1) kaka (1) kaki (1) kandaulizmus (1) kannibalizmus (4) kéjgyilkosság (1) kendőkódok (1) kocsik (3) könnyek (1) könyv (4) kopaszság (1) kövérség (1) külföldi nyelv (1) láb (1) légzéskontroll (4) lovak (1) lovedolls (5) lufi (1) magyar (1) majeziofília (1) makrofília (1) mazochizmus (3) mechaphilia (2) mikrofília (1) mocsok (1) mysophilia (1) namasera (1) nekrofília (5) növény (1) nyotaimori (1) objectophilia (1) objektophilia (5) olactofília (1) olfactophilia (1) omorashi (1) parafilia (1) pedofília (2) pelenka (3) penectomy (1) plushophilia (3) plüssállatok (1) reakció (1) riport (2) rovarok (1) s/m (6) salirophilia (1) scat (2) spectrophilia (1) stockholm szindróma (1) symphorophilia (1) szellemek (1) szkopofília (1) takony (1) tamakeri (1) tárgyak (2) terhesség (1) tökönrúgás (1) transzneműség (2) trichophilia (1) túsz (1) vegyes (2) vorarephilia (2) vore (1) voyeurizmus (3) wakamezake (1) yiff (2) zentai (1) zoofília (9) Címkefelhő

aberrált blog

2009.12.08. 02:46 mangoman

OMORASHI - bepisilés

Címkék: japán bepisilés omorashi

Fétisek egyik szubkultúrája. A szó japán eredetű. A kultusz gyakorlói az által jutnak szexuális izgalmi állapotba, ha sok ideig visszatartják vizeletüket. Ebben az esetben a beteljesülést az a pillanat képezi, amikor az egyén, aki már nem bírja visszatartani vizeletét, nyilvános helyen távolítja el azt.

szakértők:

"Az igazi bepisilés az akaráson múlik nem a kényszeren. Ti itt mindjáan azt írjátok le, hogy már nem birtátok tovább. Aki élvezi a bepisilést, az keresi rá az alkalmat, és direkt beengedi a nadrágba. Úgy lazán élvezetből. és utána masztizik egy nagyot. Ez az igazi. Nem tartogatni kell, hanem tervezni hogy úgy is be akarok pisilni, és be is fogok. Ha kell akkor nyomom hogy jöjjön, és nem tartogatom, hogy azért történt, mert már nem bírtam tartani, és muszáj volt be engedni. Nekem nem muszáj, én be akarok pisilni és aztán a maszti. Az is bele a nadrágba. Hisz így teljes a kielégülés!"

1. Nem tudom, hogy egyedü laksz-e vagy szülőkkel, vagy bárkivel,de hogy véded ki a lebukást. én úgy hogy sunyiban mosom a lepedőt, csak hogy van-e jobb módszer?
2. Milyen sűrűn pisilsz be az ágyban? És nappal?
Én az ágyban szinte mindennap szoktam, általában szándékosan. Nappal össze-vissza, ha egyedül vagyok, általában egy eldugott szőnyegre, vagy a székemre, de sosem egyszerre az egészet, mert akkor sosem szárad meg
3. Pisiltél-e be már idegen helyen (olcsó szálloda, iskola stb)
nekem volt egy időszak amikor naponta pisiltem be a suiban, de senki sem tud róla

Miért nem úgy csináljátok, hogy felálltok egy asztalra és onnan pisáltok az ágyba? Teljesen más érzés, próbáljátok ki

Heteroszexuális pisi-fetisiszták is vannak, egyik legismertebb köztük Ricky Martin, aki nyíltan vállalja szexuális identitását e téren.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parafilia.blog.hu/api/trackback/id/tr531582301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása