Parafíliák (18+)

Főleg szexuális parafíliákról szeretnék írni érdekességeket. Meg esetleg más furcsaságokról is. Leginkább csak a saját szórakoztatásomra de nem utolsósorban mások örömére. A parafíliák olyan rendellenes szexuális viselkedések, vagy fantáziák ami más, mint a megszokott, hagyományos...

Címkék

acomophilia (1) acrotomophilia (3) agalamatophilia (1) algolagnia (1) alkohol (1) amomaxia (1) amputálás (3) anglia (1) animizmus (9) apotemnophilia (1) art (2) asphyxia (2) asphyxiaphilia (4) autofellatio (1) baleset (1) bdsm (7) bepisilés (1) bestiofília (1) blog (2) bondage (1) bugyi (1) bulvár (6) bűnözők (1) burusera (1) chrematistophilia (1) csápok (1) dacryphilia (1) dendrophilia (1) deperszonalizáció (2) dogging (1) dohányzás (1) emetophilia (1) entomophilia (1) épületek (2) evés (1) exhibicionizmus (1) fák (1) fejhallgató (1) felnőttbaba (2) fétis (4) filmek (10) formicophilia (1) furry (2) gázpedál (1) gipsz (1) groteszk (1) guro (1) haj (1) hányás (1) harisnya (1) harpaxophilia (1) hentai (1) horoszkóp (1) humor (7) hybristophilia (1) illatok (1) infantilizmus (2) inflatophilia (1) irodalom (3) japán (11) kaja (1) kaka (1) kaki (1) kandaulizmus (1) kannibalizmus (4) kéjgyilkosság (1) kendőkódok (1) kocsik (3) könnyek (1) könyv (4) kopaszság (1) kövérség (1) külföldi nyelv (1) láb (1) légzéskontroll (4) lovak (1) lovedolls (5) lufi (1) magyar (1) majeziofília (1) makrofília (1) mazochizmus (3) mechaphilia (2) mikrofília (1) mocsok (1) mysophilia (1) namasera (1) nekrofília (5) növény (1) nyotaimori (1) objectophilia (1) objektophilia (5) olactofília (1) olfactophilia (1) omorashi (1) parafilia (1) pedofília (2) pelenka (3) penectomy (1) plushophilia (3) plüssállatok (1) reakció (1) riport (2) rovarok (1) s/m (6) salirophilia (1) scat (2) spectrophilia (1) stockholm szindróma (1) symphorophilia (1) szellemek (1) szkopofília (1) takony (1) tamakeri (1) tárgyak (2) terhesség (1) tökönrúgás (1) transzneműség (2) trichophilia (1) túsz (1) vegyes (2) vorarephilia (2) vore (1) voyeurizmus (3) wakamezake (1) yiff (2) zentai (1) zoofília (9) Címkefelhő

aberrált blog

2009.12.07. 04:47 mangoman

BDSM Horoszkóp

Címkék: horoszkóp bdsm

Kos: Tűzjegyű. Temperamentumos. Hajlamos kísérletezni kötéllel és lánccal egyaránt. Főleg domináns. Partnere készüljön fel a meglepetésekre. Váratlan és furcsa pozíciókba kényszeríti társát. Képes és szeret fájdalmat okozni. Élvezi a zajos gyötrődést. Tágítja a határokat, első vérig is elmegy. Szereti a változatosságot, újabb és újabb eszközöket talál ki és készít. Minden elképzelhető helyszínen képes SM szeánszot szervezni. Alárendelként is irányítő, követelőző. Kitörési hajlam jellemzi, élmény vele foglalkozni, de fárasztó is.


Bika: Földjegyű. Kreatív.Eredményes. Dominánsként stabil, kiszámítható helyzeteket teremt. Ezen belül viszont roppant találékony. Egy adott pozícióból a legtöbb szenvedést képes kihozni. Kitalál helyzeteket, szituációkat, ezeket jól ki is dolgozza és erre építi fel a szeánszot. Nagyon érzéki és kitartóan képes gyötörni. Alárendelt partnere kitartó kell legyen és türelmes. Sub-nak engedelmes és makacs. Nehezen törhető meg de roppant hálás.

Ikrek: Levegőjegy. Intelligens. Fantáziadús. Dominánsként kiszámíthatatlan, szinte veszélyes. Kísérletező, trükkös kínzások kitalálója. Nagyon kíváncsi, ezért partnerét meggondolatlanul képes veszélynek kitenni. Az elektromosságtól a tűig, mindent szeretne kipróbálni a partnerén. Sok közöttük a switch. Alárendeltként izgalmas partner. Sokat beszél szeánsz közben is, váltakozó technikákkal lehet lekötni. Nem szeret huzamosabb ideig egy pozícióban lenni, hamar elunja, és ilyenkor az örozál szintje visszaesik. Folyamatos, változékony ingerlést igényel.

Rák: (Vízjegyű.Passzív.) Kevés köztük az SM-domináns egyén. Aki mégis ilyen, az szeszélyes és érzékeny. Statikus, egyszerű pozíciókat használ, kevés cselekvéssel. Alárendelt partnere inkább a kényelmetlen szituációtól, a hosszú, türelmet és kitartás ígénylő helyzetektől szenved, mint a Rák pálcájától. Sub-ként érzékeny, nagyon fogékony a helyzetekre. Nagyon passzív, ezáltal megadja a kikényszerítés élményét. Tartózkodó, így mindent ki kell váltani belőle, akkor viszont hálás és odaadó szerető.

Oroszlán: (Tűzjegyű. Manipulatív. Kitartó.) Félelmetes Dom vagy Domina.Nagyon tudja mit akar és el is éri, bármi áron. Rendkívül ügyesen bánik a "szerszámokkal" és a partnere gyötrelmével is. Méltóságteljes, igazi domináns fél. Eszközei is ilyenek. Pálcát és ostort szivesen használ, vagy a saját kezét, de "alantas" eszközöket ritkán. Szolgálni és szeretni kell. Tekintélye nem vonható kétségbe, mert akkor büntet és büntetései fájdalmasak. Alárendeltként nehéz eset, szerencsére többnyire uralkodók.

Szűz: Földjegyű. Realisztikus mindenben, kivéve az SM-et. Nem a tökéletes Dom, de néha vállaja, a partnere kedvéért. Minden pozícióhoz és szituációhoz jól alkalmazkodik. Kiváló alárendelt alany. Szerény és mindenre rávehető. Sajnos ritkán kell büntetni, mert nagyon engedelmes. Soft Dom-ok kiváló partnere. Hosszó távon, családi környezetben is hajlandó partnere furcsa vágyait kielégíteni. Nem szereti a fájdalmat, de kiváló love-bondage partner.

Mérleg: (Levegőjegyű. Formálható.) Nem jó domináns fél. Tartósan semmiképpen sem vállalja ezt a szerepet, de olyankor erőszakos tud lenni. Fejlett szépérzékkel rendelkezik, szereti az erotikus cuccokat, a kifinomult helyzeteket. Alárendelt helyzetben is ritkán extrém, a végleteket nem szereti, de a kényelmes játékokat igen. Megkötözhető, de hangulatot kell teremteni hozzá. A fájdalmat rosszul tűri, de engedelmes és odaadó. Ingatag, nem egy kiszámítható partner, előre tervezni vele SM-szeánszot nagy hiba. Meg kell hódítani. Soft dom-ok kiváló partnere lehet.

Skorpió: (Vízjegyű. Érzéki.) Ravasz és brutális dom tud lenni. Kifinomult és intellektuális kínzások kiagyalója. Ritkán követ el hibát, gyorsan tanul. Misztikus helyzeteket teremt, részletesen kidolgozza a szeánszokat. Mindent megszerez, gyönyört, odaadást, fájdalmat. Soha nem lehet tudni mit tervez, nem túl beszédes. Képes első vérig gyötörni, de soha nem esik túlzásba. A hibákat megtorolja, kegyetlen és bosszúálló büntető, nem érdemes felbőszíteni. Alárendeltként nagyon ravasz és manipulatív, ugyanakkor büszke rab. Nehéz megtörni, kényszeríteni, de megéri.

Nyilas: (Tűzjegyű.Jóakaratú.) Kevés köztük a Dom vagy Domina. Ha mégis az, akkor inkább könnyed, barátságos, játékos, mint kegyetlen. Soft sub-ok kiváló partnere. Love-bondage és selyem-ostor a fegyverzete. Kellemes és pihentető partner, kiváló szerető. Alárendeltként nagyon finom soft-sub. Üde, és odaadó, mosolygósan szolgáló partner. Nem veszi túl komolyan a játékot de imádnivaló. Inkább lustán enged a kötélnek, mint küzdjön ellene.

Bak: (Földjegyű. Szívós.) Kegyetlen, de kissé egyszerű dom vagy domina. Kitartó kínzó, könyörtelen és alapos. Nincs menekvés ellene, minden gyengét felfed, megtalál. Mindenkit próbára tesz, megtalálja a korlátokat. Szeret fájdalmat okozni és tud is. Alárendeltként kitartást követel gyötrőjétől, nehezen kezelhető, bírja a fájdalmat. Odaadását ki kell kényszeríteni, meg kell dolgozni érte. A szeánsz után hálás és megnyugtató partner.

Vízöntő: (Levegőjegyű. Naív.) Dominánsként is a végsőkig figyelembe veszi partnere vágyait, igényeit. A szolgáló Dom típusa. Nem lépi át a fizikai határokat, de azon belül könyörtelen tud lenni. Ritkán túlzó, de figyelembe veszi a tiltakozást. Különc és egzotikus technikákat talál ki. Alárendeltként bizalmatlan, zárkózott. Párkapcsolatban is nehezen engedi magát uralni, de ha ez megtörténik, képes feloldódni. Nem szereti az erős fájdalmat, de a lelki-szellemi gyötrelemre fogékony. Ha eltalálják vele a hangot, nagyon kellemes, nem túl extrém alárendelt szerető.

Halak: (Vízjegyű.Emocionális.) Dominánsként a megérzései vezetik. Nagyon jól megtalálja a sub hangulatait, rezgéseit. Határozott visszajelzésekkel jól befolyásolható, figyelembe veszi a sub vágyait, igazán kellemes, gyengéd Úr. Alárendeltként kettős, néha rendkívül fogékony a fájdalomra és extrémitásokra, máskor csak az óvatos love-bondage-t hajlandó elviselni, és nagyon kell szeretni őt

Forrás: http://szobatali.blogspot.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parafilia.blog.hu/api/trackback/id/tr771579478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása