Parafíliák (18+)

Főleg szexuális parafíliákról szeretnék írni érdekességeket. Meg esetleg más furcsaságokról is. Leginkább csak a saját szórakoztatásomra de nem utolsósorban mások örömére. A parafíliák olyan rendellenes szexuális viselkedések, vagy fantáziák ami más, mint a megszokott, hagyományos...

Címkék

acomophilia (1) acrotomophilia (3) agalamatophilia (1) algolagnia (1) alkohol (1) amomaxia (1) amputálás (3) anglia (1) animizmus (9) apotemnophilia (1) art (2) asphyxia (2) asphyxiaphilia (4) autofellatio (1) baleset (1) bdsm (7) bepisilés (1) bestiofília (1) blog (2) bondage (1) bugyi (1) bulvár (6) bűnözők (1) burusera (1) chrematistophilia (1) csápok (1) dacryphilia (1) dendrophilia (1) deperszonalizáció (2) dogging (1) dohányzás (1) emetophilia (1) entomophilia (1) épületek (2) evés (1) exhibicionizmus (1) fák (1) fejhallgató (1) felnőttbaba (2) fétis (4) filmek (10) formicophilia (1) furry (2) gázpedál (1) gipsz (1) groteszk (1) guro (1) haj (1) hányás (1) harisnya (1) harpaxophilia (1) hentai (1) horoszkóp (1) humor (7) hybristophilia (1) illatok (1) infantilizmus (2) inflatophilia (1) irodalom (3) japán (11) kaja (1) kaka (1) kaki (1) kandaulizmus (1) kannibalizmus (4) kéjgyilkosság (1) kendőkódok (1) kocsik (3) könnyek (1) könyv (4) kopaszság (1) kövérség (1) külföldi nyelv (1) láb (1) légzéskontroll (4) lovak (1) lovedolls (5) lufi (1) magyar (1) majeziofília (1) makrofília (1) mazochizmus (3) mechaphilia (2) mikrofília (1) mocsok (1) mysophilia (1) namasera (1) nekrofília (5) növény (1) nyotaimori (1) objectophilia (1) objektophilia (5) olactofília (1) olfactophilia (1) omorashi (1) parafilia (1) pedofília (2) pelenka (3) penectomy (1) plushophilia (3) plüssállatok (1) reakció (1) riport (2) rovarok (1) s/m (6) salirophilia (1) scat (2) spectrophilia (1) stockholm szindróma (1) symphorophilia (1) szellemek (1) szkopofília (1) takony (1) tamakeri (1) tárgyak (2) terhesség (1) tökönrúgás (1) transzneműség (2) trichophilia (1) túsz (1) vegyes (2) vorarephilia (2) vore (1) voyeurizmus (3) wakamezake (1) yiff (2) zentai (1) zoofília (9) Címkefelhő

aberrált blog

2009.12.07. 15:03 mangoman

ASPHYXIAPHILIA, autoerotic asphyxiacio (breath control) - légzéskontroll

Címkék: légzéskontroll asphyxiaphilia

A légzéskontroll elnevezés magában foglal valamennyi olyan játékot, amelynek célja az agyba jutó oxigénmennyiség befolyásolása, illetve annak meggátlása akár közvetlenül a légzés szabályozásával, akár az agyba oxigéndús vért szállító nyaki ütõerekre gyakorolt nyomással.
Az ezzel kapcsolatos szexuális érdeklõdést asphyxiaphiliának nevezik, és amikor az egyén ezt önmagán gyakorolja, akkor az autoerotikus asphyxiáció névvel illetik.
Nyilvánvalóan a légzéskontroll az egyik legveszélyesebb SM-tevékenység, mely felelõsséget, bizalmat és a biztonsági szabályok körültekintõ betartását igényli. Kérek mindenkit, hogy mielõtt akár csak gondolna is az elõkészületekre, feltétlenül olvassa végig az alábbi tájékoztatót a légzéskontroll veszélyeirõl és a szükséges biztonsági intézkedésekrõl!
A legnagyobb veszély az egyedül történõ légzéskontrollban rejlik!
Az agy oxigénellátásának megakadályozása rendkívül gyorsan eredményezhet eszméletvesztést. Ha az ájulást követõen még továbbra is fennáll az oxigénhiányos állapot, akkor az agykárosodáshoz illetve halálhoz vezethet anélkül, hogy az egyén tudatosan bármit is tehetne ellene. Hacsak nincs 100%-osan biztonságos megoldásod arra, hogy az esetleges eszméletvesztésnél az oxigénellátás ismét szabaddá váljon.
Mindig kizárólag olyan partnerrel játssz, akiben maximálisan megbízol!
Mi okoz örömöt a légzéskontrollban?
A légzéskontroll minden kétséget kizárólag azon tevékenységek közé tartozik, melyet az SM rajongók többsége is az egyébként ellentmondásos "borotvaél-játékok" (edge play) kategóriájába sorol, mégpedig okkal. Hiszen a szervezet mûködése számára a friss oxigénnel való ellátottság és a széndioxidtól való megszabadulás mind létfontosságú.
Ha megfosztod az agyad az éltetõ oxigéntõl akár csak 1-2 percre is, ez beláthatatlan következményekhez vezet, nem beszélve az idõközben beállt helyrehozhatatlan agy- és szívkárosodásról. Tehát azok, akik a légzéssel játszanak, szó szerint a haláltól néhány percnyire játszanak. És természetesen éppen ez az, ami a legtöbbeknek gyönyört, izgalmat okoz.
Amit csinálsz az veszélyes, mivel a tested valamennyi reflexe folyamatosan és elég drasztikusan tudatára ébreszt.
Sokféle dolog van ami a légzéskontrollt vonzóvá teheti. Sokan pusztán annak tudatát találják érzéki örömök okozójának hogy a légzésük nem akadálymentes, illetve a maszkok használata közben átélt bezártság érzését.
Ez a bizalomjátékok csúcsa amikor a passzív fél a szó legszorosabb értelmében az aktív fél kezébe adja az életét.
A légzéskontroll mérsékelt formában felhasználható a játék során arra is hogy a passzív fél átélje a sebezhetõség, a veszély érzését.
Sokan ezt az érzést egészen az eszméletvesztés határáig vagy éppen a tulajdonképpeni eszméletvesztésig fokozzák, és élvezik az ezzel együtt járó "megváltozott" tudatállapotot.
A passzív fél számára kiadott parancs, hogy tartsa vissza a lélegzetét az elélvezés elõtt, már önmagában is hatékony a gyors orgazmus eléréséhez.

(Az elterjedt nézet szerint - mely abból a megfigyelésbõl fakad - hogy az akasztás által kivégzett férfiak spontán módon ejakulálnak utolsó pillanataikban, a légzés meggátlása és a szexuális reakciók között közvetlen kapcsolat van. A feltételezés természetesen helytelen, hiszen a modern akasztásos kivégzés nem megfojtja az áldozatot, hanem a gerincoszlop megrántásával és az idegeket ilyen módon ért traumával váltja ki végsõ soron az ejakulációt.) - <amúgy tudtátok, hogy miért nő a varázsrejű mandragóra akasztófa tövében? Mert az akasztott ember "magjából" kel ki (LOL)>

köszönjük a hasznos infókat a foxx.hu-nak!

WARNING! - para videó: gumifétises légzéskontroll.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parafilia.blog.hu/api/trackback/id/tr391580430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása